bilet fiyatlarına hayret ettim ya san siro da bile daha ucuzdur
Printable View
bilet fiyatlarına hayret ettim ya san siro da bile daha ucuzdur
valla futbolda frikik ve korner kalksa fener maç alamıcak :D:D
Ama futbolun zevkli bölümlerini oluşturuyor frikik ve kornerler :) Duran ya da durmayan top, benim için hiç farketmez...2'si de gol sonuçta..
valla bu akşam bakalım ümiti durdurabilicek misiniz... Samiyende KARANlık şov var!!! :D:D
sooon dörtbuçuk saat....
az kaldı :D:D
mondi yenerse biz yeneriz inşallah bu sefer mondi oynar
Saatler kuruldu, mekanlar duruldu, nefesler tutuldu; an itibari ile büyük kapışmaya çok az kaldı.Umarım zevk veren bir futbol(!) izleriz.Kadroları gördükten sonra GS'nin eleyeceğine olan inancım daha da kuvvetlendi.
bence aykutu oynatmayarak onu bıtırdı..aykutun yerınde ben olsam moralmen cokerdım..zaten ılk macta oynatması hataydı..ama ıyıkı oynamıs yoksa alexın o sutu gol olmazdı :)
gooooooooool 2-1 oldu necati, ayhan,tuncay
bu maç kesin bizim süper ötesi oynuyoruz. bi gol daha atarsak çok daha iyi olucak :D
Necati kaçırmasa ...
TRuncay kaçırdı biz attık :)
Umarım böle devam eder çünklü böle devam ederse tur atlarız inşallah..
Maç bizim yarı sahamızda ancak şut sayıları falan eşit...Bizim defansın tel tel döküldüğünü saymazsak(herzamanki gibi) zevkli bi maç oluyo...%100 lük kaçan gol sayısı 2 takım içinde var 2-3 tane...Umarım 1 gol daha atıp en az beraberlik alırız :)
3-2 su anda dk 77
dk.83 gs 3-2 onde..
dk88 skor 3-2
3 dakıka uzatma verıldı
90+2 oynanıyo..appıah cıktı kemal gırdı
mac bıttı..fenerbahcemız yarı fınalde..
Not: Ard arda atilan mesajlar birlestirilmistir
servet yine uçan eliyle maçı noktallattı. yazık oldu iyi oynadık ama elendik helal olsun hasana ayhana ama neco yaktı bizi
Canınız sağüolsun G.S. li futbolcular..
Fenerbahçeli kardeşler tebrik ederim sizi ;)
Ama her maçta da gözüme çarpıyor..İlk dakikalarda foulere kart verilmiyor ama 60. dakikadan sonra falan maçın heyecanı arttı mı aynı posizyonlara kart çıkıyor...
vatan saolsun biz hep alıyoruz o kupayı zaten bi kerede febe alsın dimi 23 yıl sonra:D
daha bjk var inşallah bjk alır kupayı :D:D
macı ızleyemedım tansıyon hastası olunca boyle oluo:( fb ısı kendı kendıne zora soktu yanıı..gol at 5 dakıka sonra gol ye olur mu boyle sey..ama turu gectık yaa :)
Bizi eledi diye alacağı kesin değil..Quote:
Originally Posted by cifaaa
Gönlm B.J.K. den yana ;)
gese yi samıyende elemek cok zewklıydı ama..Quote:
Originally Posted by cifaaa
Dostum tansiyonu yükseltecek mesajşar yazma...
Adam gibi tebrik ettik adamlığını bil !!
ama yenildiniz unutma :D yani bizi kadıköyde elediniz
abi adamlar burda tura çıktı ya hahaha komedi korna falan çalıyolar :D:D
samiyende mi elemiş oldunuz yani?kendi sahanızda maç olmadı mı?
yine biz oynadık yine yüzümüz gülmedi ya.
umarım yarı fınalde bjk cıkarda rahatca fınale cıkarız..bjk ye fazla guwenmeyın sewgılı gs lı arkadaslarım..bjk lı arkadaslar kadıkoyde bızı yenılmıosunuz dorudur ama zaten ıs kadıkoye kalmaz :) ben baya hawaya gırdım sankı kurada bkj cıkmıs gıbı :):)
bence fazla havaya girme çabuk sönersin :D
sonucta samıyendekı mac sonucu tur atlamıs olduk..sounderslı macın acısını cıkardık ohh be..
gorucez..bu arada macı ızleyenlere bı sorum var macta olay falan mı cıktı??Quote:
Originally Posted by hurmet
baya içinde kalmış anlaşılan bu kadar rahatladığına göre... varya bu yılda kupayı alamazlarsa komedi ya dile kolay 23 yıl :D:DQuote:
Originally Posted by imperius
ıcımde kaldıgı falan yok..acısını cıkardık..
hiç bişe olmadı..Quote:
ee bu telegol yorumcuları ne konusyo pekı ya!!neyse cıkmaması daha iyi..
kaç yıl sonra acısı çıkmış oldu saunders bizdeyken ben daha orta okula mı ne gidiyodum baya geç çıkı acısı baya acıtmıştır :DQuote:
belkı yerı degıl ama bu sonuc canaydının ıpını cekcek gıbıme gelıyo..
Ergun Gürsoy Ve nihat özdemir yan yana değil aralarında koltuk olarak oturdular..
B.J.K. ye güvenim SONSUZ !!!!!!
kupada ıkı maclı eleme olmadı bı daha farkındaysan.terbıyelı konussan ıyı olur..adabımızla mesaj yazıoyoruz..ortamı gerecek seyler yazma..yoksa agzımız laf yapar merak etmeQuote:
Originally Posted by hurmet
ortamı en başta geren sensin senden adab dersi alıcak değilim. benim ağzım seninkinden 10 kat daha fazla laf yapar sende merak etme
Beyler !!!!!! her maç sonunda böle yapmayın !!!
Fenerlilere tebrikler bu kadar...Maç hakkkında yorum yapın !!!
sende farkındasın ki ortamı en baştan geren oQuote:
Originally Posted by Maymuncuk