-
camacho'yu ucuza satmışsın bence biraz hiç fena oynamıyor hele 1 2 sezon sonra kadronun umarım harmony'si bozulmaz maxi ve forlanın satışıyla bence esas sorun defansına daha kaliteli oyuncular almalısın bilmiyorum oynarken performanslarından memnunmusun ama ben ispanya liginde oynarken atl. madridin en büyük derdinin savunma olduğunu görmüştüm rosina güzel transfer kesinlikle ama palacio veya vukcevic'ten birini kesmen gerekicek sanırım aguero varken başarılar bekliyoruz ss'leri zevkli bir kariyer olucaktır bence
-
-
Arkadaşlar, kariyere hiç mesaj gelmemesinden bu kariyeri kapatıyorum... Ancak, isterseniz yeni bir kariyer açabilirim...
-
kardesim ck iyi para gelio ara transfer döneminde o parayı ye öle bırak bari kariyeri :D
-
Yedim paraları yahu. :D Hoffenheim düşünüyorum ne dersiniz ?
-
:D:D:D at. madrid'ten hoffenhime'e he ? :D sen bilirsin de bence illa takip edilmektense oyundan zevk almana bak...illa birilerinin seni takip etmesi mi lazım oynaman için yahu? :)ben afyonkarahisarspor'la 7 sezon nasıl devam ettim sanıyorsun? :D
-
Yok abi, günde 1-2 yorum gelse bile yeter ama, 2 Ocak'tan beri gelmiyor. Ayrıca Hoffenheim'da da kararlı değilim. :D
-
camacho yu neden sattın ki???O benim oyunda 40 milyon € barcaya gitti..
-
yine aynı ligde bu sefer villareal ile bir kariyer başlattım... siteye koyayım mı ?