yaf senin bildiğinde bizim bilmediğimiz fm ile sims arasındaki büyük fark ne acaba açıklarmısın.(p)Quote:
Originally Posted by kaiserkaan
Printable View
yaf senin bildiğinde bizim bilmediğimiz fm ile sims arasındaki büyük fark ne acaba açıklarmısın.(p)Quote:
arkadaşlar lütfen konuyu dağıtmayalımm...Quote:
Originally Posted by barman
konu nerelere gelmiş yaww
Hileyle oynayan adama ben fm oynuyor demem.Yaptığı sadce ego tatmindir...
hileye hayırrr
:D :DQuote:
daha ıyı oyun tavsıye edılemez dı :D
kardes sence buyuk bi fark oldugunu ima ederek ve bu farkı belirtmek içinmi yazmısım ne dersin?Quote:
Originally Posted by barman
şindi bundan kıllanan ve niyese cokcada ciddiye alan arkadas için acıklayayım bari sims oyunu BENCE ugras falan gerektirmeyen sıkıcı kastırıcı bosuna insanı ekrana kitleyerek göz yoran ve hatda aynı eser kardesimizin dediği gibi bir oyun yine BENCE fm yi hileyle oynamak fm yi sims gibi ugras gerektirmeyen sıkıcı bos yere göz yoran bir oyun haline getirio aradaki benzerlik bu olsa gerek yok bis sims örnegini begenmedik itirazımız var canımız ciğerimiz o diyorsanız örneği hügo falan yapıyım yok onada itirazımız var baalantı kuramıyoruz bu olayıda pek bi ciddiye aldık hayat meselesidir bizim için acıklıga kavusmalı diosanız kendinise göre bi örnek koyun işte..
abi bu konu buralara kadar nasıl geldi Allah aşkına!!!
Yaw İyisimi Daha Fazla Mesaj Yazmayalım.Hileye Hayır.Umarız Herkes Anlamıştır
Efemm dinimizcede hile yapmak kötü bişey :D dolayısıyla oluyor ki ;
HİLE'YE HAYIR !!!
Ha bide bunu ben söylemiyorum Zekeriya hoca söylüyo :44: :mrgreen:
KARŞI TAKımı alıpta para kazanmaya hayırrrrrrrr :D karşı takımı alıp oyuncu almaya hayırrrrr :D editörden güç artırmaya hayırrrrr :D sonracımaaaa editörden stad yaptırmaya hayırrrrrrrr :D editörden SUGAR DADDY seçeneğini aktif hale getirmeye hayırrrrrrr... editörden takımı üst lige çıkarmaya hayırrrrrrr... editördennn personel almaya hayırrrrrrrrr :D :D
kısaca hileye hayır!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sen bunu daa öncede yazmıştın sanki
hileli oynayan valla yazmıyım hileli oynayanın allah tepesinden baksın :D
aa doğru ya :D yazmıştım.. olsun :D dahada pekişsin :D :D :D
Kahrolsun hileler basarıda dürüstlük:D:D:D
yani bilmiyorum hile yapıp oyundan nasıl zevk alınır?bu oyun tamamen gerçeklik üzerine kurulmuş bir oyun hile editör nasıl zevk verebiliyor arkadaşlara hala anlayamadım,anlamam da zor zaten :D
temiz toplum temiz fm :D hileye hayır...(biraz reklam kokuyor :D )
Hilesiz Fm daha da zevk verir ;)
sanal ortamda tam anlamıyla emek hırsızlığıdır, hile :)
hile ye bende karsıyım!!!!
bide bunu yapıpta burda gelip sergilemeseler ne güzel olacak ama..
evet bunlar biraz reklam kokan hareketler :D :D :D :DQuote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
gerenk yok bnlara :D :D :D :D