1 saat 10 dk sonra oyunumu teslim alacagim,uyuyamadim ve de su anda beklemek gercekten cok sikinti veriyor insana :)
Printable View
arkadaşlar risk aldım steamdan aldım.HİÇBİR SAKINCASI YOK...DİREKT ALIN.. herşeyi aktiviteyi kendi yapıyor..sana oynamak kalıyor...Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
steamde sistem gereksinimleri olarak windows 98 yazmıyor. problem olurmu bilen varmıdır?
Oyunu indirebiliyormuyuz arkadaşlar ?
Steam hakkında fikirlerimi söylemiştim , güvenilir olmasa sigames tercih etmezdi..
Bu o kadar güzel bişi ki bakın
mesela format attın bilgisayara oyun gitti .. napcaksın ?
steam a girceksin , kullanıcı adı ve şifreyle
5 indirme hakkından birini daha kullancaksın..
Yazlığa gittin , canın sıkılıyor , başka bi pc var
indiriyosun steamdan , oynuyorsun..üstelik başka ücret vermeden..
Her zaman yanında.
Şimdi ben indirebilirmiyim oyunu. ? Ücretsiz ?
50 Dolar'ı nasıl veriyoruz Kredi kartı ilemi. ?
Eve gidince %83 den devam ettireceğim indirmeyi ve oynayacağım :)
Ben şirketteyim ve henüz oyunu almadım,steam'den alsan ve pc ye yüklesem,steam den alıp flash belleğe atıp evde oynayabilir miyim?
Sıkıntı olur mu?
Aramıza hoşgeldin..Futbol şöleni bu sefer çok farklı olcak..
Abi basın toplantısında bunalttılar..
Türk basını vardı , transfer politikam , taktik sistemim ve hatta kişisel sorular sordu ,
bu son soru olsun diye bişi var ona bastım en sonunda..
ilk toplantıdan terketmeyeyim dedim toplantıyı :)
1.6 Gb yanılmıyorsam arkadaşım :)
aktifleştirmek hakkında sıkıntılarım vardı , hani numara fln. yok nasıl yapcaz dedim , ama
kendi açınca yaptı , dediğim gibi bişi bilmene de gerek yok ,
zaten bi sıkıntın olursa biz burdayız , yardımcı oluruz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kredi kartı ve paypal hesabı geçerlidir ;)
50 Dolar'ı nasıl verdin ? Kredi kartı ilemi .. ?
eweeetttttt :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
götürebilceksin , program files'deki steam dosyasının içindedir fm oyunu
yüklü şekildedir..
Onu kopyalayabilirsin , ama çalışma prensibini bilmiyorum hiç taşıma yapmadım,
bak ne yap biliyor musun
indir oyunu
sonra steam programında oyuna sağ click yap backup game var , menüde
fm'nin backup al , onu yolla diske ;)
eve gelince de kurulumunu yaparsın , daha garanti olur
Teşekkürler.
Heralde alıcam oyunu,yinede her ihtimale karşı sigames forumlarına da sordum,elbet birisi cevap verir,resmi olsun olay :)
Uyyyiiii, FM 2009 geliyor. Ohh çekebiliriz artık. Beklediğimize değer inşallah...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyunu satın alma yüzdelerim:D
Orjinal : %40
Korsan: %60
%40, 50 Dolar yolda bulma ihtimaline karşı, yoksa nerdeee memur maaşı ile oyun almak!
Korsan alınmıyacak herhalde arkadaşım.Kod istiycekmiş.Orjinal alma ihtimalin %100 olucak o zaman. :)
Valla haklısınız, ama ne yapalım para para para varlığı bir dert yokluğu yara...
Ayrıca korsan alınmayacak olması iyi olmuş. Sevindim bu özelliğe...
