abi taktiğini şimdi deniycem yalnız tackling hard yapmışsın normal olsa daha iyi olmaz mıydı acaba bi deniyim taktik için teşekkürler
Printable View
abi taktiğini şimdi deniycem yalnız tackling hard yapmışsın normal olsa daha iyi olmaz mıydı acaba bi deniyim taktik için teşekkürler
cok sagol abi bi sordu daha olcak .. yaw bana bu taktik biraz ters geliyor 1 forvet olunca ; 2 ana forvetimwar secemedim aralarindan hangisini oynatsam diye :uzgun:- marquinhos , -gignac ,-sercan yildirm ( 500 k:icon_cool:diye aldim) bi fikrini alsam bole 2 li forvet bi taktik cikarsaydin keske :0:
9.0.2 için dimi?
peki bu taktiği 9.0.2 de kullansak 0.1 deki gibi başarılı olamaz mıyız?
sezon öncesinden yarlarsan sorun çıkmazdı.tabi bir de oyuncuların bu antremana alışma süreci olacaktır...
buna sevindim...
tackling hard fakat dikkat edersen genelde rakipler sert top kapmaya reaksyon olarak sinirlenip kartlar görürler... bence "hard" iyidir...
marquinhos,gignac derim ben :)eğer tek oynatırsan da marquinhos... gignac strenght,stemina,composur,long shoot,tecnique gibi özellikler olarak iyiyse onu da kullanabilirsin ama sercan'ı tek forvet önermem kesinlikle...
ben 9.0.1 de denedim ama 9.0.2 de de deneyip sonuçları paylaşorsanız sevinirim...
yukardaki arkadaşa dediğim gibi sizler deneyip sonuçları paylaşırsanız iyi olur...
bu taktiklerle ben pozisyona dahi giremiyorum başka taktik yokmuki hiç?
9.0.2de deniyorum ve benim takımda pozisyona girmekte zorlanıyor.Ayrıca karşı takıma çok fazla pozisyon veriyorum.
çift forvetliyi denediniz mi? onda maçlarda daha açık oynarsınız...ben bir ara turnuvaya girmek için 9.0.2. kurup onda da denedim. yine de tabiki yorum sizlerin :) aslında ben forumun istediği taktiği biliyorum fakat benim anlayışıma ters :) oyunun ilk dakikalarında deli gibi saldırıp 2-3 gol atan taktikler istiyorsunuz ancak bu tür taktiklerde oyunun başında 2-3 tane peş peşe gol de eyrsiniz... ama buradan aldıgım yorumlar dahilinde müsait oldugum bir zamanda sizlere istediğiniz türde bir taktik oluşturacağım :) ben daha çok sağlam hücum ,sağlam savunmadan yanayım... eğer rakip kalece 6 kere gideceksem 3 ü gol olmalı... çünkü büyük takım yönetirken size karşı küçükler 5 atak yaparsa 3 gol atarlar :D
ben 9.2.0 da oynuyorum trabzonla. 3. sezondayım daha türkiye ligini bırakın. şampiyomnlar liginde çeyrek finale çıktım. 2. turda chelsea yi eledim şimdi man utd yle oynayacağım.ama bu maçtan pek ümidim yok :).benimde çift forvetli taktikte bişe dikkatimi çekti.forvetlerin ikisininde iyi olduğu maç sayısı çok az. sadece 1 tanesi aktif oluyo diğeri duruyo. tekli forvetin olduğu taktiği kullandım ondanda verim alamadım. bu da benim görüşüm
ben denedim süper ötesi ligi kazandım gs ile ş.liginde intere elendim yarı finalde 1-1 & 1-0 la oyuncu tercihleri doğru olduğu zaman taktik tıkır tıkır işliyor çok tşk'LER :icon_cool::icon_cool::icon_cool:
evet beyler...özellikle oyuncu seçimleri önemli... DC'ler mutlaka güçlü ve iyi yer tutup iyi kafa vuran adamlar olsun... hızlı olursa çok iyi olur ama sizlerden hızlı gonzales'de istemiyoruz :D forvetiniz eğer tek forvetli taktiği kullanacaksanız yüksek composure özellikli olsun....
Hüseyin Abi bunu nereye atıcakdık ?
belgelerim/sportsinteractive/fm 2009/tactics (taktik için)
belgelerim/sportsinteractive/fm 2009/schedules (antreman için)
abi taktiğini indirdim
ilk olarak giriş taktiğini kullandım. ofansif olarak pek birşey yapamadım ama defansif anlayış mükemmel diyebilirim.
diğerlerini denedikten sonra fikrimi yazarım...
küçük takımlarda savunmanız iyi değilse tek forvetliyi kullanmayın... çift forvetliyle saldırmayı deneyin ki rakip gelmesin üstünüze...
Hocam kontratağa çıktığımızda çok top kaybediyorum.Bunun nedeni pivot santrafor olmayan umut bulut'u tek forvet oynatmam olabilir mi?Eğer sebep buysa yabancı bitirici bir pivot olarak kimleri önerirsin?
