Burda hatalar yazılmassa sadece ıyıler mı yazılcak polyanna olmaanın alemı yok
Printable View
Burda hatalar yazılmassa sadece ıyıler mı yazılcak polyanna olmaanın alemı yok
Trabzonspor iyi bir kadroya sahip arada bu tür kazalar olabilir. Önemli olan ders almak. Umarım Trabzonspor takımı ders alır. Başarılar Trabzonspor (kardeşimin takımı)
O Taner Gülleri bu akşam Galatasaray'a 4 gol birden attı :)Quote:
Originally Posted by shamur1
Zonguldak'taydım ve maçı izleyememiştim.Bugün özetine baktım.Trabzonspor baya goller kaçırmış.Kendi evlerinde çok şansız bir maç çıkarmışlar.
Aydın,Emrahı 3 ay uzaklaştırmış siteden ama o konuşmalar içinde ona ceza veriliyorsa Berk'te hatalı bence her ne olursa olsun o sözler söylenmemesi gerekirdi.
Emrahin uzaklistirilmasi kotu oldu, ama sitenin kuralari var. Ettigi laf kisilige hakaret sayilir. Yinede onun gibi birini 3 ay uzaklastirmak cok fazla.
Benim yazdigim hicbisey cikmiyor forumda, geliomki silinmis :D
Ayrica bizim maci yoneten hakemi tebrik ediyorum ismi suan aklimda degil. Taraftar baskisina karsi gelebiliyor, ornek Alanzinho cok kolay yere dusuyor hatta bazilarinda abartiyor gibime geldi, taraftarlar yuhlasada hic taviz vermedi ve kararlarin arkasainda durdu.
ibig61 senin üzerinden genel için konuşacağım. Bu sayede hem genel bilgilenecek hemde sen bilgilenmiş olacaksın.
Futbol ile ilgili yorum yaparken yada tartışırken karşıdakine bu tarz birşey yazarsan konuyla alakasız olduğu gibi üstüne forum kurallarınıda ihlal etmiş olursun. Sonra gelip buraya kendi yaptığını görmeden benim mesajım neden silinmiş diye ahkam kesersen malesef ki mesajın bir kez daha silinir. Sonra 3. kez gelip burada yazıyorsun ve bende artık birşeyleri anlatmak zorunda kalıyorum.Quote:
Yasin kac acaba?
Genelin çıkaracağı mesaj ise futbol yorumu yapın. Takımı savunun ama herşeyi adabında yapalım. Buraya şu oyuncu girsin çıksın. Bu teknik adam daha iyidir. Bu taktiği oynasak daha iyiydi deyipte araya adammısın gibi bir yorum eklersek malesef bu mesajınızın %80'i futbol yorumu olsada burada barınamaz.
Şayet bir mesajla ilgili sıkıntınız varsa rapor ederseniz. Gerekli işlem yapılır. Size yapılan bir işlemden rahatsızsanız adminlerle iletişime geçersiniz.
O açıdan bu başlık hangi amaca hizmet ediyorsa o amaç doğrultusunda kullanalım. En azından bunu rica ediyorum.