Ek olarak birde Gravesen var.
Printable View
Ronaldo derken hangi ronaldo şu bildiiğmz forvetse :D Süpper
Ferrie Bodde - Swansea (oyunda ucuz maliyete alınabilecek güzel bi dmc özellikle fenerde josico ve maldonado yu hemen sattıktan sonra alınabilir)
Sercan Temizyürek - Samsunspor (17 yaşında mükkemmel bi geleceği olan sol kanat)
Alisan Seker - Telekomspor (yabancı kontenjanı için uygun bi türk kaleci)
Chris McCann - Crystal Palace (21 yaşında sol ayaklı ortasaha aynı zamanda dmc ve ml olarakta görev yapabilio)
Mehmet Batdal - Bucaspor (22 yaşında geleceği olan bir türk forvet)
Paulo Roberto - Bahia (Geçen sene bahia dan hepimiz Eduardo yu transfer edioduk bu sene ise roberto yu alcazz AMF/R/C oynuyabilen mükkemmel bi yetenek 19 yaşında)
Hasan Ali Kaldirim - Kaiserslautern (18 yaşında dl dml ve ml oynuyabilen müthiş bi genç türk yetenek)
Tobias Sippel - Kaiserslautern (20 yaşında 2 sene içinde bence hepimiz ii ce anıo olcaz )
Sascha Kotysch - Kaiserslautern ( 19 yaşında dc,dmc ve mc oynuyabilioo)
Ruben Yttergard Jenssen - Tromso (20 yaşında tromso dan böle bi yıldız adayı çıkması beni şaşırttı)
Steven Fletcher - Hibernian ( 21 yaşında süper bi forvet hemde sol ayaklı azda olsa bi miktar parayı gözden çıkarmalısınız)
Mohsen Mosalman - Zob Ahan ( 17 yaşında iranlı futbolcu hemen alıp oynatamazsınız fakat alıp 2 sene kiralarsanız mükemmel bi oyuncu olurr 1.85 boyunda kafa vuruşları 18 tekniği 17 bu yaşta hem yerden hem havadan oynayabilioo ilerde siz düşünün)
Vahid Amraei - Zob Ahan (18 yaşında iranlı Mosalman'ın partneri ikisini birlikte alın 2 sene kiralayın sonra avrupayı titretin)
Jorge Saez - Rayo ( bu adamıda 2 sene içinde hepimiz ispanyanın büyük takımlarında görcez 18 yaşında bir amc)
Unai Mancisidor - Eibar "B" ( işte size 17 yaşında bi tower striker yani kule forvet 1.94 boyunda eğer düzgün yetiştirirseniz deplasmanlarda tek forvet olarak müthişi iş yapar)
Carlos Lazaro - Valladolid "B" (17 yaşında müthiş bi dmc ve mc barcelona peşinde)
Daniel Wass - Brondby (19 yşında sağ bekkk)
arkadaşlar şimdilik bu kadar araştırabildim işallah geriside gelcek =))
arkadaşlar transfer yaparken ilk yapacağınız şey transfer listesine konmuş oyunculara bakmak olsun. oyuncuları fiyatına göre listeleyin süper gençler listede oluyo. Bende çıkanlar Marcelo(R.Madrid),Manuel Mata(Valencia),Miguel Torres(R.Madrid),Javi Garcia(R.Madrid) çok uygun fiyatları bu oyuncuları alabiliyosunuz. Şimdiden hayırlı olsun :)
Gojko Kacar diye bir sırp oyuncu var dc dm mevkisinde oynuyo çok yetnekli tavsiye edrerim
O adamı biliyorum geleeğin prlosu hrkese tavsiye ederi : Gojko Kacar
luigi bruins
amc
Sporting'de Adrien diye bir adam gördüm orta sahanın ortası kiralık olarak aldım ve müthiş bir adam , 08 de wonderkid oluyordu , deneyebilirsiniz :)
shaktar lı willian da çok iyi arkadaşlar..forvet arkasın hem gol atıyor hemde asist yapıyor..ben diego yu oynatıyorum cok gol atıypr ama willian gibi asist yapmıyor..
