1-1 oldu ..
Printable View
1-1 oldu ..
Mac penaltilara kalacak yine. Karsiyaka Süper ligde diyebiliriz. :D
Uzatmalara kaldı maç ..
Kasımpaşa Attı ne yazık ki:( dakka 113.
Kahretsin ya ... Play Off a kalan 4lü içinden tek nefret ettiğim takım geldi.Altay , Karşıyaka gibi köklü kulüpler varken yazık oldu.Biz İ.B.B'den kurtulamazken taraftarı olmayan başka bir takım geliyor.
Böyle mac olmaz, kahretsin ...
İbb tamamen apayrı bi olay zaten.. Kasımpaşa'nın yine taraftarı var.. İstemememin sebebi çok fazla istanbul takımı oluyo ligde..
Yine mi Kasımpaşa, şaka gibi yahu.
Yazık.. Uzatmalarda gelen gol ve giden Süper Lig vizesi .. O Gece Bu Sene olamadı maalesef ..
Bu saibeli futbol düzeninden biktim artik...
Siyaset futboldan elini cekmedigi sürece bizden bi cacik olmaz!
Ya nedir bu boyle, Istanbul takimi doldu. En azindan su belediye takimlarini cikarsak. Taraftar potansiyeli olan kulupler gelse ligimize
Tebrikler Kasımpaşa'ya.Geçmiş olsun Karşıyaka'ya.
Ege TV ve Yeni Asır TV'den maçı takip etme şansım oldu ve tüm İzmir'liler sokaklara dökülmüş ve Süper Lig'i bekliyordu ama olmadı.
Kasımpaşa'ya Süper Lig'de başarılar... Yine İstanbul takımları arttı.
Yazık oldu yazık cidden yazık onca taraftar karşıyaka carşıda bekliyordu şimdi izmirde büyük bi kargaşa olur peki ya cıkan takım kasımpaşa bu değilmiydi herkeze yenilen tsl takımı herneyse.
Helal olsun Kasımpaşa , rövansı aldılar İzmir'den
Kasımpaşa Süper Lig'e hoşgeldi. Seneye aynen geri düşer :D
Hoşgeldin Kasımpaşa.
KARŞIYAKALILAR JANDARMA İLE ÇATIŞTI
Maçın ardından Karşıyakalı taraftarlar sahaya inerek büyük olaylar çıkardı ve özel güvenlik görevlileri ile çatıştı. Yeşil-Kırmızılı taraftarlar Jandarma ile de çatışırken, yenilgi sonrası oldukça sinirli oldukları görüldü.
Sporx
Hoşgeldin Paşa. O gece bu sene degilmiş (::)
Bolu'nun gelmesini istiyordum, olmazsa Paşa gelsin diyordum onlar geldi. Hayırlı olsun.
Hoşgeldin Kasımpaşa.Yine İzmir takımı gelemedi inşallah Seneye Altay - Karşıyaka'dan biri gelir.
Gel Kasımpaşa Git Kasımpaşa.Yine düşerler.Gelmesini istemediğim takım geldi maalesef.İstanbul Ligi oldu (:
Playoff ta 2 İzmir takımı olduğu halde yine bir İzmir takımı takımı süper lige çıkma başarısı gösteremedi bir Kasımpaşalı olarak hem sevindim hem üzüldüm ama takım sonuna kadar haketti.
Ah be Kaf Kaf.. Yazık oLdu. İzmir i tekrar Ligde görmek güzeL oLacaktı. Seneye dubLe yaparLar inşaLLah.Kasımpaşa da geLdiği gibi gider büyük ihtimaL.
Yine bir İzmir takımı çıkamadı süper lige.İnşl. bidahaki sene çıkar. :)
Hoş Geldin Kasımpaşa
Bu ne şans böyle anlamıyorumki. Hep uzatmada atıyolar hep şanslarıyla işi götürüyolar. Kaç tane daha böyle takım olacak. Hacettepe - İBB kaç taraftarı var. Veya Ankaraspor. Yeter artık boş tribünlere maç izlemek istemiyoruz. BU sene geldin gelecek sene düşersin. Çokmu zevk alıyosunuz böyle takımları izlemekten. Boş tribünleri takip etmekten.
Dün akşam Karşıyaka kazansaydı İzmir ayaktaydı sabaha kadar ama olmadı şanssızlıktan başka birşey değil. Şimdi bu kadroya takviye zamanı geriye değil ileri gitmeli takım. Kulubede oturacak adamı yoktu ligin son haftalarında. O gece Bu sene olmadı maalesef..
Yok böyLe birşey yahu yok...
Bir izmir takımı çıkmasını çok istiyodum ama yapamadılar ya bu gidişle göztepe çıkacak
Hoşgeldin Kasımpaşa .
İyi bir kadro kurarsa Kasımpaşa ligi orta sıralarda bitirebilir ama bu kadroyla ligde tutunmaları zor.Kasımpaşa'nın gelmesine sevindim diyebilirim.
İzmir Takımları Fenerbahçe'nin Fortis muhabbeti gibi finallere çıkmalarına rağmen bir türlü şansızlığı kıramıyorlar . Kasımpaşanın gelmesi kötü oldu İstanbuldan 5 takım :s
gönlümden karşıyaka geçmişti ama kasımpaşa çıktı
süper lige hoşgeldin kasımpaşa
Hayırlı olsun.Belediye düşmezse İstanbul'dan 5 takım oluyor..
Karşıyaka çıksaydı güzel olacaktı ama olmadı.Sezarın hakkı sezara,tebrikler Kasımpaşa..
Hoş çıktı da, hoşluğunu tadamadan düşecekler gibi gözüküyor. Plansız ve programsız yapılan anlık transferler ve düştüğünde kimsenin kaldırmadığı bir dünya'da böyle takımların bu şekilde daha çok baş başa kalacağı kesin..
Üzülmekten başka birşey gelmiyor..