sizin yine oyuna girdikten sonra atıyo.benimki hiç girmeden direk crash dumps hatası veriyor.
Printable View
sizin yine oyuna girdikten sonra atıyo.benimki hiç girmeden direk crash dumps hatası veriyor.
yıllardır fm i hep ***** oynadım. lan dedim, bikere de parasını veriyim neyse delikanlı gibi, steam den indirdim.. yok arkadaş, yanlış yapmışım...
fb yle bi sezon başlattım. olmadık bi anda crash dump hatası verdi. neyse ki kaydetmiştim. tam öteki sezona geçicem, yine... malesef 22. haftada kaydetmişim oyunu en son. bir sürü maç, transferler... aynı maçları tekrar tekrar yapmak en nefret ettiğim şey olduğundan tenezzül bile etmedim. dedim en baştan başlıyım, ayda bir kaydederim. daha ilk hafta bitmeden gene crash dump...
yazık ya. parasını geçtim, harcadığım zamana yazık. kızgınlığı daha nası tarif etsem bilemiyorum...
para vermeyin arkadaşlar bu oyuna. benden tavsiye...
buarada, sega nın sitesine üye olup ticket açabilirsiniz...
Böyle gerizekalıca bırsey olabılrmı ya :S ulan gozumuzu boyadk fm fm dıye :S her tartısmada cm karsısnda savundum fm yı ama artık tak ettı bu ne kardesm oyunu yapanlarda sorunu bılmıyorsa sıl at oyunu artık ne dıım gece gece sınırm bozuldu sımdı yatda uyu :S
Arkadaslar sanırm sorunu cozdum,yanı bende ıse yaradı umarım sızdede ıse yarar.Önce options-preferences-display&sound-window settings ten use skin cacheyı kapatıp onun altındakı always reload skin on confirmi işaretledinizmi işlem tamamdır olmazsa birde aynı bolumden skini fm 2009 right yapn umarım ısınıze yarar gecenın bu vaktı sınırden ne yapcamı bılemedm ole kurcaladm bısıler yaptm ve sorun cozldu gıbı
arkadaslar oyunu oynarken bırden belgelerim/sports inctractive/fm2009/CRASH DUMPS uyarısı gelıyo tmm dıyınce oyun kapanıyoo.
Bunun bı caresı yok mu ?
o klasörü sil cache yi sil tema değiştir :)
peki o klasörü silersem oyunu etkilemez mi?
arkadaslar bunun çözümünü tam anlamıyla bilen yok mu yaa canımı cok sıktı bu sorun:S
Hiç bir Fm serisinde başıma gelmedi.Ama bu hatayı alan çok kişi var.
Valla çok enteresan şeyler olmaya başladı...
ilk önce save game açarken hata aldım yüklenemiyor diye...
zaten fazla ilerlememiştim neyse dedim baştan başlayım...
database size'ı orta yaptım ve hayatımda ilk kez crash dumps hatası aldım...
açıkcası korsan oyunda bile almamıştım bu hatayı hiç...
daha sonra large seçtim ve oyun sorunsuz başladı...
şimdi autosave'i ve save dosytasını sıkıştırı kapattım İnşallah tekrar sav game hatası almam...
herhangi bir şekilde -ben antrenman ve taktik dosyası kullandım- 2008 ile ilgili birşeyi oyuna eklediğimde crash dumps hatası veriyor. Herhangi bir eklenti olmadan oynuyorum ve sorun yok.
Arkadaşlar herkes kendi sorunlarını değişik bir şekilde çözdüğünü yazıyor hepsini denedim yine olmuyor. Hiç bi eklentim yok. Lütfen kesin bir çözüm yolu söyleyin...
ben bu crash dumps tanfalan anlamam da ben de oyun bi anda donuyo sonra simsiyah bi ekran çıkıyo bilgisayar yeniden açılıyo
nedeni nedir ve çözümü varmıdır
Bahsettiğin yöntemi deniyorum şimdi.
