Caner ve Kazım çok gereksiz ben kazımı unutmuştum vallahi takımında oynamaya oynamaya yerine Musa Aydını alabilirdi
Caner ve Kazım çok gereksiz ben kazımı unutmuştum vallahi takımında oynamaya oynamaya yerine Musa Aydını alabilirdi
Tartışmaya gerek yok, Türkiye'de onbinlerce futbolcu var sonuçta birileri alınacak birileri alınmayacak. Dedikleriniz alınsa bu sefer bu adam niye alınmadı diyecektik. Sonuçta alınmayan oyuncular ne Messi ne Maradone ne de Pele...
bodrum da tatil yaparken biraz da nihatı, toromanı izleseymiş ya... ne diim ki
Sinan Bolat'ı azerbaycan maçında onbirde bekliyorum:),Ayrıca toraman'ın olmamasına alışın..Terim tıpkı tekke gibi onuda milli takıma almaz..Malesef kişisel sorunları milli takıma yansıtıyor..
Sabri, İbrahim Kaş ve Kazım Kazım'ın kadroda olmaması gerekiyordu bence. Ayrıca Mehmet Topuz'un alınmaması doğru çünkü çok fazla bireysel oynuyor, milli maçlarda oynadığı dönemde izlemiştim. Takımla uyumsuz duruyordu.
Aklıma geldi şimdi, bu Kazım yerine Volkan Şen de güzel giderdi :)
Bu bir hazırlık maçı büyük ihtimalle son kez denemek istedi, unutmamak gerekirki bazı oyuncular sadece milli maçlarda oynuyor buda Kazım...
M.Topuz kesinlikle bu takımda olmalı