Ben şampiyon olamam murat abi..
Ya benim kariyerlerde hep aynı şey oluyor. Forvetler çok etkisiz.. Bu kariyerde V.Love hiç bir cacık yapamıyo deli olacam ya
Printable View
Ben şampiyon olamam murat abi..
Ya benim kariyerlerde hep aynı şey oluyor. Forvetler çok etkisiz.. Bu kariyerde V.Love hiç bir cacık yapamıyo deli olacam ya
UEFA kupası hakkındaki duyuru
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=72677
Arkadas Özür Cok Gec Kaldım.. Su an Kariyer Ligine Baslayabiliyormuyum ?
Evet başlayabilirsin,
Bitiş Tarihi; 18 Şubat 2009.
Orta şeker bir kariyerin sonuna geldim. Bakalım TKEL de yer alabilecekmiyim ? Pek sanmıyorum ancak. :D
Sorunlar hakkında son durum nedir?
Kovulursak ne olacak..:D
Şimdi şöyle birşey var Avrupa'da ilerlekn araya yeni sezon maçları giriyor ya ligdeki maçlar önem arz etmiyor , aynı şey Rusya Kupası içinde geçerli çeyrek finale çıktım geleceksezon'un ortalarında oynuyacagım kupa maçını o zaman kupa'ya kadar oynadıgım lig maçları önem arz etmiyecek degil mi ?
Ayrıca arada Super kupa macıda var , bune entresan bir lig yahu :D
Evet, yarı sezona kadar geliyoruz Rusya Kupasını oynayalım derken :) Bitti benimki sonunda, Rusya Kupasını alarak sonlandırdım.
Ben kariyere başlamadan bitirmek zorundayım..
Çünkü oyunu açamıyorum artık başka bahara :0:
arkadaşlar birşey sormak istiyorum kariyer ligi için başvuru yapmadım kullanıcı listesinde adım yok yeni konuya basıp oyuna başlayabiliyormuyum acaba bunu öğrenmek istiyorum ?
Maalesef listede yoksan başlayamıyorsun. Şuan için sadece başvuru yapanlar yarışabiliyor.
Rusya Kupası'da lig bittikten sonra devam ediyor ona devam edecekmiyiz Avrupa2da olduğu gibi..
Evet kalan maçlarınıza devam edebileceksiniz. Çeyrek Final ve sonrası ayaklar devam ettiği için onların da bitene kadar devamı söz konusu, zaten UEFA'yı alırsanız mecburen Avrupa Süper Kupası maçı için Ağustos sonuna kadar devam edeceksiniz. Bu arada da Rusya Kupası maçlarınızı yapmış olacaksınız.
Bu saatten sonra yeni oyuncu felan olmaz değilmi tüh artık seneye
Hala katılıpta kariyerine başlamamış olanlar var.
Yarın son gün ve kuralda şöyle deniyor
Quote:
Kariyerlerini tamamlamayan ve organizasyondan çekilen kişiler site içerisinde yer alan tüm organizasyonlardan men edileceklerdir.
Süre çok az bence.
Yarın son gün ve benimde daha yarım sezona yakın maçım var.Sabahlayacağız mecbur...
Son dakikalarda bitirip ekledim ss'leri.
aslında 3 lig olsa, elit lig, 1.lig, 2.lig. sonra elit ligin ilk 3'ü, 1.lig'in ilk 2'si, 2.lig'in 1'si süper ligde yarışsa tadından yenmez. :D
yenisi ne zaman başlayacak bunun acaba? geride kalan sayfaları okumadan yazdım. üşendim valla karnım da aç oldugu için... :D
http://forum.turksportal.net/vb/show...21&postcount=7
Duyurular bölümünden takip edebilirsiniz.
Yeni takımları bekliyoruz bu sefer iddaalıyım kovulmayacağım.:)
Bende iddaalıyım hem yeni sezonda Elit lige göre kolay bir takımımız olacak.. :D
ben alışkın değilim öyle büyük kulüplerle oynamaya, verseniz bir köy takımı yazıcaz destan ama :D
Ben hiç alışkın değilim abi gördünüz CSKA ile ne yaptım :D şimdi daha küçük bir takım gelecek hadi hayırlısı bakalım
Belli olmaz ali belki bunlar anlamıyor der bize daha büyük takım verirler.. :p :D
Bak bu mantıklıymış, Barcelona ya da Chelsea mi versek acaba?:n:
Bana uyar.. :e: :0:
benim görüşüm büyük takım ama zor bir lig verilmesi.mesela ispanya'da valencia olabilir.çünkü barcelona ve real madrid garanti 90 puan üzerine çıkıyorlar.onlarla başedebilmek için yeteneğimizi göstermemiz gerekir.ya da aynı şekilde ingiltere'den liverpool.ayrıca bu iki lig en iyi ligler olduğu ve takımların yarıştığı kulvar sayısı fazla olduğundan çekişme ve zevkin artacağını düşünüyorum.
cska kariyerinde çok rahat bir şekilde oynadım.hatta kariyerimi bitirdikten sonra deneme amaçlı 1 kere kendim,2 kere de go on holiday oynadım.kendi oyunumda ligde 1 mağlubiyet,1 beraberlik uefa da yarı final;gon holiday lerden birinde 0 mağlubiyet 5 beraberlik uefa 2. knockout diğerinde de 2 mağl 3 beraberlik uefa da yine yarı final sonucunu aldım.
ben de katılmak istiyorum bu sefer ama başvuru zamanını kaçırmam inşallah :D
İtalya liginide hiç sevmem bakalım neler yapacaz..
Hoffenheim taktiğimi yaptığım takımdı. Bakalım neler kariyerde ne yapıcam. :)
hoffeyle neler yapacaz bakalım,herkese şimdeden başarılar.
Hiç denemediğim bir takım bakalım neler olacak.
Tüm katılımcılarımıza başarılar diliyorum.
Bu kısma bir gözatarsanız sevinirim.
Duyuru