Yalnız bu hata benim canımı aşırı sıkmaya başladı, 9.0.1 ile açtım, hata verdi dedim heralde patch'tendir olmadı.Default açtım daha oyunu kurarken hatayı verdi.Son çare artık El Barto'nun söylemiş olduğu, yoksa cidden bu oyun beni kanser edecek.
Sadece editorden birkaç değişiklik yapmıştım oyunun ortasında continue yaparken crush dump hatası verdi malesef...
maça girerken crush dump hatası verdi ne yapmalıyım
:mad::mad::mad::mad:
2007den beri her sene ilk iki sezon sonrasi bu lanet hata bende beliriyodu, bu sene de bir degisiklik olmadi ucuncu sezonun basina geldik yine bu crush dumps.cm01/02 den beri bu menejerlik oyununu oynarim ve bu sene haric her zaman da orijinalini almisimdir.cm/fm ayriligindan sonra fm'den taraf olalim dedik ama yanlis bir karar oldugu acik..butun serileride arsivimde durur.zaten netten indirip oyunu kurmak,zartiyla zurtuyla falan ugrasmak cok zor gelirdi,bir de bu insani zivanadan cikaran hatalarla karsilasmayim diye dedigim gibi hep orjinalini aldim.Bu sene icimden oyunun orjinalini almak gelmedi.Iyiki de almamisim.
Nasilsa iki paralik zevkimizin icine ediyorlar,simdi de en azindan musterisini salak yerine koyan,3-4 senedir binlerce sikayet almasina ragmen herhangi bir cozum gelistiremeyen sigamese tek kurus kazandirmadim.Bela okumayi seven bir insan degilim ama sigamestekileri allah bildigi gibi yapsin,bunlarin yatacak yeri yok soyguncular,uckagitcilar..
3.sezona geldim ve bir cozum icin bekliyorum ama bu cozumu ben iki senedir cok beklemistim,hicbir patch tam olarak cozememisti.Nette bu hata hakkinda okumadigim forum kalmadi ama hicbir yerde bisey yok.Millet oyle bir delirmis ki herkes kafasina gore cozum yolu veriyor..Mesela bir forumda elemanin teki size;i medium yapinca duzeliyor derken baska bir forumda baska bir kisi size;i large yapin kesin cozum bu diyebiliyor..:icon_razz:
Oynayan arkadaslarin moralini bozmak istemem ama bunun bir cozumu yok,tamamen sans isi.Benim gibi bahtsiz bedevi iseniz hep size denk gelir boyle seyler.Onun icin bosuna ugrasmayin,makus talihinizle yuzlesin
Cok yazdim ama cok doluyum bu konuda kusura bakmayin..Artik sinirlenemiyorum bile.Yazik oldu 2 sezona,takim tam rayina oturmustu bomba transferde yapmistim ama butun bunlari bir tarafimizda patlattilar gun yuzu gormeyeseciler..
bendede 4-5 defa oldu ama load game le kaldıgım yerden devam edebiliyorum
sizde ona da mı müsade etmiyor oyun
crash dumps hatası aldıgınız oyun tamamen patlıyormu benmi yanlış anladım ?
Yok dostum oyuna girilebiliyor ama cok az bi sure sonra yani oyunda 2-3 gun gecince bu hata beliriyor,en azindan bende oyle oluyor.tek cozum her dakika save etmek ve kurbaga hiziyla oyunda ilerlemek.Tabii bu dedigim peygamber sabri olanlar icin yoksa benim gibiyseniz sinirle oyunu kapatir bir daha oynamazsiniz ve pasalar gibi cm 01/02'yle yola devam edersiniz..
artik sigamesin cikaracagi patchi beklemekten baska bir care gozukmuyor, hic umudum olmasa da belki onca sikayetten sonra bi care bulurlar.Cunku forumlarina baktim da bayagi kisi isyan etmis.Hadi orjinal olmayan oyunlarda bunu bir nebze anlarim ama o kadar para verip oyunun elinde patlamasi hos degil:)
Hatanın çözümünü buldunuz mu acaba ? Ben de orijinal oyun aldım, yine sorun var, çözümünü bilen varsa yardımını rica ederim
benım merak ettıgım oyuna hıc bı eklentı yapmadan oynayanlardada bu hata varmı? ben sadece traınıngı attım eskı oyundan mesela..acaba atmadan baslasam yıne bu hatayla karsılasırmıyım?
