Kullanıcı adı değil e-mail adresiniz ile giriş yapmanız gerekiyor da ondan.
Printable View
Kullanıcı adı değil e-mail adresiniz ile giriş yapmanız gerekiyor da ondan.
Evet hocam ya salak gibi ne zamandır bende deniyorum bakmadan :) Peki o dediğim hatayı veriyor mu ? Çünkü ben bir kere oynamıştım editörde ve hata vermişti.Hatta bu yama üstünde oynasam yine verir mi ?
Verme olasılığı var.Şimdilik sadece bir arkadaştan böyle bir şikayet aldık.Sadece önerebileceğimiz sık sık kayıt etmen.İyi eğlenceler.
kardeş bu 9.0.2 için mi açıklarsan sevinirim
teşekkürler arkadaşım tamda oyundan sıkılmıştım ilaç gibi geldi bu yama.
yalnış görmediğsem Beşiktaş ve FB yok.Neden acabA?
keşke bunun fm 2008 için olanı da olsa:)
tadından oynanmaz bu oyun:)
emeğine sağlık...
harika bir çalışma...
harbıden super olmus:)
eline saglik cok guzel calisma olmus ....
9.2 için düzenleme yapabilir misiniz ?
9.2 de Select Nations bölümünde World Premier League görüntülenemiyor.
Çok başarılı bir çalışma olmuş gerçekten zevkli oynamasi.İlk sezonumu bitirdim daha yeni ve yorumlarımı paylaşmak istiyorum...
--Oyun ilk oncelikle tek ülke 7 lig açıldığı icin gayet hızlı ilerliyor...(diger ulkeleride açmaya çalistigimda surekli crash dump hatasi aldim)
--Oyuna başlamadan once sezon sonu alt yapıdan cıkacak oyuncuların milliyetleri ilgili korkularım vardi,zira tum takımlar ingiliz olarak goruktugunden alt yapıdan gelecek oyuncularda ingiliz mi cikar diye korkmustum ama korktugum gibi olmadi...
--Kulupler arasi transferlerde biraz sorunlar yasadim ancak mesela ayni lişgde oldugum Gremio'dan brezilyalı oyuncu almak istedim ancak calisma izni alamadi..:( bu olayin mesela duzeltilme sansi varsa super olur).
--Avrupa kupalari olayı malum olarak biraz komik mesala ilk sezonumda Sturm Graz CL yari finali oynadi..:)
--Gelirler cok asagilarda kaliyor Tv'den cok mac yayınlanmadigindan tv geliri bayagi az.GS mesela bu sezon sonu iflas esiginden dondu bende FB ile oyunuyorum durumum pek icacici degil maddi olarak...
--Oyun zor olmasi acisindan cok zevkli cok kafa yorarark oynamama ragmen FB ile anca 16. olabildim GS 23 ile kume dustu..Oysa TSL'de taktik bile vermeden surekli sampiyon oluyordum..
--Merak edenlere ilk sezon sonu
WPL'de Şampiyon R.Madrid oldu dusenler ise Valencia-Sevilla-O.Lyon
WCS'de Şampiyon A.Madrid direk cikti Playoff'tada Celtic ve W.Bremen cikti Dusenlerse Chivas-Gremio-PSV
WL1'de ise Şampiyon Napoli direk cikti Playoff'tada Dortmund ve Betis cikti dusenlerse Cluj-S.Moskova-Santos
arkadaşım paylaşım için sağol ama oyunu kurarken hata veriyo:S
serbest oyuncular db sinde vermemişti.
9.2 yaması içinde düzenleme yapılır inş yoksa orjinal oyun alanlar bu gidişte böyle zevkli yamalardan faydalanamıycak hepsi 9.1 için
ben bunu yukledıkten sonra daha önceki save dosyalarımda etkili olmaz demi ? yeni oyun açmam lazım aktif olması için ? saveler bozlmaz yani demi :D:D
Teşekkürler emeğine sağlık (:
Bu yama süper..
Yamada Gs'yi aldım ve bir kaç takviye ile, ligi 3. bitirip en üst lige çıkabildim. Tabi orda yeni yeni oynuyorum ama işler dumur :D 6-7 yamçta 4 puan mı ve var.. O lig çok zorlu olduğu için, bu sene bir şekilde ligten düşmemeyi ve gelecek senelerde alacağım yıldız oyuncular ile ligte yavaş yavaş, 5-6 sene içinde avrupa kupalarında oynayabilecek seviyeye geçmeyi umuyorum..
Yama'nın artı yanları çok fazla.. Bir kere İngiltere Liginde olduğumuz için, tüm oyuncuların bonservis bedelleri yüksek oluyor. Ve yine çok iyi bir ligte başladığımız için trasnfer edemeyeceğimiz oyuncu yok.(World Lig'teki oyuncular gelmek istemeyebilirler bir alt lige Gs için..)
Oyuncu alım ve satım o kadar da zorluk yok. Sadece work premetion(yanlış yazdım kesin) Kulüpten Feeder Clup isticeksiniz ve oyuncu listesinde bulunan Kırmızı Wp yi gördüğünüz oyuncuyu o feeder clup'e göndereceksiniz.. Böylece Seneye o oyuncu ile sözleşme yenileyeilirsiniz.. Yorumlardaki arkadaşların sorunu bu olsa gerek...
Ayrıca yine Rezerve bir lig olduğu için kadrodaki fazlalık oyuncuları burada oynatıp, pas tutmamalarını ve gelecekte satmak için bir bir yol olacağını belirteyim..
Şu anda ligte sonlara oynuyorum ancak büyük bir zevk alıyorum... Gerçi her ne kadar Avrupa Liginde oynayamasamda zaten ligteki takımların hepsi Avrupa'daki en iyi klüpler.. Bu durumda Hiç bir egom tatmin olmamazlık etmiyor :D
Oyunda sürekli gelişmek zorundasınız... Yoksa ciddi anlamda düşebilirsiniz.. Finans olarak da güçlükler çekebilirsiniz...
Hadi kolay gelsin..
sağol arkadas
Ya arkadaşlar, bu yamayla oyunu kuramadım, çıldırıcam. Daha önce kendim yapıordum bu dream lig olayını hem de İngiltere Ligi'ne... Ne kadar zahmetli olduğunu çok iyi biliyorum. Emeği geçenlerin binlerce kez ellerine sağlık. Yalnız bir sorunum var. Vista kullanıyorum. Oyunu tam olarak nasıl ve nereye kuracağımı bulamadım. Başlayamadım oyuna, kafayı yicem. Yardımcı olursanız sevinirim. Klasörün içinden çıkan dosyaları C:/Documents Settings/KullanıcıAdınız/Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2009/db klasörüne kur denmiş ama ben Documents & Settings'i bulamıyorum. Vista'da yok mu bu yahu? Yardım ederseniz çok sevinirim, görüşmek üzere, teşekkürler...
güzel paket bende düşünüyodum böyle bişey yapmayı ama yeni bir ülke yeni bir lig kurmak daha mantıklı olacağndan bunda zor oldğndan el atmadım bide dışarıda kalan takımlar ne oldu mesela ispanya ligi ne alemde
paket cok guzel gorunuyor, yalniz dosyayi bir turle indiremedim. ''indirme islemi, rapidshare uzerinden dosyayi bilgisayariniza indirin'' diyor. nedense rapidshare'a yonlendirilmiyor. bu dosyayi baska bi yerden indirmek mumkun mu? acilen bunu oynamak istiorm. yardimci olursaniz sevinirim....
paket cok guzel gorunuyor, yalniz dosyayi bir turle indiremedim. ''indirme islemi, rapidshare uzerinden dosyayi bilgisayariniza indirin'' diyor. nedense rapidshare'a yonlendirilmiyor. bu dosyayi baska bi yerden indirmek mumkun mu? acilen bunu oynamak istiorm. yardimci olursaniz sevinirim....
Data editorunuz varsa remove free artık neyse free all people yapın (tam hatırlamıyorum)
oyun coşar :P
arkadaşlar link ölmüş herhalde dosyayı indire baastığım halde bi şey açılmıyo ortada dosya falan gözükmüyo
resimleri ekledim. siteye dediğn gibi giriş yaptığım halde dosyayı indirmek için yönlendirmiyor
http://i0907.hizliresim.com/2009/7/23/70.bmp
http://i0907.hizliresim.com/2009/7/23/78.bmp
arkadaşlar linkle ilgilenen yok mu yaa
saidsener24 2. ss de maviyle indir yazan yere tıkla indircek direk...
Rica ederim .
oyunun bu hali çok keyifli.ama son transferlerin yapıldığı bir hali olsa süper olur.arkadaşların inş böyle bi niyeti vardır..merakla bekliyecem
güzelmiş bir ara denenerim inş.
son transferlrerin yapılmıiş hali ile çok süper olur
Arkadasım crash dumps diye bir hata veriyor :S çözüm yolu nedir ?
Ellerine sağlık güzel bir çalışma...
tşk.ler......