Tello'nun sakatlığı tam olarak geçmedi herhalde.Yoksa gerçekten çok radikal bir karar ve olası mağlubiyette en çok bu yüzden eleştirilecektir Mustafa hoca..
Printable View
Beşiktaş bu kadroyla yenemez..
http://canli.sporx.com/live2/20081129_fb_bjkkkk/ maçı canlı olarak buradan takip edebilirsiniz.
Fenerbahce 1-0 önde,golü Selcuk atti.
Rüstü ne zaman topa cikmayi ögrenecek,yine hatali bir cikis ve yine bir gol ...
Ayrica Zapo´nun sutu direkten döndü ...
Holosko bu macta nasil oynamaz ? Fbnin göbegi bos,Bjk iyi ataga cikiyor ama degerlendirecek adam yok ...
Gol geldi.1-1 oldu.Maçın çok heyecanlı geçeceği belli.
Sahada 2 top vardi,birisi kaleye girdi,Bjkliler bagiriyordu goool diye :D
çok ilginç pozisyondu :n:
maçta tempo şu ana kadar hiç düşmedi kanat mücadelesi geçiyor oyunda.
2-1 oldu muhteşem derbi gol guiza
Güiza gol atar mıydı :p 30 dakikada 3 gol.Daha çok gol olur böyle giderse.
Hatalar maci oluyor,Zapo Güiza´yi kacirdi.Güiza güzel bir gol atti.
Fenerliler Pascal Nouma icin yapilan tezahürati Güiza´ya uyarlamislar :D
2 takimin da defansi berbat,orta sahasi berbat.Orta sahayi iki takim da rahat geciyor,hemen kaleciyle karsi karsiya kaliyorlar.
Cisse kırmızı gördü
Bu maç bence burda biter bizim için.Çevirsin bakalım maçı çevirebiliyorsa sayın Denizli..
degisik bir mac besiktas oynuyor fener gol atiyor.. spikerin dedigi gibi bu macta oyundan cok hakem konusulcak herhalde
Suclu Rustu bence bakin Rustu Fener'deyken Galatasaray en azindan Ali Sami Yen'deki maclari garanti aldirdi ve Besiktas orda burda Fener'i yenerdi simdi Rustu Besiktas'a gecti Fener aynisini Besiktas'a yapiyo ;) :p
İki takımda birbirinden kötü oynuyor. Toplam üç golde kalecilerin ve defansın hatası yüzünden geldi. Maçtan önce demiştim Rüştü yan toplarda zaafi var diye ve zaaf ile golü yedi. Cisse'nin kırmızı kartı görmesi birbirinden kötü olan iki takım içinde Fenerbahçe'yi avantajlı konuma çevirdi. Artık Fenerbahçe'de bir zahmet şu maçı vermesin...
Hakem'i tebrik ediyorum. Bir maçı bu kadar güzel yönetir. Helal olsun. Verdikleri bütün kararlar doğru idi. Herhalde Polis'lik eğitimi sırasında aldığı dersleri sahada yansıtıyor. :)
Mustafa Hocanın kadrosunu gördüğümde cok sasırdım gercekten Dede de öyle yapmıs ve hemen Josico'nun yerine Deivid'i almıs 11e...
Macta hatalar sonucu 3 gol oldu ve de Cisse atıldı gereksiz 2 noktada arkadan müdahale yaptı ve atıldı...Aragones 60.dk gibi Alex ya da Deivid'i oyundan alacaktır...
Lig TV herhalde, pazartesi günkü eylemden korkmuş olacakki maç öncesinde Fenerbahçe tribününde ki şovu gösterdi. Ama anlamadığım 2bin kişi üçlü çekiyor TV'de duyuyorum. 30bin kişi İnleyen Nağmeleri söylüyor TV'de duyamıyorum.
Yahu bir kerede iki takımın maçı oLsun Lütfen!
Yah usen nasıL bir hocasın.Fener depLasmanına gidiyorsun.Her maç kötü oLduğu haLde inatLa oynattığın kontr atak topçusu HoLoskoyu oynatmıyorsun.Hiç oynatmadığın Serdarı oynatıyorsun.Bu nasıL bir mantıktır ?
