ya yok ya haber yalan onu diyorum..Quote:
Originally Posted by Torer
Printable View
ya yok ya haber yalan onu diyorum..Quote:
Originally Posted by Torer
tigana bence doğruyu bulacaktır.bence defansa thuram ı falan alır.(tecrübe açısından)forvette(wiltord la ve kluivert)gibi bide defansif orta saha olarak klebersonun yanına sissoko gibi süper olur.
demırorenın babası bence gereklı parayı ogluna vercektır..hırs yapıcak nerdeyse adam verdıgı her para bosa gıttı..cok degıl az-öz transfer lazım bjk ye..
kleberson ve cordoba kalsın.öbür yabancı thuram-wiltord-kluivert-sissoko lazım.türk olarak g.ünal m.topal m.batdal fln olabilir.
ne gerek var wiltorda falan anlamıyorum bence ne saha ne wiltord ne thuram ne kluivert hiç bi işe yaramaz, genc brezilyalı veya afrikalı oyuncuların alınması daha yararlı olucaktır nitekim tigana da oyle yapar bence
evet tigana genç oyunculardan iyi bir kadro kurmaya çalışacaktır.
ben gazetelerden okuduğuma göre geremiyi fln yazdım.ilk geldiğinde demişlerdi zaten 16-20 yaşında afrikalı ve brezilyalıları alıyo ondan yazmıştım şu üçünü celsinho(17)-sissoko(20)(liverpooldaki)-mikel obi(19)
adam o paraları klübe hibe etmioki, sakın öyle 30-40 mil pound luk bütçe yapmasınlar bu yönetim altında klüp batar onu söliyeyim, gs şuanki durumuna 2 sene içinde gelirizQuote:
Originally Posted by imperius
demirören haddini bilsn, ona göre bütçe hazırlasn, (bugün klübe hibe ediorm ayağına yatar,ilk seçimde saltanattan aşağı inice benm klüpten alacağım wardı olur:))
tekrar söliyeyim, bu yabancı sınırlaması kalkıcak,ozman bizmde arsenal den farkımız kalmıcak;fransızlaşma bakımından diorm yannış anlaşılmasn :)
ama bu fransızlaşma olayının suyu çıkmaması lasım, ztn tigana 2 genç türk daha istiomuş,böyle dengeli bi biçimde giderse çok güsel bi takım ortaya çıkarcağına inanıorm
abedi pele 2. ve 3. fransa mali ve ünlü ama 21 yaşına kadar oyuncular araştırıyo çok merak ediyorum kimleri alcak bide 500bin$ mehmet batdal'ı alacakmış.boy:1.98
kendi adrosundaki bobo yetenekli bide saha gelse bide miccoli alınsaydı güzel olurdu