Marc Jankonun profilini biri koyabilir mi arkadaşlar salzburgda
aaritalo yu ben de merak ediyorum. ozamanlar cm vardi 2000 di sanirim. maxim tsigalko diye bi oyuncu vardi inanilmaz gol atardi. daha sonralari oyunun gercekciligi arttikca oyuncularin attigi gol sayilarinda da azalma oldu. fakat fm08 de aaritalo gercekten de fiyatina gore muthis bi oyuncuydu ve oldukca iyi gol atiyordu. fm 09 da da varmi?
arkadaşlar takımım fenerbahçe.vedran corluka yı 18 m euro ya fellaini yi 9 m euro ya alabiliyorum.sizce almal mıyım?ayrıca sol beke kimi tavsiye edersiniz?
gareth bale için en az 25 m euro istiyorlar fiorentina lı vargas için de 15-20 m arası bir fiyat biçiyorlar.38 m euro bütçem var.ikinci sezonun devre arasındayım.tavsiyelerinizi bekliyorum.
birisi arda turan,mehmet topal ve servet in ss ini koyabilir mi?biz daha oyunu alamadık :s7::mad::smismileyiw2:
Hoffenheim'la oynuyorum orta sahada oyunu yönlendirebilecek takımı sırtlayabilecek bir MC lazım elimde 6.8 milyon euro var . Önerilerinizi bekliyorum .
Gökhan İnler'i de iyi diye duydum ama tam olarak bilemiyorum
Bu oyunda en iyi türk potansiyele sahip oyunculrdan birisi Mehmet Ekici kesinlikle tavsiyemdir orta sahada her yerde oynatabilirsiniz... ;)
[QUOTE=legolasfreesom;1292952]arkadaslar benden size manyak bi oyuncuu siddetle tavsiye ederim
a-quino (arkadaslar birleşik yazın sistem kabul etmiyo o nedenle ayrı yazdım)(AML,ST) deli gol atıyo
ewet **uino gecensenelerdende bildigimiz 1 oyuncu. benimde ilk treansferlerimden. dedigin fiyatın 1 az ustunde aldım ama simdi sadece 1 sezonda 6-7mil civarina geldi degeri.. tavsiyemdir. ozelliklerede kolay adapte oluyo :) potansiyel olarakta Guiza kadar diyo hocamızda :) ayrıca yetenekli oldugu icin zor maclarda sol kanattada kullanabilirsiniz, topu iyi saklıyo ve topun daha cok sizde kalmasına yardımcı oluyo :)
beyler internacional den alex i 7 milyon euro ya alabilirsiniz...çok üstün bir performans sergiliyor ve de çok iyi bir fiyata satılabiliniyor...
Beyler :D size bi kadro sunayım...Alabilirseniz süper olur bende sölemesi..
Ochoa(Kaleci)
Akinfeev(Kaleci)
Waldo Ponce(Oyunda gözükmüyo ama Data editörden bulabilrsiniz.)(Defans)
Micah Richards(Defans)
Mamadou Sakho(Defans)
Freddy Adu(Monaco'da Kiralık oynuyo)(Orta Saha)
Bafetimbi Gomis(Forwet)
Martin Fenin(Forwet)
Valon Behrami(Sağ Kanat)
alabilirseniz Takımı uçurur bu futbolcular... BendeN sölemesi...:D
pavel pogrebnyak ve arshavin harika işler yapıyorlar...darijo srna yada bi bakmak lazım
Hakan BALTA sizde nasıl bir performans sergiliyor acaba arkadaşlar ?
ligde 17. hafta 7.52 ortalama ile oynuyor;sizde de durum böyle mi acaba ?
Galatasaray'a 3. kaleci için yerli önerebilir misiniz? Aykut ve Orkun var şu an. Sinan Bolat dışında olsun çünkü kaptırdım kendisini Zenit'e :)
Ufuk Ceylan ve ya altyapıdaki regenlere yönel ;)
saolasın Ufuk Ceylan'ı unutmuştum tamamen. Fiyatı da iyiymiş.
Başka sorun varsa burdayım :)
sinan bolat ve tolga zengin de fena değil.
Sinan Bolat evet gerçekten iyi yapmışlar ufuk Ceylan + Sİnan Bolat tek geçerim ikisini de :)
PabLo PiaTTi aLmeiRa oYunun Genc yıLdızıı :D
arkadaşlar varmı süper lige yeni çıkmış bir takım için oyuncu öneriniz?
celso Borges, Fabricio, yoon bit-garam kapılmadılarsa bunları al ayrıca satılık listesine ve kiralık listelerine bak;)
Forvete Kadlec ve Osei olması lazım onlara bak ayrıca genç regenlere bakmanıda şiddetle tavsiye ederim :)
Arkadaşlar Miguel Veloso ve Darijo Srna diye aratın ve çıkan oyunculara bir göz atın özellikle Veloso dmc-cm ortasahanın hakimi sağ kanata Srna'yı aldığınızda tam bir cümbüş...
Birde sol kanada Sebastian Giovinco var kısa boylu kıvrak psikopat :)
xeno , kardes senin bu dedigin oyunlari alabilmek icin kasanda en az 30-40 milyonun (euro) olmasi lazim. :)