Şimdi attığımız her top duvara çarpıp geri gelicek.Oyun iyice bizim sahamıza yıkılacak.Semih oynasaydı topu ilerde tutup savunmayı rahatlatırdı.Gittikçe turdan umudumu kesiyorum.
Printable View
Şimdi attığımız her top duvara çarpıp geri gelicek.Oyun iyice bizim sahamıza yıkılacak.Semih oynasaydı topu ilerde tutup savunmayı rahatlatırdı.Gittikçe turdan umudumu kesiyorum.
İleride top tutmak isteyeceğimizi sanmıyorum. Hele ki bir de erken gol bulursak savunma ağırlıklı oynar ve maçı bitiririz. Asıl gol yersek dediğin sıkıntıyı yaşayabiliriz çünkü gol atmak için topu ileride tutmak gerek ama bunu Güiza'nın ne kadar yapacağı tartışılır.
Güiza'yı kazanalım derken Semih'i kaybetmiyelimde =(
Semih yine yedekmiş. Ne biçim mantıktır.
Bak o konuda hemfikiriz. Semih'in bu takımın forvetinde direk oynaması gerekiyor, bunu hakediyor. Ama mevcut şartlarda Güiza'yı kaybedersek Semih'in olası bir sakatlık ya da ceza durumunda takımda oynayacak forvet kalmaz. Ama Güiza sakatlanırsa Semih çıkıp daha da iyisini yapar ve eksikliği hissedilmez.
Abi bak sende söylüyorsun.Semih Daha iyisini yapar.O zaman niye bu adam oynatılmıyor.Şampiyonluk gidiyor biz hala Güiza'yı takıma alıştırma sevdasındayız.Semih oynasın sakatlanırsada İlhan oynasın.Eminim ki Güiza'da daha iyi oynar.
Uğur ve Vederson'un birlikte oynaması iyi Carlos bu maç çok bindirme yapar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dakika 6, Gökhan Gönül 2 bindirme yaptı bile:) Farkını hissettiriyor.
Skor üstünlüğünün elinde olması Aragonnes'i Güiza'nın daha rahat oynayabileceği kontra atak sistemine itmiş olabilir.
Bu arada ben en çok Babacan'ı merak ediyorum. Sanki faiş bir hata yapacak gibime geliyor. Çünkü çok iyi bir Demirel'in yedeği şuan.
Kötü kalecinin yerinde oynamak sorun değil. V.Demirel olsa da yerdi derler kötü performans gösterirse
Bu da onu daha sakin kılar.
Genç adam şuan baskı altında. Çünkü x bir hatasında, ulan bu Volkan Demirel'de kesilir mi tepkisi olacaktır.
Abi hazır skor üstünlüğü varken dinlendirmesi lazım güiza'yı bir diğer açıdan bakarsak.
Sinan çok haklısın ama ben hata yapacağını düşünmüyorum. Bekleyip görelim. Önder hata yapar ben de ondan korkuyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Skor üstünlüğü derken ondan bahsetmiyordu: Bu skora göre rakip üstüne gelecektir manasında. Ayrıca Semih kontra ataklarda Guiza kadar hızlı değil. Seçim en azından bu maç için doğru bence.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alex'ten şık hareketler :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Etkili geldi Bursaspor, biraz şans olsa gol.
Bursa elverişli bir pozisyonu harcadı.
Üç maçtır oynuyor, Volkan Şen kadar çirkef bir adam görmedim.
Bu Güiza'yı izlemek bile adamı sıkıyor. fenerbahçeliler ne yapıyor anlayamıyorum. Adam topu çeviremiyor, ayak koyamıyor, timing desen berbat. :p Allah sabır versin.
Güiza toplara hep bir adım geç kalıyor.
İLk geldiğinde böyle değildi, Aragones'in elinde ve bu sistemde bu hale geldi:) Hor kullanıyolar adamı:)
Alex. Gol..
Güiza ile Alex arasında kocaman bi Fark Var!! :D
Güzel maç oluyor. Gökhan Gönül biraz şanslı olsa bu maçın adamı olur.
Alex Alex Alex.... ((:
Ana yine Alex :D
Ali naaptın ali:)
Şimdi Bursa 4 gol atarmış :p
2 oldu Alex
İşte bu adamı seviyorum. :} krAlex 2-0
Alex Alex Alex.
Koşmuyor, pres yapmıyor :D Gol atıyor.
Alex aynı golden 2 tane attı :D
Noluyo ya bi lavaboya gittik 2-0 olmuş:D
Bu Volkan Şen varya...
Bu Volkan Şen çok çirkef ve adi oynuyor. Atılabilir bu akşam.
Fenerbahçe turu garantiledi tebrikler.
Çok uğraştı ve sonunda sarıyı gördü Volkan Şen :D
Al işte Volkan Şen üç! Az bile...
Bursa defansı çok sık hata yapıyor.
Kalan dakikalarda Bursaspor'a tur için 4 gol gerekiyor...
Emre direkt kırmızı görmeliydi. Volkan onu üşürdü o da rövanş faul yaptı. Şampiyonlar Lgi'nde Maldonado direkt kırmızıyla atılmıştı Kiev maçında.
Hakemin yorumuna göre değişiyor o tür pozisyonlar..
Bence yemedi Kırmızı vermek:p
Güiza beee.Aslanım benim..:D
Güiza bile gol attı. Bursa kümeye :D
Diyorum ya hakeme göre değişiyo..:) Ama kırmızı ağır gelir orda turuncu iyidir..:)
Okçu sahnede. 3-0
Güiza attı :D