Cevap için teşekkürler verdiğiniz emeğe sağlık...
Printable View
Cevap için teşekkürler verdiğiniz emeğe sağlık...
siz en iyisini yapınd artık biz bekleriz kasımdan beri bekliyoruz yine bekleriz ayrıca bizler için ugasıyorsunuz ayrıca tesekkür ederim
bence o yapan arkadaş 3. versiyonunuda yaptı ve yaması gerçekten çok güzel olmuş indirdim ve kullanıyorum tavsiye ederim yeterince güzel
Kısa bir zaman kaldı demek 9.3.0 ile birlikte çıksa süper olur :)
yama kademe kademe çıkacak. ilk başta eski oyunlardan aktardıklarımız, ardından yeni versiyonlarda ise yeni cümleler bulunacak. versiyonlar sık sık yenilenecek.
Yani ilk çıkacak olan %85 gibi bir değere sahip olacak yanlışım yoksa=?
%85 eğer doğruysa, çok güzel bir yüzdelik :)
evet eğer %85 lik bir yüzde olursa gerçekten çok güzel olur.inşallah mart ayının başlarında da bizlere sunarsınız...
Yüzde veremiyoruz ama çıktıktan sonra bol bol güncelleme çıkacağından emin olabilirsiniz
Vistadaki sorun kalkıcak mı acaba ?
Evet, TM2009 artık Vista'da kullanılabilecek
merakla bekliyorum :)
Heyecan ve merakla bekliyruz.En kısa zmanda çıkar inşallah
Türkçe Football Manager için çalışmalarda bulunan bün arkadaşları tebrik ediyorum umarım güzel iş cıkartmışlardır . Dünya devi Gillette'in desteği ile çıkartılan yazılım diyorsunuz evet gelişmeler ileride üretiçi firmaların oyunları türkçe çıkarmısı için güzel bir gelişme fakaaat bunu para ile satmak yerine ülkemizdeki birkaç bilgisayar magazin dergilerinin desteğininde alarak bir cd ordamında dağıtsanız size daha çok reklam ve prestij kazandırmazmı sonucta reklam gelirleri yapacayınız bu hamle ile zaten giderleriniz karşılayacaktır
en azından emeğin karşılığı alınmış olursunuz hem görsel hem reklam bazında. Site üyesi olarak benim bu düşüncelerimi en azından bir değerlendirmeye alın sizlerde iyi biliyorsunuz oyunların % 70 % 80lik bir bölümü korsan yollarla satılıyor ve talep fazla olduğu için hiç azalmıyor .Ben ne olursa olsun PC oyununda orjinal alıyorum tabi bu durum birazda ekonomik parası olmayan korsan hada cazip geliyor ama benim düşündüğüm gibi Türkçe Football Manager bilgisayar magazin dergilerinden birinin desteğinide alıp cd formatında yayınlarsanız hep korsan olarak başka web sitelerinde kendi yaptığınız çalışmayı görmezsiniz hemde büyük prestij yakarsınız
arkadaşlar anasayfada beta çıktı diyor kulüp turksportal üyeleri için ama forum da konu açılmadı galiba?
Klüp üyelerine açıldı.
Doru Diosun...
Ne zaman gelcek acaba heyecanla bekliyoruz inşallah bu sefer %100 olur ve bir rekora imza atılır bir seferde %100 türkçe yama hiç hatasız..
Ben bu türkçe yamanın yılbaşında çıkacağının söylendiğini hatırlıyorum geldik mart ayına tık yok ..
arkadaşlar PC Vista kullanıyorum fakat bu yamayla açmayı denediğimde oyun açılıyor fakat türkçe olmuyor ne yapabilirim
Geliştirme yaması çıkacak mı ne zaman çıkar? Artık biraz daha fazla türkçe istiyor ve bekliyoruz
mrb arkadaslar sanırım turksportal yenı versıyonu cıkarmıs ındırmeye calısıyorum ama dosyayı ındıremıyorum sanırım bı problem var yetkılıler ılgılenebılırmı acaba
Dosya sorunsuz iniyor, şu konuya bakmanı öneririm;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=75849
2011 için herhangi bir türkçeleştirme çalışması yapılmadı mı bilgisi olan var mı?
önerebileceğiniz bir çalışma var mı
Maalesef Herhangi bir yama olup olmadığını bilmiyorum.
Ancak verebileceğim tek sevindirici haber 2012 için maalesef. :)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=91362
gerçekten fm turkçe mi çikacak kesin mi ?