Abi bir sorum var Beylerbeyi gibi bir takıma gidermi isterseniz kadroyu koyarım. 9.0.2 yüklü[orjinal] ama 9.0.1i seçerek açtım kariyeri özellikler ona göre;) atayım mı ss? bazıları regen ama iyiler;)
Abi cevabını bekliyorum
olabilir... Forvetin tek başına oynamadı için hem topa sahip olma,top saklama için gereken özelliklerin hem de biraz zihinsel özelliklerin iyi olması lazım... bir de eğer oyunda takım komutlarından taktikte oynama yaparak hızı falan değiştirdiysen hızlı oyunda top kaybı artabilir... sen en iyisi iyi bir yabancı ,uzun boylu,güçlü ve teknik bir adam al... isim olarak hangi takıma istediğine baglı :) çok forvet var oyunda kaliteli olan... en iyisi istediğin özelliklere sahip olan elemanları player searchten bulup gözlemcileri yolamak...
valla taylan ben herkese söylüyorum,sana da söyleyeyim, bu taktiğin ya da herhangi bi taktiğin başarısını ölçmek için en az yarım sezon denemek lazım... yarım sezon ısrarla kullandıktan sonra oturur taktik... zaten inan her maç bunu denediğinde taktiğe uymayan adamların her maç 5,5 ile 6.0 arasında puan alacaklardır :) o kısımları değiştirirsin...
çok teşekkürler hocam beşiktaşta oynuyorum.taktik paketindeki tek forvetli sistemle bende mehmet yıldız var ama bitiriciliği 14 pozisyon kaçırmasından bıktım onun için forvet arıyorum.verdiğin kriterlere uygun oyuncular arayacağım TAYLAN bu arada sorun banamı ne demek istediğini tam anlamadımda
oscar cardozo, aguero,boca altyapısından bulduğum neredeyse tüm özellikleri 20ye yakın danilo ramon,cazorla,veloso.diarra ve matias fernandezli orta ve ileri hattım,heitinga godin gonzalo rodrigez rafinha wayne bridge li geri hattım ve kalede akinfeev olan bi kadrom var.sanırım güçlü bir kadro.ama CLde yarı final dışında pek bir başarı görmedim 2 lig 3.lüğü çeyrek ve yarı finallerde elenilen spanish cup ve 2 yarı bi çeyrek final var.yani bu kadroya rağmen henüz "tam randımanlı" bir taktik oturtamadım. sağlam bir defansım,hızlı teknik ve yüksek özellikli hüücumcularla taktiği deneyip sezon sonunda geribildirimi yazacağım
kadro sağlammmoş...uzun soluklu denersen bence taktik olur sana... geri bildirimin olursa ben de memnun olurum :D
Denizli Belediyespor ile kariyerimin 3.sezonu.Son sezonda senin taktiği denedim hocam.
*Deplasmanda üstünlük kurmama rağmen bunu skora kesinlikle yansıtamıyorum.
*Kornerden önceki taktiklerime nazaran daha çok gol buluyorum.
*Direkten çok topum dönüyor.Forvetimde Engin Memişler ya da Erhan Şentürk oynuyor.
*AMC'de Cafercan var.Deplasmanlarda dökülürken sahamızda müthiş oynuyor.
*Bu sezon da A kategorisine çıkamadım ya.4.sezona başlayacağım.Oyuncu transferi yapmayacağım artık.Alışamıyorlar mı ne?Takım fena değil aslında.
Yukarıda 'defans zayıfsa' demişsin hocam.Evet,çift forvete mi döneyim?Yeni sezona başlamadan önce neler tavsiye edersin.
Ayrıca MC mevkiindeki oyuncumdan da pek randıman alamadım.Mehmet Ayaz'ı orada oynatıyorum.
hasan hocam ben rapidshare'den indiremiyorum diğer likte kırık başka bi link verebilir misiniz acaba?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
rapid'de başka bir dosya indiriliyor diyor ama hiç bir dosyayı indirmiyorum bilgisayarı kapatıp açtım hala aynı bi çözüm var mı acaba
Hocam bi yardımcı olur musun?
Mesajım bir üstte.
kusura bakma ancak gördük :D tek forvetli sistemde MC,AMC ve FC hepsi de önemli... zayıf halka seni oyundan düşürür :) bir de rakiplerin formasyonuna göre anında müdahale et oyuna.... mesela rakip 4 lü orta saha çıkarsa ve AMC kullanmazsa (4-4-2) , hemen sen de DMC'ni orta alana çek... eğer rakip kanatları kullanıyor ama MC'de adam tutmadan 2 dmc ile oynuyorsa (bazı takımlar kullanıyor), sen de hemen AMC'leri 2 le... çift forveti oynatmak için sağlam bir DMC olması lazım... eğer var diyorsan çift forvette daha çok gol atabilirsin....
şimdi geç oldu da , cumartesi ya da yarın gece özelden ulaş da tekrar upload edeyim siteye...
taktik linki yeniden....
http://files.filefront.com/NANNAR+s+Mentalityrar/;
Antreman linki
http://files.filefront.com/NANNARs+Trainingrar/;12
saol hocam
Teşekkürler hocam.
tşk. ederim taktik için, bişey sormak istiyorum.
neden maç içinde oyun değiştirme ekranına girince 11 oyuncu yerine 1 oyuncu görünüyor, mesela forvet çift, forvet arkası 2 tane oluyor, her ikisinde de aynı isim yazıyor, dizilişte 2 tane alex 2 tane guiza görünüyor ?
aynı durum bende de var...sebebini bilemiyorum :) bilen varsa yazsın yaww... ben de merak ettim onu
:D:D:D:D olabilir... ya da acaba o yana dogru mu koşuyorlar topu alınca :D
Taktik ekranındaki aynı oyuncunun 2 tane gözükmesi oyunun bugu. Ama sadece ekranda öyle oyuna yansımıyor yani.
9.1.0 yamasındaki bir bug o maalesef. 9.2.0 yaması ile düzeliyor ama yükleyemiyorsanız malum sebeplerden yamayı detaylarına girmeyelim. :)
antremanı indirdim
belgelerim fm09 içine schedules klasörü açtım ve içine attım dosyaları fakat oyunda göremiyorum ?