Defansımız evlere şenlik. Kewell'ın ordan geliyorlar habire. Kewell, Arda gibi oynayabilecek sandı Skibbe herhalde.
Printable View
Defansımız evlere şenlik. Kewell'ın ordan geliyorlar habire. Kewell, Arda gibi oynayabilecek sandı Skibbe herhalde.
@Hugo
Arda da bi'kaç haftadır çok kötü:) Ayrıca Kewell fizik olarak pek iyi değil, sakatlıktan çıktı.
maç öncesi fark diyip duruyodunuz her maç böyle oluyor ama farkında değilsiniz hala ne zaman fark dese millet yeniliyoz biraz mantıklı düşünün ilk yarı bitti bu arada en fazla beraberlik olur geçmiş olsun
Kocaelispor iyi oynuyor gerçekten kendi yarı sahasında tamamen kabul etmiyor oyunu ilk yarıda durum böyleydi ama 2.yarıda orta sahada karşılarlar rakibi diye düşünüyorum.
ligin son sıralarındaki takımlar her zaman 3 büyüklere karşı daha istekli daha iyi oynuyorlar bunu kabul etmek lazım(hacettepe hariç)
Bu arada golden önce M.Topal'a faul var.
bordeaux'a elenelim de gitsin artık şu skibbe . yanında çok sevdiği mehmet güven'i de götürsün . gençlere güveniyor diye getirdiğimiz adamın bu maçta alpaslan ferdi vs. oynatmaya yüreği yok bir de utanmadan saçma sapan bi orta saha kurup 3 defans yapmaya çalışıyor .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
17 hafta göremediğimiz , görmek istediğimiz geçen seneki lincoln geri dönüyor sanırım .
Hadi Kocaeli dayan :)
G.Saray'ın da puan kaybetmesi bu hafta için müthiş olur.
Kocaeli iyi bir reaksiyon gösterdi gercekten...Serdar cıkarsa eğer Galatasaray macı cevirebilir..Skibbe ikinci yarı Baros ve Arda'yı alıp iyice yüklenecektir...Kontra ataklarda Kocaeli 3ü bulursa mac kopabilir.Bu arada macı cevırmek için efor harcayacak olan Gs,Bordeaux macı öncesi yorulacaktır...
bordo maçını falan bırak skibbe sok baros u sok barış ı oyuna artık ligte yüzümüz gülsün yeter maskara olduk milette
Ümit Karan çıktı
Arda Turan girdi.
Mehmet Güven çıktı
Barış Özbek girdi
Su içer gibi pozisyon harcıyoruz yahu..
Kocaeli geri çok çekildi,her an gol atabilir Gs ..
Baros girse de kurtulsak yahu. Sok işte Baros'u..
3-1 oldu...
Lig bizim icin bitmistir, sampiyonluga havlu attigimiz mactir bu mac ...
Bu basarisizlikta emegi gecen herkese yaziklar olsun ...
3-1 oldu. Hayırlı olsun. :)
Burak abi'min anısına atıyorda atıyor Taner Gülleri.:)
Bu maç benim için bitmiştir..
Mükemmel savunma kurgumuza rağmen 3 gol yemeyi başardık.
Kocaeli flaş bir skor buldu. Cidden değişik bir hafta oluyor Trabzon Fenerbahçe şimdi Galatasaray. :)
Düşündüğüm gibi oldu...Beklenen Gol gelmeyince Taner 3-1 yaptı
3-1 oldu.Atamayana atarlar kuralı yine işlde.Skibbe böyle bir kadroyu bile liderin 8 puan gerisinde bırakıyorsa yazıklar olsun.İnşallah dediklerim olmazda bir mucize olurda bu maçı çeviririz inşallah.
Skibbe bu maçtan sonra da gitmezse yapacak bişey yok demektir:)
Lincoln 2-3.
Goll.. Hadi çocuklar inanın...
Lincoln..
4 olsun bari da Skibbe'nin gidişi kolaylaşsın...
Bu maçı yensekde yinede Skibbe'nin istifayı ciddi bir şekilde düşünmeye başlaması lazım bence.Böyle bir taktik deha hayatımda görmedim ben.
Baros'a orta açmayın.. Adam kafa vuramıyor. Yerden oynamalıyız..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Of baros bunu nasıl kaçırdın!..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
10 kişi kaldık servet sakatlandı..
Penaltı...
Penaltı nasıl?
Penaltı hadi Baroş lincoln biriniz atın.. Hadi bea...
Lincoln ortalarken elle müdahale ve penaltı
kedi kaymak yemedi :D
Kaçırdık ya yuh diyorum.
kaçtı be kaçtı...
4-2 oldu .Böyle bir şey olmaz yaa.
atamayana atarlar 4-2 taner..
Hayatimda böyle rezil bir mac izlemedim...
Noluyor yahu golü galatasaray atacaktı kocaeli atmış :D
ahahah 4-2 :D
helal be kocaelispor