Link açılmıyor bir türlü.
Printable View
Link açılmıyor bir türlü.
ben hiç bir şekilde çalıştıramadım 9.3.0 patchini kullanıyorum ilgili takımlardaki bütün oyuncular silik ve teklif yapılamaz durumdalar.
şimdi hallettim.yapılması gereken ddt dosyasını edt klasörüne atmak ben işlemleri 900 klasörünü editleyerek yaptım xml dosyasının içindeki 9.0.0 ları 9.3.0 yaptım.asıl 900 klasörünün isminide 903 diye değiştirdim.sorum yok oyuncular açıldı.ddt nin yüklenip yüklenmediğini yeni oyun açarken extra files kısmına bakarak sağlamasını yapabilirsiniz.
ben herşeyi anladım da şu dosyaları tam olarak nereye atıcaz ya da nereye koyalayacağız
dosyayı indirmek istediğim zaman
"Bütün Kıta Oyuncuları dosyasını Rapidshare üzerinden indirme işlemi, Rapidshare üzerinden dosyayı bilgisarınıza indirin."
şöyle bir mesaj çıkıyor, ama link görünmüyor, üye girişide yaptım, ne bir yönlendirme oluyor nede link görünüyor, nasıl indirebiliriz.
Edit: neyse buldum, reklamların arasına sıkışmış link :) font bari farklı olsaydı daha rahat bulurduk.
arkadaşlar, ben yükledim bu eklentiyi fakat mesela 2b kategorisinden bir takım alıyorum, 3.ligdeki futbolcular görünmüyor 9.0.3 update yüklü
9.3.0 patchini kullananlar bu ddt. dosyasını tam olarak hangi dizine kayıt edicez? tam bir muamma..
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-930\db\930\edt 9.3.0 için bu uzantıyı kullanacaksınız ddt dosyaları için..