-
Sylva da iyi ali$ti bize. Ben transferi gerceklesirken cok korkmustum ama, beni yanilti kalesinde guven veriyor bugunki golde hatasi birazcik olsa bile.
IBB macinda Huseyinsiz oynamistik gayette iyi oynamistik. Cunki Colman asil pozisyonunda oynamisti, yani ortada. Serkan ve Yattara kanatlari cok iyi kullandilar bence bunu bozmamamiz lazim. Tabi kaptanimiz Huseyin var, ofansa cok katki saglamasada takimin cogu topunu o kapiyor rakipten.
-
Sylva
Tayfun
Song
Egemen
Cale
Hüseyin
Serkan
Selçuk
Colman
Yattara
Gökhan (Umut)
Böyle bir kadro bana göre daha iyi.
Selçuk - Colman - Serkan lı bir ortahasa ve arkalarında Hüseyin.
Öyle defansif gibi de değil yani. Ziya Doğan'da bu şekil oynatıyordu ama o zaman Hasan,Ayman,Ferhat,Hüseyin gibi adamlara forma verdiği için 7-8 kişi defansif özellikli oluyordu.
Ama Serkan, Colman ve Selçuk İnan oyunu iki yönlüde oynayabilen oyuncular.
-
bencede emrahın dedıgı tatık ıyı
..............sylva......................
cora.....song...egemen........cale
.............hüseyin.................
......selcuk........colman.........
yattara.........................serkan.
...................gökhan.................
boyle cok ıyı olur hem orta saha mucadele eder
-
Aman hocam şu Serkan'dan sol açık yapma mevzusunu başlatmadan bitirin bence Serkan'ın her ne kadar son dönemdeki performansını beğensemde
Serkan orta açamaz hele ters ayakla hiç açamaz.
Serkan rakip sağ beki geçebilecek ne tekniğe nede dripling yeteneğine sahiptir.
Yani kısacası Serkan'dan sol açık falan olmaz olursada anca Kocaeli karşısında olur diğer çoğu takıma karşı sökmez.
-
haklısın olmaz da şimdilik tabk bi sol açık beklyoruz yonetımden.Orda serkan ve colmanda yer değişeblir nasılsa Colmanda sol ayakda var .en olmadı Barış oynasın hem belki onuda kaanmış oluruz.
............................................
Takımımızın Kocaelispor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.
Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor:2 - Kocaelispor:1
Toplam Şut: Trabzonspor:26 - Kocaelispor:11
İsabetli Şut: Trabzonspor:10 - Kocaelispor:6
İsabetli Orta: Trabzonspor:8 - Kocaelispor:2
Faul: Trabzonspor:11 - Kocaelispor:13
Korner: Trabzonspor:7 - Kocaelispor:7
Ofsayt: Trabzonspor:2 - Kocaelispor:3
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 55 - Kocaelispor:% 45
26 şut atmışız ama gol sayısı 2 ve Umut o golüde atamıyodu az kalsın.Ersun hoca buna bi çare bulmalı isabetli sut oranımızı arttırmalıyız bu 26 şuttan en kötü 4 gol çıkaracak ve b okadarda tehlike arz eden şutlar olmalı.Antrenmanda şut çalısmıyormu bunlar anlamadım yada çalışıyolarsa daha önem vermeliler.Forvetlerde kendine gelmeli artk.