Pff umarım sadece bir maçtaki şanssızlıktır :( yoksa diğer yama çıkana kadar çekilmez.
Printable View
Pff umarım sadece bir maçtaki şanssızlıktır :( yoksa diğer yama çıkana kadar çekilmez.
Arkadaşlar her ne kadar iyi antreman yaptırırsan yaptır sakatlıklar bu oyunda hiçbir zaman gerçek zamandakine uymadı, hep abartı..
aynen benimde yaa birçok sakatlıklarım var 4-5 tane hemde..
yamada yüklü.. anlamadım gitti yaa..
ah birde türkçe yaması çıksa oyunun tam süper olucak..
evet oyunda çok fazla sayıda sakatlık oluyor yamaya rağmen...oyun hala oynanamayacak kadar kötü durumda 3 patch daha çıkar bu oyuna rahat...:(
abartmıyorum daha ligler başlamadan 4'ü as takımdan 8 tane oyuncum ilk yarıyı kapattı. Sinirden direk kapattım oyunu o kadar taktik, antreman kastım save etmeden çıktım valla. Açıkçası oyun şu an oynanmayacak durumda.
Gerçekten çok ciddi bir sorun sakatlık. Her maçta EN AZ 1 oyuncu değişikliğim sakatlıktan dolayı oluyor. 4,5 maçta 3 oyuncu değişikliğinide sakatlıklardan dolayı yaptım. + Değişiklik hakkım bittiği için 2,3 maçta da 10 kişi oynadım. Bu hata insanı oyundan soğutuyor malesef.
virusten 2 ay send home olan oyuncum var sezon ortasına kadar es kaza geldim.gs ile oynuyorum allahtan kadro genis ama toplamda 11 oyuncum 1-6 ay arası sakatlıklara maruz kaldı..
mac icinde surekli birileri sakatlanıyor.
bu çok büyük bir sorun bencede en azından neye göre sakatlanıyorlar. bu kadar skatlık normal değil, aslında normal olmayan süreler. her oyuncu neredetse en az 3 hafta sakatlanıyor. 4-5 gün olsa anlycamda...
Seçtiğin oyuncudan olması lazım bence takımda etkili sakatlıkta yoksa oyundan olmaz...
eee nolcak smdi bu sakatlıkları cekiceksek oynamayalm :D
patch lazım acilen
9.0.1 hicbi ise yaramadı gördk :D
Yorumsuz... Daha ligin ilk haftası.
http://img360.imageshack.us/img360/8056/adszxq6.jpg
http://img360.imageshack.us/img360/a...pg/1/w1095.png
sigames forumlarında bir yetkili patchle birlikte sakatlık oranını yüzde 25 oranında azalttık diye yazmış. ama tabii tepkiler devam etmiş 10 tane adam sakatlanıyor yüzde 25 i 2 ya da 3 oyuncu eder bu kadar sakatlık olur mu diye...sanırım 3-4 hafta içinde bir patch daha çıkacak kesmezse her ay bir patch görüces galiba:D saygılar..
ya bi işi beceremediler
yapamıcaklarsa aynı database i fm08 e uyarlasınlar onu oynayalm bari o cok daha iyiydi
2. hazırlık maçım takımdaki 4. sakatlık 9.1 le oynuyorum hakem 4 dk uzattı Emre Güngör 90+5 te gitti 2 ay sakat :D
bu arada
Takımında SAKATLIK problemi yaşamayan arkadaşlar bize yardımcı olmak maksadıyla TRAINING programlarını upload ederler mi acaba bizdeki TRAININGDE mı bı problem var?
tesekkurler
MODIFIER ISTIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :D yoksa oynanmaz bu oyun 3D zaten iğrenç 2D ile durmak yok yola devam :D ama tekrar belirtiorum
:):):) MODIFIER ISTIORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :):):)
Böyle bir rezillik görmedim ya. Bir heves kurdum oyunu, ilk 6-7 maçta Fenerbahçe ile müthiş sonuçlar aldım ama her maçımda 1 sakat oldu. Sakatlıklar öyle böyle değil, en az 1-2 ay iptal oluyor oyuncular. Sinirlenip kapattım. Modifier ne zaman çıkar sizce?
Yaa harbi yaa oyunu hevesle kurdum şimdi takımda 7 sakat oldu dahada çoğalıyor durmadan 1 ay dan aşağı sakatlıkta olmuyor en az 1-2 ay
Patch çıkana kadar zevk vermeyecek oyun böyle giderse. 5 -6 maç ardından, Galatasaray kadrosunda tam 8 ! sakat var, yarısı iki ay yok.