bende orjinal oyun kullanıyorum ve şimdiye kadar böyle bir hata almadım çok şükür.
fm 2008 de orjinaldi ve ondada hiç bir problemle karşılaşmadım. baska bir siteden aldıgım logo paketinide kullanıyorum ayrıca şu anda..sımdılık bir hata yok inşallah olmaz.. aslında yazılan hataların hiç birisini almıyorum.sakatlık problemi sezon basında 4-5 oyuncuda oldu.ekim ayına geldim ve hiç sakatlık problemi yok.çatır çatır oynuyo çocuklar (:
arkadaşlar crash dumps dosyasını sildim sonra cache dosyasınıda sildim bi sorun çıkmadı ama bi net cevap veremiyorum ben her ihtimale karşı haftada bir save liyorum...
Beyler ben şey düşündüm, acaba sistemden kaynaklanan bir sorun olabilir mi?
-512 MB Ram
-224 MB Intel(R) Express Chipset Family Set
Acaba sistemden olma ihtimali var mı? Çünkü grafik eklentilerinin tümünü silmeme rağmen gene hata gene hata.Denemediğim yol kalmadı, varsa eğer böyle bir ihtimal bayramda PC özelliklerini full yapacağım, parama yazık olmasın sonra.
Belgelerim/Sports Interactive/Crash Dumps dosyasını silin ardından cacheyi silin eğer bir tema vb. kullanıyorsanız siln ben böle kurtuldum bu beladan
bişey sorucam arkadaşlar bu 9.01 yamasını yüklemeden oynayan war mı?yüklemeden oynayanlar da bu hatayı alıyorlar mı acaba??
ben hiçbi eklenti yapmadım oyunu aldıgım gibi kullanıyorum ama o hatayı en az 4-5 kere aldım oyunun herhangi biyerinde çıkabiliyor.
Ilk Once Oyun Windows Net 2.0 Sunucusu Ile çalisiyor Bu 2007 Senesinden Beri Kullanikliyor Database Bununla Windows Ile Orantili çalisiyor Net 2.0 I Yeniden Yukleyin Bunda Bir Sorun Olabilir.denemekte Fayda Var
Orijinal oyunu kullanıyorum, 9.1.0 patch'i kurduktan sonra new game ile oyuna başlarken crash dumps hatası veriyor, çözümü bilen var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler
Bnedede oldu ama sonra Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2009/ içinde oluşan Crash Dumps dosyasını sildim devam ettim birşey olmadı....
crash dumps hatası bilgisayarınız ile ilgili bir hatadır muhtemelen windows dosyaları eksik yada değiştirilmiştir buda fm de hataya yol açar orjinalde oynasanız korsanda oynasanız fatketmez
bu crash dumps hatasi bendede var-dediginiz gibi surekli siliyorum ama surekli geliyor.acaba bunun kesin bir cozumu yokmu?
Arkadaşlar;
bende de oluştu, bu crash dump klasörünü sildim,
skin cashe'yi kapattım, fayda etmedi,
sonra oyunu son kaldığı yerden yükledim, (son save dosyamı)
oyun yüklenince "save game as" seçeneğine girip, mevcut kayıtlı oyunun dosyasını sildim, oyunu farklı bir adla kaydettim, sorun şimdilik çözüldü.
arkadaslar ben dun bu hatayi neredeyse hergun aliyordum oyunda.bi ara psikolojim bozuldu her zaman gelecek gibi geliyordu.yeni yeni kendime geliyorum ;)
ben bu sorunu yuklemis oldugum resimleri ve logolari silerek , ikinci olarak display&sounda daki "use skin cache" linkini etkinlestirerek cozdum.(en azindan cozdugumu dusunuyorum).sizlere tavsiyem bu tur (resim,skin veya logo) uygulamalariniz varsa hepsini silip,oyunu ilk basladiginiz ayarlara getirin.saglicakla kalin. shadow&sluck