ne alaka? sabri'ye taşıyacağı kadar yük verilsin, bek görevini yapsın tamamdır.. adama her maç yapamayacağı kadar görev veriliyor..
inşallah avantajlı bir skorlar döneriz :)
Adam Sabri'ye bir yük vermiyor ki, Sabri kendi fantezileri dogrultusunda oynuyor...
Duran toplarin basina gecer ama hayatinda kac tane frikik golü atmistir ? Kac kere kornerden asist yapmistir ? Onun kullandigi kornerler yüzünden paso kontra atak yiyoruz ..
Ataklara katilir, geriye dönmez. Yedigimiz gollerin cogu Sabri'nin kanadindan geliyor.
Hakemlerle tartisir sürekli...
Galatasaray maclarini izle Deniz, Sabri hakkinda daha net görüslerin olur ...
Sabri böyle önemli maçlarda bizleri şaşırtabiliyor, ben bekliyorum açıkçası böyle birşey. Eğer aşağıda yazdığım muhtemel kadroyla maça başlarsak, Barış biraz istekli ve kapasitesinin üstünde oynarsa pek sorun yaşamayız gibi. Bu orta sahanın göbekten geçilmesi zaten zor olur.
Muhtemel kadro ;
sanctis
sabri meira servet volkan
barış ayhan mehmet arda
lincoln
baros
Kim kullandiriyorsa kullandiriyor. Sorun da orada zaten. Bir Allah'in kulu cikip demiyor "Sabri neden vuruyorsun ? " diye. Hadi kimse demiyor, Sabri neden israrla bunlari yapmaya devam ediyor ? Hayatinda hazirlik maclarinda attigi 2 golden baska frikik golü olmayan adam, her duran topun basinda oluyor. Bir Galatasaray taraftari olarak bu benim sinirimi bozuyor. Sirf benim degil, bütün Galatasaray'lilarin sinirlerini bozuyor ...
yahu yukarıda ki mesajımda söyledim anlatmak istediğimi, okursan :)
Sabri'yi orta sahayada koysan aynı Sabri , gölgesine çalım atıp , enteresan şutlarıyla tanıyacagız kendisini ama şu yönden eleştirmemek gerekir kosuyor , her yere basıyor , mücadele ediyor ama işte kapasite yok.
bizim defans için işte en önemli maç.. bakalım hızlılarmı değiller mi? bordeaux tam iyi bir fırsat, kendilerini gösterirler umarım :) canımızı en yakacak oyuncu meira gibi gözüküyor, hadi hayırlısı..
Sabri oynamazsa kazanmak için şansımız var...
Yahu Deniz , herkezi yargılıyorsun , Sabri konusunda herkez haklı...
sabri konusunda haklısınız, ama oynayacak adam yok.. boşuna yargılamayalım.. barış oynayacak diyorsanız, sağ bek ve sağ kanat maçlarını seyrettim, sağ kanatta çok güzel performans sergiliyor :) alternatif..
GS nin bu maçta beraberlik çıkaracağını sanıyorum istanbulda da turlar
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0218200154.jpg
Galatasaray'ın, Bordeaux maçındaki 11'i belli oldu!..
Teknik Direktör Skibbe'nin sahaya süreceği kadroda sürprizler var!.. Galatasaray'da Sabri ilk 11'e alınmızken, sakatlıktan kurtulan Kewell uzun bir aradan sonra 11'de forma giyecek!..
İşte sarı kırmızılı takımın 11'i!..
De Sanctis, Barış, Meira, Servet, Emre Aşık, Arda, Mehmet Topal, Ayhan, Kewell, Lincoln, Baros
3-5-2 oynuyoruz muhtemelen , Skibbe enteresan bir hoca.
Korkulan başa geldi.:) Galatasaray 3-5-2 oynuyor. Sakat bir taktik. Umarım en az beraberlik alır Galatasaray.
Kadro ilginç.
Eğer Emre sol bek olarak forma giyecekse gerçekten performansını merak ediyorum, Allah utandırmasın.
Bordeaux'a karşı bekler olmadan oynamak mantıksızca olur, Skibbe bunu düşünmüştür mutlaka.
açık vermeyiz ama çok hata yapabiliriz, oyuncu seçimi güzel, taktik biraz vasat :)
hadi bakalım hayırlısı..
Böyle kule stoperler ile özeliklede Servet ile 3-5-2 oynanmaz
Emre sol bek, Barış sağ bek oynayacak sanıyorum. Gerekirse bindirmeler yapıp kontra ataklarda takıma yardım edecekler. Mantıklı.
Kewell performansını iyi bir şekilde yansıtabilirse bu maçı alırız, olmazsa da canı sağolsun. Halen daha sakat çünkü.
Bu şekilde de olabilir ;
----------sanctis--------
---emre----meira-----servet---
barış---------------------arda
--------topal-----ayhan------
---kewell--------------Lincoln--
-------------Baros------------
3-5-2 bile değil , 3-6-1 :zuhaha
Bordeaux'un direncini Ayhan, Mehmet, Barış gibi çabuk ve dinamik oyuncularla orta sahada kırıp beklediğimizden daha rahat bir maç çıkarabiliriz. Ama taktikler tutmazsa, işte o zaman Allah yardımcımız olsun.
bordo'ya açık vermeyelim, ceza alanımıza gelen ortalardan gol yemeyelim tamamdır, avantajlı bir skorla dönebiliriz :) açık alan da verirsek, çok iyi değerlendirirler..
Skibbe kumar oynuyor insallah rövans da bu hatasını aramaz ya da keske Volkan'ı oynatsaydım demez...Gourffranın kanadı bom bos kalacak.Arda'nın yardımlarına ihtiyacı var Gsnin.
Quote:
----------------sanctis--------------
--------emre----meira-----servet--------
kewell-----topal---barış--ayhan------arda
--------------Lincoln-------------
-------------Baros------------
Sanırım taktik bu olacak. Belki Mehmet Topal'ı sol bek, Barış'ı sağ bek oynatır diyeceğim ama o zaman taktik 5-3-1-1'e döner.:)
Emre Asik'in yerine Güngör oynamaliydi. Kendisi seri ve kademeye iyi giren birisi. 3lü defans sisteminde önemli olan birseydir bu. Asik tercihi yanlis.
Ama sadece bu maclik bu taktik iyi bence. Sabri ve Volkan'in performanslari ortada, Kewell' da dönmüs takima. Bence Skibbe iyi bir taktik cikarmis ...
tamam 3-5-2 oyna 3-6-1 oynada , Emre Aşık'ın yerine Emre Güngör olması lazımdı yahu...
Eldekilere ve performanslara göre çıkarılabilecek en iyi 11 budur bana göre, tabiki dizilişleri tam olarak görmeden kesin birşey söyleyemiyoruz.