CHIEVO - MILAN
Ligde son 5 maçtır yenilmeyen Chievo ile 2.lik için savaşan ve sakatları iyileştikçe iyi oynayan Milan karşılaşıyor. İki takımın aralarında yaptıkları son 6 maçın 5'ini Milan kazandı. Tek yenilgilerini ise 2005 Aralıkta almışlardı. Tahminim Milan bu maçı kazanacaktır.
B.DORTMUND - KÖLN
Aralarında oynadıkları maçta Köln'e en son 2003 yılında yenilen Dortmund son 2 haftada topladığı 6 puan ve güzel futbolu ile dikkat çekiyor. Geçen hafta oynadıkları H.Berlin deplasmanını izlemiştim ve çok iyi futbol oynamışlardı. Kendi sahalarında Bundesliga'nın en muhteşem seyircisine sahip olan Dortmund'un bu maçta önemli bir eksiği bulunmuyor. Ayrıca Köln Dortmund'un sahasında 18 yıldır kazanamıyor. Tahminim öncelikle ÜST. Maç sonucu olarak 1 de rahatça yazılır. Tercih size kalmış.
MÖNCHENGLADBACH - WOLFSBURG
Ligde 8 maç üst üste kazanarak liderlik koltuğuna oturan Wolsfburg ile ligde kalabilmek için inanılmaz bir mücadele veren Mönchengladbach mücadelesinin çok zor geçeceği açık. Maç sonucu olarak bir tahmin yapmak açıkçası işime gelmiyor. Geçen hafta Bayern'i 5-1 ile bozguna uğratan Wolsfburg maçını izlemiştim ve Grafite'nin harika golleri ve oyunu gözümün pasını silmişti. Ev sahibinin maçlarının gollü geçmesi ve Wolfsburg forvetlerinin formada oluşu maçın gollü geçeceğine işaret. Tahminim ÜST ancak oranı yükseltmek isteyenler için toplam 4-6 gol de oynanabilir.
HANNOVER - H.BERLİN
İki takım da son haftalarda istedikleri sonuçları alamıyorlar. Lig maçlarına baktığımızda iki ekibin maçları da gollü geçiyor. Ve aralarında oynadıkları son 6 maçın 5'i üst bitmiş görünüyor. Bu maçın da ÜST biteceğini düşünüyorum. Dip not Pantelic'in bugün oynaması beklenmiyor.
WIGAN - ARSENAL
Arshavinli kadrosuyla çıkış yakalayan ve son 4 haftada 12 puan toplayan Arsenal ile kendi sahasında daha iyi sonuçlar alan istikrarsız Wigan karşılaşıyor. Aralarında oynanan son 6 maçta Wigan'ın Arsenal karşısında galibiyeti bulunmuyor.Fabregas ve Adebayor'un uzun sakatlıklarından sonra takıma dönmeleri ve bunlara Arshavin'in de eklenmesi Arsenal için bulunmaz fırsat. Arsenal kazanır.