Sabri gözünü seveyim sen şut çekme.
Printable View
Sabri gözünü seveyim sen şut çekme.
Almanyadaki Fb ve Gs maçlarını çok seviyorum tribünler açısından. Bu arada barış çok enerjik. O olmasa adamlar orta sahayı rahat geçer gibi. Gs daha iyi şu ana kadar.
Allah nazarlardan saklasın mükemmele yakın oynadık.Lincoln ün pozisyonunda temas varsa nasıl sarı kart yiyor ?
Takımda güzel oyun söz konusu, ama her alan kaleye vuruyor, o yüzden atak bulmakta zorlanıyoruz. Ama oyun umut verici. İçimde de bir his var, bence bu maçı alacağız...
Sabri'nin şutları bir acayip;) Lincoln'e kaptanlık yaramış gözüküyor :) Arda etkili olamadı pek ama çabalıyor. Kewell da çabalıyor.Barış yine iyi oynuyor Mehmet TOpal biraz korkar oynuyor Baros'ta sonlarda açıldı.. GEnel olarak iyiyiz ayrıca Lincoln'ün faulü bence fauldü çünkü ayağını kaldırmasa(hakeme göre kendini atmasa) bacağı kopacaktı :)
İlk yarının özeti: Kurtuldular... Lincoln'ün pozisyonu bana göre penaltıydı. Sol ayagına küçük de olsa müdahele vardı. Lincoln 2 kez müthiş şut yolladı; özellikle 2. müthişti. Bir cok pozisyonumuz var yararlanamadık. Umarım 2. yarı gol veya golleri buluruz. Barış, Servet, Hakan, Lincoln, Baros ilk yarıda göze batan isimlerdi. Mükemmeldiler bence...
Haydi Aslanlar alalım şu macı.
penaltı değil faul;)
penaltı değild çünkü müdahale yok serbest gelmiş ancak son anda değmemiş lincoln'de top açılınca kendini yere attı
Baros'u öldürmezlerse herhalde iyi sonuç alacağımızı temenni ettiğim maçtır.
Lincoln'e müdehale olduğunu düşünmüyorum. Yavaşlatılmış bir gösterimde göremedik bir türlü. Sarı kart bence doğru. Gs maçı bir şekilde kazanacaktır. Berlin 3 pas arka arkaya yapamadı daha. Kazanırlarsa zaten ayıp olur.
Şimdi önden gösterdiler.Sol ayağına cidden müdahale var.
Müdahele kesinlikle var daha şimdi gösterdi pozisyonu. Pozisyonun içeride yada dışarıda oldugu tartışılır sadece. Foulu yapana da sarı gerekirdi.
Müdahale gelmeden ayağını sürtüp kendini yere atmış gibi geldi bana. Bende sık sık yapardım bunu pozisyonumu kaybettiğimde. Tekrarı sizin dediğiniz gibiyse faul. Ama düşüş biçimi ofsayt. Yani ayağına tekme yiyen adam öyle düşmez.
Penaltıda olsa sonunda geldi gol. Baros iyi penaltı atıyor. Topa gelişinden belli. :)
Bu arada ASY'dekinden daha fazla Galatasaray taraftarı var. :D
Galatasaray,son dakikada nasıl maçı kurtardı merak ettim. :) Herta son dakikalarda az kalsın atacaktı. =)
Tebrikler Galatasaray, artık lider olur. :)
Arkadaşlar adamlar çok haksız yenildi bence. Penaltıları verilmedi.
İşte bu kadar. Harikasınız cocuklar. Yazacak birsey bulamıyorum. Mantklı yorum yapabilecegimi de sanmıyorum!
Sadece sunu söyleyeyim: Metalciler haftaya Benficayı deplasmanda yenemezlerse lideriz. Beraberlik de yetmiyor. Metal 7 puan ; Biz 9 ...
Helal olsun cocuklar! Helal olsun!
Yıllardır bizimkiler verilmiyordu salla birazda onlar çeksin ;;)
Affınıza sığınarak sormak istiyorum. Galatasarayın formasındaki o arka kısım. Ense kısmı, defo mu yoksa formanın orjinalindede var mı o minik kumaş fazlası?
Maça gelince berlin sonlara doğru açılsa da ilk yarıdaki oyunuyla maçı hakeden taraf galatasaraydı. Gsnin penaltı pozisyonunun birebir kopyası denilebilecek şekilde son dakikada berlin lehine geldi, devam kararı verildi. Gs iyi kurtardı yani maçı son dakikada...
Son sözüm Helal Olsun Aslanara ama Özelikle Barış 'a yorulmak bilmedi bastı her tarafa aslanım benim be Milli TAkım büyük bir savaşçıyı kaybetti..
maç boyunca üstün oynayan bizdik sadece hertha 2.yarı başlarında ve golden sonra geldi sadece inşallah metalist son maçı kazanmazda grup 1. oluruz.
Benfica nın çıkma gibi bi ihtimali yok galiba .Metalciler e verirler maçı .
Metalist'in 87'de attığı golle adeta yıkıldık. Maalesef grup 2. siyiz ve ŞL'nden gelen bi takım bizi eler. 3.'lük her zaman daha karlı oluyor 2. likten UEFA'da. Bu galibiyet matematiksel olarak önemsizleşti maalesef.
HERTArafi Berlin olsa ne yazar ?!
Auf Wiedersehen (=
Helal olsun Aslanlar,helal olsun !
Anlamadım?
