Trabzon kazandı hemde iyi oynadı...
yarın Beşiktaş puan kaybederse liderliği tekrar alacaklar sanırım...
Printable View
Trabzon kazandı hemde iyi oynadı...
yarın Beşiktaş puan kaybederse liderliği tekrar alacaklar sanırım...
Ha bu arada yazmıştım İBB savunması ve kalecisi berbat diye. Ortada giden maçı 4 yaptılar. 1-0 lık maçtı. O kaleci hatası ve ardından gelen bodoslama penaltıya kadar.
Selçuk harika attı o ayrı konu. Ben çok severim böyle golleri. Beklenmeden çıkan aşırttırmalar daima tehlikelidir. Ben oynarken çok denerdim. Çokta atmışlığım vardı bu golleri :D kendimi övmek gibi olmasın :D
Ersun Yanal'in sendromunu bekliyenler daha cok beklerrrr :)
Umut- Yattara tartismasina girmiyorum, dengeli bi takim olmak istiyosak ilk golu bulana kadar yani ikinci yariya kadar bu takim iki forvet cikmasi lazim.
Maci tam izlemedim ama goler super. Gokhan cok kaciriyo, attirabilce yerdede attirmamis. Gokhan biraz daha kendine ceki duzen vermesi lazim, hem kendisi icin hemde takimi icin.
Ersun Yanala sonuna kadar guveniyorum, biz degilmiydik Ziya Dogan zamaninda " korkak defansif oynamayalim diyen " alin iste size herzaman gol dusunen Trabzon.
Fiksturumuzun avantajini kullanmamiz gerek, rakiplerimiz birbirleri ile oynuyolar ve hepsi kan kaybetmeye mahkum
Ayrica baskanimizin mactan sonraki aciklamasini izliyebiliyorsaniz izleyind derim, aksam aksam beni guldurdu.
Sorulan soru - Hakan Sukur ile gorustunuzmu ?
Sadri Sener - Yok olmadi, biz HAMI ILE UNALI almayi dusunuyoruz :D:D
hehehe :D bu başkanı seviyorum güzel konuşuyor. Akıllı hemde çok akıllı
Maçtan önce beraberlik olabileceğini söylemiştim.Olabilirdide fakat İBB li oyuncular buldukları şansları değerlendiremeyince Trabzonspor maçın son bölümünde bulduğu gollerle farka gitti.Bu galibiyet ile son zamanlarda alınan kötü sonuçlar unutulacaktır.Bu açıdan çok önemli bir galibiyet oldu Trabzonspor adına.Olası bir puan kaybı durumu daha kötüye götürebilirdi..Ayrıca Selçuk'un golü çok iyiydi gerçekten..
Takımımızın İstanbul B.B. Spor’la Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynadığı maçın istatistikleri belli oldu. Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor:4 – İstanbul B.B. Spor: 0
Toplam Şut: Trabzonspor:20 – İstanbul B.B. Spor: 14
İsabetli Şut: Trabzonspor:7 – İstanbul B.B. Spor: 7
İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - İstanbul B.B. Spor: 2
Faul: Trabzonspor:28 - İstanbul B.B. Spor: 21
Korner: Trabzonspor: 8 - İstanbul B.B. Spor: 7
Ofsayt: Trabzonspor:3 – İstanbul B.B. Spor: 0
Topla oynama oranı: Trabzonspor: %51 - İstanbul B.B. Spor: %49
şu dısarı gıden ısbaetlı olmayan sutların yarısı gökhana aıt bıraz ısabetlı vurmayı ogrenmelı formunu yakalmalı artık