Evet arkadaşlar uzun bir aranın ardından kariyerimize devam edeceğiz.Öncelikle kariyeri takip etmekte olan arkadaşlardan özür diliyorum.
Başarılı 2 sezonun ardından 3. sezonda da hedeflerimiz tabi ki yüksek bu hedefler için ise iyi bir transfer dönemi geçirmemiz gerekiyordu ama bu konuda başarılı olduğumu söyleyemeceğim transferde şov yaptığımız 2 sezonun ardından sönük bir transfer sezonu geçirdik.Üstüne bir de satmak istediğimiz oyuncularımızı satamadık bunun neticesinde de kadromuz şişti.
Mehmet Yıldız bize iyi para kazandırdı Enyeam ise ManU bile peşindeydi ama paraya kıymadılar anca Reggina'ya gitti.Satamadığım oyuncuların bir kısmını kiralık yolladım.Arsenal'in genç yeteneği Wilshere bizim için iyi bir alternatif oldu henüz 18'inde.
http://img526.imageshack.us/img526/9797/adsznis.jpg
http://img189.imageshack.us/img189/2452/adszgwi.jpg
Gençlerden umutluyuz :)
Özellikle savunmada Serdar Taşçı'nın yanına üst düzey bir stoper almak için çok uğraştım ama başaramadık.Yani bu sezon takımımızı bir adım ileriye taşıyabilecek bir oyuncu kadromuza katamadık bu da moralimi oldukça bozdu.
M.Topuz,Arda,Gignac,Cardozo,G.Gönül,V.Demirel,Mout inho,Veloso,Mascio gibi oyuncularımıza teklif yağdı ancak kimseyi göndermedik.Altyapımızdan gelme olan genç oyuncumuz Halil Aydın'ın da talibi çoktu ancak onuda göndermedik,kendisinden çok şey bekliyoruz.
Zaten rakipsiz olduğumuz Türkiye sınırları içinde ilk resmi maçra rakibimiz Türkiye Süper Kupası'nda Sİvas idi.Sezona bol gollu başlangıç yaptık.
2010-2011 Sezonu
Türkiye Süper Kupa Finali
Bol gol,şova yönelik futbolumuz kardeş takımımız sahada perişan oldu.İyi başladık sezon sonunuda iyi getiririz inş.
1.Hafta
Tamamen savunmayı düşünen rakibimiz karşısında rahattık ama geçen maçta hissettiğimiz gevşeklik bu sezon başımıza iş açabilir.
2.Hafta
Yedekler ile sahadaydık enfes oynadık ama sahadan 0-0'lık skor çıktı çok ilginç :)
Şampiyonlar Ligi'nde rahat bir gruba düştük.
Rakipler;İnter - Feyenoord ve Braga.
3.Hafta
Maçın 56. saniyesinde kırmızı kart gören Moutinho FB tarihine geçti,kendisini kamuoyu önünde tebrik ediyorum.Ben bu FM'nin adalet anlayışını çözemedim çözen olduğunu da düşünmüyorum açıkçası 10 kişi kalan takım coşuyor biz de öyle yaptık 90dk. 10 kişi oynadığımız maçı güle oynaya kazandık :D
CL 1.Maç
Mascio'nun resitali eşliğinde kazandık.Sakatlar canımızı sıkacak,sakat sayımız artmaya devam ediyor.
4.Hafta
Lider Trabzon ile deplesmanda inanılmaz bir maç oynadık İlk 15'te 3 farkı yakaladık ardından yenik duruma düştük nasıl oldu bende bilmiyorum sonra 10 kişi kaldık golu attık yani olan olayları tarif edemiyorum.:)
5.Hafta
Geçen maç 5.3 rating ile oynayarak fırçayı yiyen Cardozo futbol oynamaya karar vermiş gibiydi ama bu takımada oynasa ne oynamasa ne böyle gençleri İnter karşısında görmek isteriz...