CM 01/02 de çok büyük bir yıldızı almak istiyorsam, kontrat teklifini Aydan Aya yapıyordum. Oyuncu kabul etmeyeceği varsa da ediyordu, daha sonra da kontratını uzatıyordum.
Printable View
CM 01/02 de çok büyük bir yıldızı almak istiyorsam, kontrat teklifini Aydan Aya yapıyordum. Oyuncu kabul etmeyeceği varsa da ediyordu, daha sonra da kontratını uzatıyordum.
Her oyuna açtığımda eskiden fm 08 de gökdenizi 34 milyon euroya tottenham a yollardım menejer ekleme yoluyla :D
Samsuna editörle para taraftar tanımmışlık verirdim :D
İtiraf ediyorum memleketimi sevmek suçsa beni idam edin(Samsunluyum gökdenizi sevdiğmden:D )
İlginçtir bir oyunda ben bişi yapmadan tottenham 34 milyon euroya aldı onuda fm 08 karşılaştığınız ilginç olaylara koyduğum o oyundur. :D
FM'09daki son itiraflarımızı yapalım bakalım.Valla bende ne var bilmiyorum önüne gelen seviyor Gabi abi :zuhaha.Hull kariyerimde ilk sezonda satılık listesindeki bütün iyi oyuncuları topladım ve 2 katı paraya sattım 2.sezon :zuhaha.
Arkadaşlarla tek bilgisyarda multi oynarken onların bilmediği Marquinhos'u aldım, yapılabilecek en büyük multi hilesi. :p
Bikere Fenerle Fm2005 De NKTiranaya 6-0 Yenılmıstım Ama Adamlar COk Iyı Kontra atak yapıyordu bende macı tekrar acıp tatile cıkmıstım 3-3 bitmisti
Madem İtiraflar Sayfasına Girdik Bende Paylaşayım:p
FM2009da Önemli Maçları Genelde Kendi Sahamda Olur Bu Maç Takım Ayarlarında Herşeyi Asistana Bırakıp (Ama Basın Toplantısını Ben Yaparım) Tatile Aldığımda O Maçı Hep Kazandım:) Beşiktaşın Başındayken Mauro Tassotti Oyunda Gördüğüm En İyi Asistandır Kendisi:) Kendi Sahamda Tatile Aldığım Hiçbir Maçı Kaybetmedim.
Sonra Gabi Hocamın Nerisiyle Oynadığım Oyunlarda da Bunu Ara Sıra Kullandım Açıkçası Neride de Hoşuma Gitti:) Onun Dışında 2009da Başka Bir Olayım Yok Bu da Artık Hileye Girermi Bilmem:)
Cm0102 İlk Göz Ağrımda Oynayanlar Çok İyi Bilir Rum ve Bulgar Vatandaşı Giorgis Pomaski Oyunun Bugu Asistanı Gerçekte Öyle Bir Adam Varmı Şüpheliydim Açıkçası Ama Yokmuş:) O da Tatile Aldığımda Hep Kazandırıyordu Takımı:) Ayrıca Önemli Yıldız Oyuncuları Önce Aydan Aya Alarak Sonra Takıma Geldiğinde Kontratı Uzatarak Alıyordum:) Ama Finans Nerdeyse Batıyordu Her Aldığımda:D Birde Capello Fatih Terim Van Gaal Arsene Wenger Gibi Menejerleri Takıma Antrenör Yapıyodum Yine Aydan Aya Hilesini Kullanaraktan:zuhaha
seni böyle bilmezdik mehmet abi:zuhaha
Abi benide kıskandın mı hiç:DSen gibi bi hocanın beni kıskanmasına acayip sevinirimde:D
Not:FM 2008 de bütçe düzeltmeler mi dersiniz maçları tekrar tekrar oynamam vs hile boldu.FM 2009'da iyice azaldı.Huy işte bi anda bırakılmıyo ama FM2010'da hiç yapmamaya karar verdim:DArtık temiz bi FM oynayalım demi:DGerçi şimdi de bitti ama:D
aklıma geldi şimdi :)
Eskiden her oyuna başladığımda messi c.ronaldo henry puyol j.terry ibrahimovic ve buffon u türk yapardım:d
Ayrıca Türkiyeyi ab ye üye yapardım :n: ve türkiye liginin ün önem ekonomik faktörde hep 20 yapardım ama bunlar eskidendi :n:
:D:D:D:D
Abi onun için konu var sohbet alalnında forum oyunlarında.. :D
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70804
ilk macı kazandıktan sonra ikinci maçta maç öncesinde performanszdan memnun değilim dedim ve arsenalden 7 yedim bunun üzerine maçı tekrar oynadım ugrasıp kazanıp geçtim :D maç öncesinde sessiz kalmayı tercih ettim
Fm 2009'da Fenerbahçeyim ilk sezon epey zorlandım şampiyon olurken. kayseri'nin gsye 90+ larda attığı golle şampiyon olmuştum.
gsde de santicsin kira sözleşmesi bitmişti ve bjk de rüştüyü satmıştı. hemen bu takımların diğer bütün kalecilerine teklif yaptım ve transfer ettim. tabi hemen kaleci arayışlarına başladılar teklif yaptıkları bütün kalecilere ben de teklif yapıp uçuk sözleşmeleri kabul ettirdim.daha sonra iptal ediyordum tabi :D
transfer sezonu kapandı iki takım da kalecisiz başladı lige. o isimleri silik kaleciler varya onlarla çıkıyorlardı maça ve ilk yarının sonunda gs 11. bjk 13. sıradaydı.
Vayy be :D Hep kendimden utanırdım hile yapıyorum diye meğerse bir çoğumuz yapıyormuş Yemin ederim beni rahatlattınız :D Her oyunu açtığımda bu sefer yapmıcam hile diyodum ama dayanamayıp yapıyodum sonra karieri kapatıyodum :D :D Artık hile yok :D
Az önce Türkiye milli takımı ile başlayıp sonra Malatyaspor'u aldığım kariyerimi büyük bir sinirle kapattım. İlk championship grup maçında BUGSAS sporla oynuyordum. Yarı transfer döneminde takım bayağı bir değişmiş ve yeni yeni oturacağını düşünüyordum. Maç kendi sahamızdaydı. Ardından 30'lara doğru golü bulduk ama tam 1 dakka sonra onlar da attılar bir tane. Sonra ilk yarı sonunda bir oyuncu değiştirdim. Sonra benim üç en önemli banko adamımı sakatladılar ve 10 kişi kaldım.:( Daha da acısı sadece 1 sarı kart gördü rakip. Buna rağmen çok baskılı oynadık ama maç 1-1 bitti. Rol yaparak oynadığım için basın toplantısında diyeceğim şeyi hazırlamıştır. " Sahaya 11 sığırı sürseler daha az sakatlık olurdu." Ardından takımın yıldızı Okan Sarı 4 veya 5 ay sakat yazısını görünce sinirim tepeme çıktı ve kapattım.