Bildiğin haksız yenildi işte eraycım. Lamı cimi yok bu işin. Adamlar koskoca 10 dakika boyunca baskı yaptı atak yaptı şut bile çekti. Sen daha neyin hakkından bahsediyorsun. Dile kolay 10 dakika top oynadı adamlar!!! (::):D
Barış bir röportajında ayrıca Kimse kusura bakmasın Almanya milli takımını tercih edeceğim gibi bir söylemde bulunmuştu gstvde.Quote:
G.Saray, 20 yaşındaki Barış Özbek'i Almanya'nın Essen takımından transfer etti. Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Özbek'in Türkiye yerine Almanya Milli Takımı'nı tercih etmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Almanya teknik sorumlusu Metin Tekin, Barış'ı Milli Takım'a davet etmelerine rağmen Almanya'yı tercih ettiğini söylerken, baba Şinasi Özbek ise Türk yetkililerinin oğluyla yeterince ilgilenmediğini iddia etti.
Eski bir amatör futbolcu olan baba Şinasi Özbek, Alman yetkililerin oğlu Barış'ı çok küçük yaşlarda takip ettiğini belirterek, "Maalesef aynı sıcak ilgiyi Türkiye'den göremedik. Hiçbir davet alamadığımız için de Almanya'nın U19 milli takımını tercih ettik. Bir Türk olarak ben de oğlumun Ay-Yıldızlı formayı giymesini arzu ediyorum. Bunu da birkaç kez dile getirdim. Ama bir türlü beklediğimiz davet gelmeyince Almanya'yı seçtik." dedi.
Baba Şinasi Özbek, oğlu için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan sadece Antalya'da yapılacak seçmeler için davet geldiğinin altını çizerek, "Ümit Milli Takım düzeyinde oynayacak bir oyuncu için seçme yapılmasını anlamsız buluyorum. Benim oğlumun oynadığı takım belliydi. Her hafta Rot-Weiss Essen formasıyla sahaya çıkıyor. Takip etmek isteyenler gelirler ve maçını izlerler. Eğer beğenirlerse kadroya çağırırlar. Kimse kusura bakmasın; ama ben oğlumu 150 kişilik futbolcu seçmelerine göndermem. İki maçta bir futbolcunun kalitesi nasıl anlaşılacak?" şeklinde sitem etti.
Metin Tekin: Barış'ı Almanlardan önce davet ettik
Türkiye Futbol Federasyonu Avrupa Teknik Sorumlusu Metin Tekin, Barış Özbek'i Almanlardan daha önce davet ettiklerini söyledi. Tekin, "Ocak 2006'daki Antalya kampımız için Barış Özbek ve kulübüne resmî yazı yazdım. Sonra Yunanlı menajeri ile bir araya geldim. Türkiye milli takımlarına Barış'ı kazandırmak istediğimizi sözlü olarak da ilettim. Bana Almanya Milli Takımı'nda oynamak istediğini söyledi." diye konuştu. Tekin, "2007 Ocak ayında bir kez daha Barış ile bir araya geldim. Yüz yüze görüşmemizde şu anki takım arkadaşı Serkan Çalık da vardı. Bana yine Almanya yönünde tercihinde ısrarlı olduğunu söyledi. Resmî davet mektupları şu an elimde." dedi.
Son anlarda zorlansakta kazandığımız için mutluyum..Barış 5 kişilik oynadı bence maçın adamıydı..:D
Benficanın çıkma ihtimalini bilmiyortum fakat metalistin orda benficayı kesin yeneceklerini sanmıyorum..Bence lider biz oluruz..
Hee defo lu mal satmışlar bize :D Hemde ne tesadüf her maç aynı defo :D Orjinalinde var o ama neden olduğunu çözemedim. Sanırım Metin Oktay zamanında öyleydi orjinalliği bozulmasın diye aynısını yapmışlar.
Maçta süper oynadık tam bir lincoln şov vardı. Kewell gene bildiğimiz gibi süper. Barış geri döndü :) Sabri ye diyecek söz bulamıyorum. Aynen böyle devam et inşallah satılırsın yada kovulursun. Adam tam güzel top kapıyor sonra bi vuruyor stadyum dışına atıyor topu. Son dk larda onların kalecisinin gelmesi komik bir durum yaşattı :)
Taraftarımız gene mükemmeldi :) Almanca Güle Güle size tezahuratı yapıldı :D
Ne haksızlığı yahu. İzlemedinmi maçı kat kat üstün oynadık. Sahadaki 11 aslana haksızlık ediyorsun.
Tartışılan ve maçın sonunda Hertha Berlin'e de aynı denilen pozisyonla penaltı pozisyonunun alakası yok ve farklı yorumlanır..Öncelikle bizim penaltı pozisyonumuzda evet insan sıçrarken kollarıyla desteklenerek sıçrar ama dirsek kafa seviyesini aşmaz bu nedenle penaltıydı..Rakibin pozisyonunda ise topun önüne atılma var ve gördüğüm kadarıyla oyuncu çapraz poziyonda ve yakın mesafe..
Bence siz bana karşı ön yargılısınız. Affınıza sığınarak diye ekledim başa dikkatinizi çekerim. Ben galatasaray taraftarı değilim. Fenerbahçe topiklerini takip etsen oralarda da ne detaylara takıldığımı göreceksin. Adam gibi çıkıp cevap verseniz ölürsünüz yani.. Daha önce sabrinin adının sarbi olduğunu, numara yanlışlarını falan gördüm. Ama bu kumaş fazlasının formada ne işe yaradığını gerçekten bilmiyorum. Üzerinde Türk bayrağı olan bir formayı aşağılayacak kadar aşağılık biri değilim.
benfica hiç değilse taraftarını biraz olsun mutlu etmek adına metalisti yener düşüncesindeyim