Boş aLanda süper oynadığını biLdiğin TeLLoyu bu maçtamı kesiyorsun ?Peki bu nasıL bir mantıktır ?
Tüm bu duruma karşı yinede sahaya hakimiz.Topu oynayan biziz ama dünyada görüLmemiş iki goL yiyoruz.Yahu sen nasıL kornerde ön direkte adam tutmazsın.Ön direkt bomboş!DeLgado denen futboLcu orda duruyor ama ne öndirek !Ne adam tutuyor nede başka bişey.Hiç bişey yapmadan bekLiyor ceza sahasının orda.Bari ön direği boş bırakma sana çarpar beLki.Kurtarmanı geçtim zaten!
Yahu Zapo iyisin hoşsunda bir futboLcu hermaçmı kesinLikLe bir hata yapar ?Onuda affetmedi işte.Orta sahanın payı oLmadan goL yedik oLaya bakın.Gökhan Zanın ne kadar estetik oLduğunuda gördük.AsLanım ceza sahasında ayağını bir kaLdırıyor !
Bu kadar korkak bir kadro çıkarıLamaz arkadaş.İsyanda ederim kusura bakmasınLar küfürde ederim.AçıkLama yapmak koLay.Korkusuzuz gaLibiyet için geLdik demek koLay.6 kişi defansta 4 kişi iLerde oynatmakta işin cabası oLuyor.Yani buna rağmen iyi oynuyoruz işe bakın.Peki sorun nerde ?
Fb kabloları kesiyo diye Bjk tribününe almışlardır mikrofonu:D
Kesilen kablo mikrofonun değil, Görüntünün dü hatırlatırım..
İşte bu kadar :) Yendik
Demiştim Fenerbahçe derbi takımı olduğu için bu maçı alır diye.Öyle de oldu.İki takımı da tebrik ederim.
BJK'nin attığı 2 sayılmayan gol bariz ofsayt. İkinci yarı lakayıt oyun az kalsın puanlara malolacaktı.
Hakem bence bugün iyi değildi.O kırmızı kart oldukça saçma tamam 2 sarı kart doğru olabilir ama ilk sarı kart kesinlikle yanlış...
Fener kötü oynadı ama 3 puanı aldı. Holosko ile baslamamasının bedelini ödedi Denizli. Holosko topu her aldığında zor durumda bıraktı Fenerbahce defansını. Golü de attı ama net ofsayttı. Berabere bitmesini istiyordum; olmadı. Beraberlik olmazsa Fener kazansın diyordum, Fener kazandı :) Tebrikler...
Beşiktaş çok kaçırdı ama fenerbahçeninde kaçırdığı çok fazla gol var. Sonuç olarak 3 puanı biz aldık. Sarı kartlar ise cisse konusunda tamamen doğru. İlk sarı kartta aktif atağa kalkan oyuncuyu arkadan müdehale ederken yere düşürüyorsun. İkinci pozisyonu tartışmaya bile açmaya gerek yok.
Mustafa Denizli Bobo-Tello-Holosko'yu yedek bırakarak lafta olmasada sahada 1 puan için oynayacağını gösterdi. Fakat Fenerbahçe fazla presle başlamadı maça , sonra artık klasikleşmiş bir şekilde selçuk'un kornerden kafayla attığı golle öne geçti. Bu dakikadan sonra Beşiktaş biraz hareketlendi ve Rüştü'nün güzel degajında adamını kaçıran Edu Yüzünden Ekrem Çok Güzel bir pas çıkardı ve bomboş nobre attı golü. Aslında Mustafa Denizli defansif kadro süreceğim diye bir anlamda sivok-zapo ikilisini bozarak defansın dengesinide bozmuş oldu ve Güiza'nın golünde o topu gökhanda zapo'da izledi. Bu arada Cisse'nin ilk sarı kartı bence yanlış ama 2. kart gayet doğru. Fenerbahçeyi tebrik ederim Fakat Şu Tribüne bir ceza verilmesi gerek maç boyunca sürekli sahaya top attılar.