Bende birtek serkan sakatlandı başkada yok oyunu actıgımda lincoln sakattı düzeldi
yahu benım sakatlıkları gectım her mac adamların bır yada en az ıkı tanesının sakatlanmasından gına geldı bu ne ya her mac kesın bırı gıdıyor. artık asıstan manager yada coach deıl psycho doldurcam takımı :D
arkadaşlar ilk 20 gün civarı "high" seviyede hatta intensive e yakın seviyede "sadece" fitness antremanları yaptırın. daha sonra medium olsun antreman düzeyleri genelde. strenght'i medium'un en başına kadar çekin.
her maçtan sonra 1 gün dinlensin takım.
ben bu şekilde yaptım ve 7 hazırlık maçında sadece 2 sakatım oldu onlarda iyileşti.
Oyunda cok eksikler var. 9.02 güncellemesi de fazla gecikmez diye tahmin ediyorum yoksa böyle devam etmez. Sakatlanma sorunu da herkes gibi bende de var.
gecen yıl bi arkadas 08 için düzenlenmiş oldukca iyi bir antrenman programı koymustu onu 09 da import ettim ve aynen uyguladm oyun kabul etti ve su anda sakatım yok ki uygulamadan 1 ay önce 9 sakatım vardı isterseniz paylaşabilirim programı??
buyurun arkadaslar 08 de uyguladığım program.
yalnız sakatlıkların düzelmesi için yaklasık 1 2 ay arası beklemek gerekiyor benim takımım bu sürede kondusyon kazandı ve sakatlıklar düzeldi umarım yardımcı olur..
http://rapidshare.com/files/16465547...ng209.rar.html
kardes ,
pinturicchio68 hakli.rapid bendede hata veriyor.baska bir yerden koyabilirmisin bizde faydalansak? bu arada bunu nasil kuruyoruz?
arkadaslar linki tazeliyorum
birkac dakika sonra gelio
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet arkadaşlar Netload linki koydum buyrun.
http://netload.in/dateiNzgzMTg4Mj/Emurafu.rar.htm
Düzenleme ile ilgili olarak :
uygulayacak arkadaslar training bölümüne girdikten sonra
import schedule adlı sekmeye tıklayıp programı cıkan pencerede bulup tamam diyecekler.
bunu yaptıktan sonra bütün oyuncuların training programını "general" deil de yeni programdan mevkisine göre sececekler.
Bu programda her mevki için farklı secenekler bulundugundan dogru oyuncuları dogru mevki ye yerleştirmek cok önemli -KALECİLER DE DAHİL-
umarım işinize yarar
Fm dolu hayatlar :p
iyi yine siznki macta sakatlanıyor benmkiler durduk yere sakatlanıyor interi aldm su anda 7-8 oyuncu sakat olmaz bole oyun.
senin verdiğin sadece bir antrenman programı ve bunları piyasada bulmak kolay, şahsen ben kendi yaptığımı kullanıyorum sezon yarısına gelmek üzereyim toplam 2 sakat verdim. Biri Kewell 2 ay öldü :D Diğeri de Buonanotte 2 hafta:)
eh be kardeşim;
1- ben "bu bir sakatlık çözücü süpersonik yazılım" demedim. Training programı oldugunu söledim zaten onu biliyoruz rahat ol
2- ben bu programlardan piyasada bulunmadıgını yada bu programın bana ait oldugunu söylemedim. bende aynen sizin gibi zamanında fm08 için bulmuştum 09 da denedim ve işe yaradı o yüzden diğer arkadaşlara önerdim
3-kendi programın işe yaradıysa onu da paylaşabilirsin
lütfen yazdıgımız cevapların içeriğine dikkat edelim zira istemeden de olsa laf yanlış yerlere gidiyor bazen !
Hiç Antremanı ayarlamadım.Fenerbahçe ile oynuyorum.Oyunun başında Deivid,Tümer,Wederson Sakat.Onun dışında sakatım yok.Demoda çok oluyordu ama 9.0.1'de olmadı pek bana.:)
ne antreman programı ne başka bişey.bu düpedüz oyunun hatası.hemen 2 maç oynayıp antreman programı diyosunuz yaa.2006 dan beri oynuyorum oyunu ilk defa bu kadar çok sakatlık problemi yaşıyorum.2.sezondayım.ligin ortası ve takımımda 6 tane 15-16 yaşında paftan oyuncu var...
bende nedense fazla sakatlık olmadı.ben de emurafu nun antrenman programını kullanıyorum,gerçekten güzel bir antrenman programı.bir de oyunda physio lar çok etkili.1 aylık sakatlığı 2 haftaya, 3 aylık sakatlığı 1 aya indirebiliyorlar.paranıza kıyın iyi bir physio alın derim ben.oyunun başında gary lewin gibi iyi physiolar var.