Valla bana göre ikiside öyle aman aman düşmelik pozisyon değildi. Az çok bilirsin futbol stilimi. Net müdehale göremedim zaten.
http://img6.imageshack.us/img6/1562/adsz4hu2.jpg
Şöyle de bir SS vereyim.
Printable View
Valla bana göre ikiside öyle aman aman düşmelik pozisyon değildi. Az çok bilirsin futbol stilimi. Net müdehale göremedim zaten.
http://img6.imageshack.us/img6/1562/adsz4hu2.jpg
Şöyle de bir SS vereyim.
Nonda & Vahap Sarı kart. Korner sırasında itişiyorlardı sanırım. Ama ilk defa buna kart verildiğni gördüm.
Ömer bizim maçlarda aslan kesiliyor yahu. :D
Goruntulerden yok gibi gozukuyo ama Sedat hic itiraz etmedi bence o pozisyonda goruntu yaniltiyor olabilir
Bu son resim olayın son anı. Tam düşerken. Herkes ayağa bakıyor ama dizle bir müdahale var.
Nonda'nın gördüğü karta bak, komik yahu.
Ya zaten bir resimle karar vermek imkansiz. Pozisyonun öncesine ve sonrasina bakmak lazim. Baros hareket halindeyken arkadaki futbolcu tarafindan bir darbeye maruz kaliyor. Zaten adamin sari karti var, niye kendini bilerek atip, sari kart görmek istesin ki ? Ayrica Antalya'li futbolcu itiraz etmedi bile ...
Volkan Ali Zitouni'yi çok boş bırakıyo. Zaten ataklara bakarsanız hep kanatlardan gelmeye başladı Antalya. Volkan ve Sabri gelen atakları savunamıyolar.
Ilk yarida rezalet bir futbol vardi. Futbolcularin oynama istegi yoktu ...
Herhalde Antalya'yi kücümsediler, top oynamadilar yahu ...
İlk yarı sonunda Nondanın pozisyonu ve Antalyanın sayılmayan bir golü var bence berabere biter ama atanında kazanacağı bir maç olcak.
Yönetimin verdigi demeclerden sonra, futbolcularin hirsli olmasi gerekiyordu. Ama hepsi mac bitse de, gitsek havasindalar. Böyle oynarsak galip gelemeyiz ...
Uefa stresimi ne var üzerimizde, Baran abinin dediği gibi, bitse de gitsek havasındalar..
Stres olması bence normal zaten hangi takım olursa olsun avrupa maçı öncesi %70-80 oranında puan kaybedebiliyor.
Kameralar Nonda'nın üzülüşünü gösterirken arkadan bi çocuğun yaptığı el hareketini gördünüz mü :D :n:
Evet :) GS baskısını artırıyor Volkanın şutunu Kaleci kurtardı.
Uf Volkanin parmak kirildi
Volkanın parmağı çıktı veya kırıldı fena bir görüntüydu :(
kırılmadı da sanırım çıktı parmağı. Değiştirseler iyi olacak.
.
.
.
aha yedik allah kahretsin.
belliydi zaten.
Antalya atti Ahmet Kuru
Gelişimi olsun son vuruş olsun güzel bir gol oldu Antalyaspor adına.
Bu arada hakemler servetin hareketlerini genelde şarj olarak sayıyor ama servet gerçekten gereksiz bir sertliğe sahip. Yaptıklarının büyük çoğunluğu faul.
Arda hiç oynamıyor bugün. değişiklik yapılsa iyi olacak sanırım.
V.Yaman çıktı Aydın girdi. Sol bek Mehmet Topal olacak.
Bu arada Aydın saçları kestirmiş.
Baros cok net kacirdi ama GS yuklenmeye basladi her an atabilir
Fena kaçırdı Baros.
Sabri vurmasın
en direk ceza sahasında
baraj yakin oldu sanki
Ya son pasları berbat kullanıyoruz. Bu arada Baroş çıkıyor. Ümit Karan giriyor..
Arda da bugün çok kötü..
Bu Hafta Sivas İle Trabzon Kazanırsa 3 Büyükler Daha Zor Yetişir Galatasaray Böyle Giderse Bordeux Maçınıda Alamaz Halleri Harap
Ya zaten Skibbe'nin oyuncu secimlerindeki hatalar bilininen birsey.
Ama Sabri'nin dengesizligi bu olayi daha da cekilmez kiliyor ...
Kaldi ki sabri defansta degil, ofansta bile oynayamaz. Bu adam oynayacagina, paf takimdan birisi ciksin oynasin yerine, daha basarili olmazsa bisey bilmiyorum ben.
Ümitin bencilliğinden bir pozisyonu daha harcadık. Bu arada Mehmet Güven giriyor.
Barış - Mehmet Güven değişikliğini anlayamadm açıkçası :confused: