oo tam benlikmiş sistem :D
zaten alışkınım bütün vizelerime internetten zamana karşı yarışarak giriyorum :D:D
bir elde mouse, bir elde ders notları :p bunuda hallederiz :D
Printable View
oo tam benlikmiş sistem :D
zaten alışkınım bütün vizelerime internetten zamana karşı yarışarak giriyorum :D:D
bir elde mouse, bir elde ders notları :p bunuda hallederiz :D
Ben Kulüp üyesi degilim ama yarısmaya katılabilir miyim bildiğim kadarıyla ilk 2 gün kulüp üyeliği olmayanlar için
katılabilirsin arkadaşım.
Tam saat verilecek mi?Yarısma hakkında...
Bir an önce yapılırsa güzel olur. Çünkü; yarışma sonucuna göre gidip oyun alacağım. :)
Valla ben dayanamadım gittim aldım oyunu ama tabi orjinali ile oynamak daha güzel olur bu yüzden katılacapım.Tabi fiyakalı bir FM 2009 mause pad'ı de fena olmaz:p
Bende katılacağım. Ancak bende orjianli zaten var. Araştırmacılığın getirisi sağolsun.
Eğer olurda kazanırsam. cd yi bu forumdan bir arkadaşa göndereceğim. Kime gönderirim hiç düşünmedim ama :)
Kazanan bana bare Mouse Pad'ini hediye etsin :D
Bizde Trakyalıyız..:p
Ben Mouse Pad için şey ettim..:D
Tam bir tarih veya saat versenizde tuvaLete gitsek.:D
İnşaALLAH sabahda katılabiliriz bu yarışmaya.Öğlen okulda oluyorum : (
bende katılmak istiyorum :p
Affedersiniz ama mousa pad ne :)
Fareni gezdirdiğin şey var ya, o işte.
Nasıl yani?
Mouse'unun altında kare şeklinde bir şey bulunuyor ya.Altı siyah olur o şeyin.İşte o MousePad'tir.:)
Ben kullanmıyorum 4-5 yıldır o yüzden bilmiyorum desenize :)
Merakla ve Heyecanla bekliyoruz ...
Yeni nesile bak yahu mause padin ne olduğunu bilmiyorlar.Optik mausların bir geleneği yıktığının en açık göstergesidir bu. :D
Bende bi ara yıldız şeklinde vardı. :)
İyi ki mause pade göre kişiliği belirleyen bir test yok ben yıldızla bir nebze olsun yırtardımda senin halin beter olurdu. :D
Onları söyleyecek kişi gelsinde karşımda söylesin. =)
Benimkinin üstünde kanarya var. :)
mouse pad => dişi farelerin özel günlerinde kullandığı ''şey'' :D:D
böyle değil midir??
Kasım'dan farklı bir bakıs açısı:D:D
9 günlük bayram tatilinde yarışma düzenlenirse, var ya Turksportal süper olur, süper!
Valla her an yarışma başlamıştır diye büyük bir hevesle giriyorum.Heyecanla beklemedeyiz.Acaba tarih belli mi?Bayramda yapılırsa gerçekten süper olur.
inşallah bayramdan sonra olur bilgisayarı alalı 1 sene oldu mouse pad flan kullanmadım açılışı tsi'den yapalım bari :D
Ne zaman başlayacak yarışma yahu?:(
Bir de, isteyen oyun yerine parasını alabiliyor mu?:D
Başlamasını bekliyoruz
sabırsızlıklar bekliyoruz
Beklemedeyiz..
Hala Beklemedeyiz...