Gelenek mi oldu ne, son üç maçıda 2-1 kazandık. :)
Fenerbahçe bu kadar kötü olmasına rağmen bu maçta hiç bulamadığı pozisyonları buldu. Takımda ki bencillik yüzünden harcadık. Kazım'a verilmeyen toplar. Kazım'ın başkalarına vermediği toplar Fenerbahçe'yi belki yakabilirdi.
Hakem bugün mükkemmel bir maç yönetti. Kendisini tebrik ediyorum.
Fenerbahçe bugün kazandı ise Mustafa Denizli sayesinde. Aynı şekilde Beşiktaş kaybetti ise Mustafa Denizli sayesinde...
Böyle rezil ve Korkak futbol olmaz..Bjk 1o kişi kalmasa biraz akıllı oynasa yenilebilirdik..Hakem 1-2 pozisyon dışında iyiydi..Derbilerin Takımı Olduğumuzu zorda olsa gösterdik ..
Tüm Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum.
Maçı izleyenler zaten neyin ne olduğunu görmüştür maçı anlatmaya gerek yok :)
Bu yenilginin bas kahramanlari Rüstü ve Mustafa Denizlidir bana göre.
Rüstü yillardir hep ayni hatalari yapiyor,yine 2 kere bosa cikti ve Bjk golleri kalesinde gördü.
Mustafa Denizli ise cok sacma,korkak bir taktikle takimini sahaya sürdü.Takiminin maci kazanmasi icin en ufak bir müdahalede bulunmadi,oyun kötü gidiyor ama sen gidip son 20 dakikada ölümcül degisiklikleri yapiyorsun.Cok yanlis secimler yapti Mustafa Denizli bugün.
Holosko,Bobo,Tello(sakatligi yoksa),Ugur inceman gibi isimler ilk 11de maca baslamalilardi.Gökhan Zan,Ekrem,Serdar Özkan tercihleri yanlisti.
Besiktas´in ileride top yapacak oyuncusu yoktu,Delgado yanliz kaldi,Ekrem Dag sadece kostu asistini saymazsak.Eger Besiktas düzgün bir taktikle maca ciksaydi sansi daha fazla olurdu.Nitekim bugün iyi oynayan taraf Besiktas´ti ama defansif,bireysel hatalar sonucu cok önemli bir 3 puani kaybettiler.
Fenerbahce ise cesur ama bir okadar da riskli bir taktikle maca basladi.Nitekim de mac boyunca orta sahanin bos kaldigini gördük,Besiktas ileride top yapabilen oyunculari oynatsaydi ele gecirilen sanslari kullanabilirdi.
Fenerbahce macin 2.yarisinda cok laubali oynadi,anlamsiz sutlar,kacirilan goller,paslasma hatalari,son dakikalardaki gereksiz baski az daha maci veriyordu Fenerbahce.
Güiza attigi golün disinda cok kötü bir performans sergiledi.Sanki Bjk 2.yari 11 kisi gibi oynuyordu,Güiza Bjk defansina yardim ediyor gibiydi.Mac boyunca sayisiz pozisyonlardan yararlanamadi,takimini büyük baski altina soktu.
Aragones´in Alexi bitirme planlari var galiba,gercekten anlamsiz isler pesinde Aragones.Alex mac boyunca cok etkisizdi,Deivid´ten Alex olusturmaya calisiyor ama elinde senin Alex var,neden onu harciyorsun ki ?
2 takim da cok fazla top kaybiyla oynadi,oyunun kalitesini düsürdü bu ama yine de zevkli bir mac oldu.
Nitekim zevkli ama hatalarin ön planda oldugu bir mac oldu.Besiktas zirve yolunda agir bir darbe aldi,Fenerbahce ise cok önemli bir 3 puanin sahibi oldu.Tebrikler ...
Kazansaydık iyi olacaktı ama kaybettik napalım dünyanın sonu değil. :) Ama 2. yarı 10 kişi oynamamıza rağmen başabaş bir mücadele vermiş oyuncular. Hepsini tebrik etmek lazım.
Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz.