Fatih terimin bi açıklaması vardı defanstan top çıkaramıyor gibi bişey sanırım o yüzden almadı..
Printable View
Fatih Terim öyle demiş ama Gökhan Zan çokmu iyi snaki bahane bulmuş Gökhan Zana kadar dolu oyuncu var bu ülkede o formayı hakeden
Jesus haklı. Özer nasıl olmaz bu kadroda? 17lik Batu yu alıyorsun eyvallah da Özeri de al.
2 hafta iyi oynadı diye Özer veya bir başkasını milli takıma almazlar. O zaman Hürriyet'i de alsaymış.
Abdurrahmanı Hiç İzledinizmi Adam Her Maçta Üstüne Koyuyor Şuanki Kadroda Banko Oynaması Gerekir Gökhanı Formu İle 2ye Katlar
Rüştü yü neden almamış yahu.
sizlere kalsa 100 kişilik kadro çıksa yine kabul görmüyeceksiniz.. :)
Bizim kaleci için Sinan Bolatı çağırma ihtimalimiz varmı bilen birisi var mı?
Kazım'dan daha önce bahsetmiştim. Sanki Kazım'ı savunuyormuşum gibi :) En sevmediğim adam kazım Kazım'dır belki de Türkiye liglerinde :D
Benim milli takım ve seçilecek oyuncularla ilgili görüşüm ve düşüncelerim biraz farklı sanırım diğer arkadaşlardan ve senden.
Yine de şunu söylemeliyim:
Sonuçta bu oyuncular çağırıldı ve şimdi onları desteklemek düşer bizlere de. İnşallah Fildişi S. maçı iyi bir hazırlık olur ve İspanya karşısında da hazır bir milli takım izleriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sinan, Ümit Davala tarafından Ümit Milliye alınıyordu. Davala'nın Ümit Milli takıma en büyük katkısı buydu belkide. Gurbetçileri oynatıyordu hep. Onların Türkiye'yi seçmeleriiçin çok çalıştı.
@Hugo
Super Lig'i takip ettigine emin misin ? :) Hangi 2 haftadan bahsediyorsun Özer için ? Bu sezon Lincoln Galatasaray için ne yaptıysa, Özer de Ankaraspor için onları yaptı. En çok hakedenlerdendi kuşkusuz. Alınmamasının başka bir nedeni varsa bilemem.
Özer konusunda biraz saçma konuşmuş olabilirim. Ama istikrarsız geliyor bana. Özer konusunda haksız olabilirim sanırım :D
Yahu caner savunma mı ki burda savunma oyuncusu olarak yazıyo.. Bayılıyoruz böyle hücumcuları savunmacı yapmaya
Caner Ümit Milli takımda zaman zaman - Ferhat yokken sanırım- sol bek oynuyordu. CSKA'da da adam yokluğuna oynamışlığı vardı galiba. FM'de de sol bek oynayabiliyor :)
Kimin sayesinde sol bek yazıyo sanki:) Biz yaptık onu:)
HeHe :D
Tamam işte abi sen yapmışsın bi de karşı çıkıyon :D
Zaten hiçbir zaman as mevkisinde adamımız olmadı bu yüzden çok meraklı bir teknik ekbimiz var değişik mevkilerde oync oynatan sol beke başka adam yokmu hiç türkiyede
Rüştü milli takımı bıraktı..Quote:
Rüştü yü neden almamış yahu.
Emre Belözoğlu'nun çağrılmasını doğru bulmuyorum.Henüz bir şey oynadığı yok.
Ufuk Ceylan,Batuhan, Mevlüt,Eren gibi gençlerin çağrılmasını da en az Kazım'ın bu takımda olmasını protesto ettiğim kadar alkışlıyorum.
Bence Arda çağırılmamalıydı. Son maç biraz birşeyler yaptı gerçi.
Ligin zirvesinde ki 2 takımdan toplam 2 oyuncu . Olay budur .
Ey Terim Egemen oyuna top sokamıyor ? tamam..Gökhan Zan mı topu oyuna istediğin gibi sokuyor..? Bana sadece bir artısını söyleyin Egemen'den..? Tamamen kişisel bir sorun var aralarında ..Bursa'dayken de hakediyodu şimdi de hakediyor ama malesef bu gidişlede pek milli takımda görev yapacaga benzemiyor ..
Bende Ardanın alınmasını istemiorum. Ama asla performansından ötürü değil. Arda her maçta oynuyo ve gerçekten bazen acıyorum. Sahada yorgunluktan diz çöküyo. Sonuçta hazırlık maçı ve Arda 3 günde sürekli maç oynuyo.
Arda o kadar büyük futbol ahlakına sahip(1 gün önce trafik kazası geçirip, ölümden dönüp, kafası gözü şiş biçimde antrenmana çıkacak kadar- başka hangi futbolcu yapardı ki bunu?-), futbol oynamayı o kadar seviyor ki hergün mac olsa hepsinde oynar :D Zaten her röportajında takımda forma bulamayıp oynayamasam, sokakta top oynarım diyordu :n:
Doğruda 2 takımdanda şu nası yok denilecek pek bi adamda yok açıkçası..Egemen çağrılmaz eren çağrılır aşağı yukarı aynı oyuncular ve kişiden kişiye değişir..
Haklısın ama bu çağrılan oyunculardan lejyonerler hariç Türkiye liginde Gökhan Gönül ve birazda Arda hariç formda olan ve bu adam kesinlikle alınmalıydı denilecek futbolcuda yok.
Oldu olucak , benide alsın , beni nasıl almaz anlamıyorum :D
Yahu herkezi nasıl alsın arkadaşlar.
Bu ne, herkes eleştirmiş, bırakın da Fatih Hoca işini yapsın.
Kadro konusunda özerin alınmamasını yadırgadım ben sadece. Mesut almanyayı mı secti? Elimizin altında mesut kadar yetenekli özer var. Onu kazandıralım bu takıma.
Özer Almanya'da orta sınıf bir takımda oynasaydı ve şu an hala hangi Milli Takımda oynayacağına karar verememiş olsaydı eminim medya sıkça Özer'i gündeme getirirdi. Aykut Kocaman Özer'e takım oyununu da aşılayarak Özer'in büyük gelişim göstermesini sağladı ve gün geçtikçe daha da iyi oynayacaktır. Bu dönemde kesinlikle hakediyordu Milli Takımı.
Böyle yapacaksa yapmasın abi!
Sabri formsuz deniliyor kadroda.
Selçuk yok. Kaç haftadır en beğendiğimiz adam sakatlığı bu kadar mı ciddi bilmiyorum?
Semih kulübede ama Fatih hoca birilerine sen bi'şey bilmiyorsun dersi vermek için milli takıma alıyor!
Egemen için hiç diyeceğim yok.
Gökhan Zan'ın ne işi var bu takımda?
Emre yeni form tutuyor bi'şey diyemem.
Kazım neden alınıyor arkadaş? Serdar Özkan'ın neyi çıktı?
Sercan'da gol atamıyor bi'kaç haftadır niye almıyorsun?
Herşeyi Fatih biliyor bu ülkede başka takip eden yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Üstad pardon ama neye göre Servet Türkiye'nin en iyi defans oyuncusudur?
Şu aralar en formda desek daha doğru olmaz mı?
Türk ligini kastedmedi sanırım orada oğulcan. Türk oyuncuları kasteddi.