fm 2009 sistem gereksinimi
konunun yeri burası değil ama çok acele yardımcı olursanız sevinirim. ge force fx5500 256 mb ekran kartında fm2009 sorunsuz çalışıyormu 3D çalışıyormu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote:
Originally Posted by
ras
konunun yeri burası değil ama çok acele yardımcı olursanız sevinirim. ge force fx5500 256 mb ekran kartında fm2009 sorunsuz çalışıyormu 3D çalışıyormu
eğer çalışıyorsa başka hiçbşyde işime yaramayacak olan bu ekran kartını sırf fm için alcam
Crash Drumps Hatasına SON !!!
Arkadaşlar test edip onaylanmıştır..:icon_biggrin: Yapmanız gerekenler çok basit 2 hamle ..Anlatayımda iyice dinleyin beni..Şimdi oyunu açmadan önce ilk yapmanız gereken C:\Documents and Settings\kullanıcı adınız\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2009 içindeki cache klasörünü komple silmek bunu her oyunu açtığınızda tekrarlayın ...2.hamleniz ise crash drumps dosyasını kesip masaüstüne yapıştırın sonra bakın keyfinize..unları yaptıktan sonra oyunu açtığınızda fm 2009 eror in match events hatası diye birşeyle bzen karşılaşabilirsiniz hiç tırsmayın bu sadece oyuna girişte kayıtlı oyun açılırken olabilir onu kapatın pc nizebi restart atın sonra gel keyfim gel...Yardımcı olduysam ne mtlu bana ..Fm ile ilgili her türlü sorununuz için bana ulaşın..İyi ve keyifli oyunlar dilerim hadi kalın sağlıcakla :icon_biggrin:..
Crash Dumps Hatası KESİN çözüm!!!
Arkadaşlar hepimizin en büyük derdi olan crash dumps hatasının kesin çözümünü buldum. ne cache yi silmek ne çözünürlüğü arttırmak ne format atmak. Çok basit sadece belgelerim/sports ınteractive içine crash dumps dosyası açmak. 3 sezon geçti hala crash dumps hatası almamaktayım. Bunu yapıpta hata alan varsa yazarsa sevinirim.(muhtemelen olmayacak)
(= Crash Drumps Çözümü =)
Baktım abidik gubidik şeyler yazıyor arkadaşlar en basiti :D
Başlat > Çalıştır
Ve oraya
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\fm.exe" --reset_preferences
Yazın, ve oyunu tekrar açılacak, kapatın tekrar açın
Bunun çözümü vistA'da olmuyor k.bakmayın
Bu kadar basit uzatmaya gerek yok :)
tktk ;)