Hatalı oynamak önemli değil, orjinal alanları görüyoruz...
bu arada update ne kadar fazla hata giderilmiş , bilmem dikkat ettiniz mi ,
buraya kopyalayım dedim , mesaj sayısı sınırı çıktı karşıma :D yetmedi buraya yazmaya
oyunu steam den indiriyorum şu an . umarım aktivasyon ile ilgili bir problem yaşamam. steam forumlarında da aktivasyon ile ilgili problem yaşayanlar olmuş.
teknik destek veriyorlar , merak etme arkadaşım
bende korkmuştum dediğim gibi , hiçbişi yapmayacaksın , yeter ki
tamamen tamamlanmasını bekle :)
Ben dün indirdim exe gelmedi diye telaş yaptım ,saat 00.01 olunca bi baktım bişiler indirmeye başlıyor stream , işte bu saatten sonra exe geldi ..
Bu aktivasyon oLayı sadece Steam dan oyununu indirip kuranLar için. OrjinaL DVD aLanLar için böyLe bir aktivasyon oLayı gerekmeyecek.DVD sin den oyunu kurup, direk oynayacak.
Yanlış biliyosun , onlara da bi kod verilcek !
activation diye bişi var ordan yapcaklar..İstersen forumu gez ve şunu gör ;
dün gördüm , forumda
cd'nin altında bişi var , bi kod
activation yazılı..
hatta bizim steam kendi aktif ettiriyo , cd alanlar direk manuel olarak kod girerek aktifleştirmek zorundalar
Her Cd nin arkasında yazar orjinaL oLan. Geçen yıLda vardı.
Steam oLayı farkLı bir durum. İnternetten aLıyorsun sonuçta ve doğaL oLarak sağa soLa dağıLmaması acısından aktivasyon oLayının oLması gayet mantıkLı. Ama bunu normaL bir DVd de uyguLamaLarı çok garip oLur. Bende diyeLim orjinaL oyun var ama internetim yok, oLmak zorunda da değiL. Ne yani ben oynayamayacakmıyım :D. OLmaz öyLe şey.
yaa ben indirdim oyunu oynamayada başladım ama aktivasyon fln sormadı sadece b, kod çıktı oyun size bunu sorucak dedi sizede bolemi oldu...
Tamam görürüz dvd çıkınca , gördüğümü söylüyorum ;)
O zaman dvd'den kopyalarlar , korsanlar ..
ee mantığı nedir ? Neden bu kadar çaba ??
O zaman dvd alanlar herkese dağıtsın oynasın..
olmaz öyle şey , bak sigames'in formunu incele ,biraz ingilizce ile çözülcek gibi ..
kurduktan sonra activation.exe diye bişi olcak , ordan aktif ediceksin..
o zaman xp ve vista da net olmadan aktif olamıyor
bak diyosun ki net yoksa nasıl aktif etcem ?
telefon hizmetini de koymuşlar adamlar..
Geçen sene de dijital download vardı , aktif etme fln. yoktu ;)
Malesef yanlis biliyorsun dostum.Oyunu kutulu sekilde aldim ve oyunu kurarken sana nasil aktive etmek istedigini soruyor.Steam veya Uniloc seceneklerin var ve kesinlikle aktive etmek zorunda kaliyorsun.Arkasindaki kod da o ise yariyor zaten.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tamamen dogru,daha guzel anlatilamazdi sanirim.
Tamam çıkınca bakaLım
Pazartesi geLiyor oyunum sendit ten. O zaman beLLi oLur.
ne sacma hayrettın abı doru soyluyo ya ınternetım yoksa o zmn ne olacak
Teşekkür ederim arkadaşım , bende inceledim , yani sallamasyon cevap vererek kafa karıştırmak insanları yanlış bilgilendirmek istemem , bilmiyosam susarım :)
Bu arada hayırlı olsun dvd :) oyuncu tavsiyelerine açığım :)
TeLefon oLayı da garip. Bende internet yok, İngiLizce yok oynayamayacakmıyım :D Harbi tam komedi iş yapmışLar ya :D
OrjinaL DVD aLdım diyeLim, Ama internetim ve ingiLizcem oLmadığı icin oynayamayacağım :D