Futbol olarak fazla yorum yapılacak bir maç değil.Ama istekli,arzulu,mücadeleci bir F.Bahçe vardı.Bize lazım olan şeyi aldık.Yolumuz açık olur inşallah.
Printable View
Futbol olarak fazla yorum yapılacak bir maç değil.Ama istekli,arzulu,mücadeleci bir F.Bahçe vardı.Bize lazım olan şeyi aldık.Yolumuz açık olur inşallah.
EVet Junk güzel yakalamışsın. Alex'in ayağına taban giren ve DARBEYİ gerçekleştiren adama sarı kart yok. Olsa kırmızı gelecek. Kazımın kaba etine taban giren adama sadece sarı kart. Lifleri parçalansa belki kırmızı olurdu.
Romaşenko'ya hakeme el hareketi ile tepki verdiği için ilk harekette daha sarı kart verdi aynı hakem Guiza'ya aynı harekete tepki vermedi üstelik 10-15 saniye boyunca Kazım itiraz etti.
Hakem dersek bunları da görmemiz gerekir. Profesyonel hakem olmadığı takdirde birbirimiz çok yeriz biz.
Ayrıca Romaşenko'nun sarısı varken orta alandaki pozisyonda Alex'i biçmesini nasıl sarı kart olarak değerlendirmez anlamak mümkün değil bu adamı.
O zaman al Fenerbahçe taraftarı kadar Lig Tv aboneliği maçların her hafta banko yayınlansın , koyulur bir Bursaspor yorumcusu bu kadar basit.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alican nerede demiş bir Fenerbahçe taraftarı Lig Tv ile Guiza alakasını lütfen gösterir misin?
Yapma yahu bir kerede işe Galatasaraylı Alican olarak değilde sadece Alican olarak bak ve yorumla.
Tamam biizm belki Fenerbahçe kadar seyircimiz yok ama en azından TSL'nin çok üzerinde bir taraftarımız var. O zaman diğer takımların seyircisi, izleyeni falan yok ligden ihraç edelim bunları.
Ne fanatikligi ya , o yorumdan önce Batuhan'ın bir yorumu vardı o yoruma karsılık bu yorumu yapmıstım maç başlamadan , bu olaylar tek size olmuyor ki .
Yahu Allah aşkına ben ne dedim sen ne dedin?Lütfen çarpıtma olayı.
Mesele Fenerbahçe'nin Bursapor'un çok taraftarı olması değil.
Ben diyorum ki; Lig Tv'den Fenerbahçe taraftarı kadar sizde alın , ardından maçlar her hafta canlı verilsin.O zaman ancak Bursasporlu yorumcu verilebilir.
Hangi takımı az seyircisi var diye aşağıladım? Lütfen..
Yok ben aşağıladığı söylemek istemedim. Öyle bişi dediysem de özür dilerim. Aslında taraftarı olmayan takımları göndersek iyi olacağını düşünüyorum.(Hacettepe - İ.Belediye gibi)
Neyse konu dağılmasın.
Bursasporun Mustafa Sarpla girdiği bir pozisyon haricinde bir poziyonu yok. Fenerbahçenin etkili olduğu duran toptan bulduğu bir gol ve kontra atak bir golü var.
2.golde Ömer - İbrahim ikilisinin hatası var. Carlosu karşılamalılardı diye düşünüyorum geri çekilme yerine.
Tüm Beşiktaşlılar,Fenerbahçeliler,Galatasaraylılar ( şikayetçi mi emin değilim ) hep beraber olup digiturk'leri iade etsek aslında süper ders olur.
Maçı izlemedim ancak Fenerbahçe kazanmasını bilmiş Tebrikler ;)
Maçı izlemedim fakat,kazanan taraf F.bahçe olmuş,
Tebrikler,
Türkiye Kupası'nı çeyrek finale kadar önemsemiyorum.
2009'a galibiyetle başladık,güzel bir galibiyet oldu.
R.Carlos'un golü güzeldi,Eskişehir'i de yenip çeyrek finale rahatça çıkarız.
Maçtan Sonra Otobüse Saldırı
Bursaspor otobüsü, Fenerbahçe maçının bitiminde bir grup fanatik taraftarın taşlı saldırısına maruz kaldı.
Bursaspor kulübünden yapılan açıklamaya göre Bursaspor otobüsü, Fenerbahçe maçının bitiminde Şükrü Saracoğlu stadyumundan ayrılırken bir grup fanatik taraftarın taşlı saldırısına maruz kaldı.
Otobüsün kaporta ve camlarına isabet eden taşlardan bir tanesi futbolcular Muhammet Demir ve Yavuz Özkan`ın bulunduğu bölgeden içeriye düştü. İçeriğe düşen taş futbolcuları sıyırırken, kırılan camın parçaları oyuncuların çeşitli bölgelerine isabet etti.
Bugün hiçbir ulusal basında göremedim dikkatimi çekti .. Aynı şeyi Texas Çılgınlar ya da başka bir taraftar grubu yapsa idi sallıyoduk burda şimdi yok taraftar klübe zarar veriyor vs..
Fenerbahçeli taraftarların olduğu nereden belliymiş belki Beşiktaş taraftarı?
Görsel bir eklenti varsa eklersen sevinirim
Yazık yaralı filan varmıymıs bari Bursaspor'da ?
Fenerbahçe taraftarı oldukları bile şüpheli. Burda sallıyosunuz taraftarlara. Bizim Bursa'yla veya teXas'la bir sıkıntımız yokki gidip otobüslerini taşlayalım. Sıkıntısı olan kuluplerden sorsunlar hesaplarını.
Aynen Bursa'yla hiç bi sıkıntı yok gecenlerde gfb Bursa sorumlusuyla konustum.Hatta Bursadaki maclarda konuk tribünü taraftalarlarının biletleri Texas Amigosu Selim'den alınıyormus.(Yani Bursa yönetimi biletlerin bi kısmını gfbye ulastırmak için Selim'e veriyor.Selimde Gfb Bursa'ya ulastırıyor...)Sefa Reis ve Selim'in arasında çok iyiymis.Bunu bi dip not olarak vereyim yani....
Birkaç çapulcunun yaptığı terbiyesizlikleri bütün taraftarlara mal etmeyin,arkadaşlarında dediği gibi bizim bir sorunumuz yok Bursa taraftarıyla,Bursayla...