Keita nerde Aydın niye oynuyor?
Printable View
Keita nerde Aydın niye oynuyor?
Allah utandırmasın yarabbim.
Keita 2. yarı oyuna girecekmiş.
Ne diye Aydın'da zorluyor Rijkaard...
Koy Arda'yı kanada,göbekte Barış'ı oynat...
Sabri'nin yerinede Uğur,tamamdır...
Of ya 1-0 oldu, acil gol lazım...
Gol oldu Galatasaray alır maçı
Süper oynuyoruz ama gol yedik. Şunlara kendi evlerinde fark atsak süper olur.
Netanyadan gol yemesi çok kötü umarım avantajlı bir skorla döner
Gooool Hakan Balta... Özlediğimiz adam... 1-1 oldu...
2. yarıya müthiş başladık. Kewell attı 2-1 öne gectik, Sabri 90a taktı(!) 3-1 yaptık :D
Keita oyuna girecek birazdan.
Keita girdi...
Darısı Fenerin başına artık
Nihayet Baros da golünü attı. 4 oldu..
4 golün 3ünün pasını Kaptan verdi. Sabriye pası müthişti. İsraile deplasede fark iyi oluyor...
Çok güzel gidiyor inşaalah 5-6-7 olur :D
iyi pas yapıyoruz yahu.. keita attı ama ofsayt.
Keita gol attı ama ofsayt oldu ya :(
İşte futbol bu. Deplasmana gidersin mis gibi futolunu oynar gelirsin. Helal olsun aslanlarıma. Elano gelince bu takımın hücum gücü nerelere fırlar tahmin bile demiyorum...
Öbür turda da seri başı mıyız?
Nonda'dan hiç bir şey o-la-maz yine net gol pozisyonlarını tepti...Beceriksiz dediğime başka arkadaşlar kızıyor ama beceriksizden başka hiç bir şey değil..Onun Gs'de neden hala durduğunu anlamıyorum..
Ayrıca 4-1 harika bi skor hak ederek aldık paslar süperdi..
nonda girdi batırdı yine :@
2. yarı dagıttık.
Arda takımı virtüöz gibi yönetti 3 asist yaptı macın adamı kesinlikle. Leo'da kalede güven verdi. Uzaktan etkilii şutlar cıkardı. Keita-Barış-Nonda paslasmasında Keita golü attı ama ofsayttı.
Bu skor turu getirdi artık bize. Netanyaya one minute dedik :D Samiyende şov yaparız. Yalnız rakip 4 den sonra cok sertlesti. Buradaki macta da iddiaları olmadıgından sert oynayabilirler, dikkatli olmalıyız.
Çok güzel oynadık. Ama son 10 dk içindeki bütün atakları nonda bitirdi. Top ona ne zaman gelse anında kaybediyor böyle bir adamı çarşambaspor a versen orda bile oynayamaz.
Samiyende 2-0 alır üst tura geçeriz (tur bu grupmu bilmiyorum artık neyse :D)
Tribünlerde herkesin elinde türk bayrağı vardı en güzel olan buydu.
Sanırım bir rakiple daha yapıcağız gruplara geçmeden önce..
Bundan sonra bir tur dahamı var?
Şampiyonlar liginden elenenler gelmicek mi ?? yanlış mı biliyorum?
Tebrikler Galatasarayımıza.Sırada biz varız iki takımımızda ilk maçdan turu garantiler umarım gerçi galatasray garantiledi :)
Play off var arkadaslar daha. Seri Başıyız.
Tebrikler Aslanlar bir ara eyvah dedik ama sonuç rahatlattı:)
Gollerin videosu falan bilen var mı ? :( izleyemedik bari golleri görsek :)
Henüz tam anlamıyla hazır olmamamız ve çok erkenden resmi maçlara başlamamız, bu tür ilk golü yeme, yer yer disiplinden kopma gibi dezvantajlar doğuruyor. Bu turdan sonra sanıyorum ki takım artık tamamen hazır ve kontrollü hale gelecek. Önemli olan kazasız bir şekilde hazırlıksız dönemi geçirmekti. Nitekim Tobol'u geçtik, Netanya deplasmanından 4-1 gibi net bir skor aldık... GS, Avrupa ve lig için gerçekten de umut veriyor. Zevkli bir sezon geçireceğiz. :)
Galatasaray bu sezon Avrupa'ya damga vuracak buna gönülden inanıyorum..
Bu turdan sonra Play-Off turu var. Trabzonspor da oradan başlıyor.
Maça gelince...İlk yarı pek iyi oynadığımız söylenemez. Mustafa Sarp'ın bir hatası yüzünden gol yedik. Rakibin 11 numaralı oyuncusu Yampolsky çok tehlikeli ataklar başlattı ama Franco kalede çok iyiydi.
Attığımız golde de rakip o kadar kötü adam paylaştı ki kornerlerde kafa topuna çok sık çıktığını görmediğimiz Hakan Balta golü atıp beraberliği yakalattı.
2. yarı bambaşka oynadık. Mükemmel paslar, enfes ortalar sonucu 3 gol bulduk. Arda bugün de 10 numaraya ve bulunduğu mevkiiye yakışır, muüthiş bir oyun sergiledi. Bu kadar olgun, bu kadar olumlu oynayacağını hiç düşünmemiştim. Hakan Balta'nın golünden sonra organize gol atamayacağımız korkusuna kapıldım ki beni utandırırcasına Kewell, Sabri ve Baros harika goller attılar. 3 golün de hazırlanışı ders niteliğindeydi.
Aydın bugün çok istekliydi. Top sürme konusunda kendine biraz daha güvendiğini gördüm. Yaptığı asistte de top tam auta çıkacak derken bu kadar iyi bir orta beklememiştim. Baros, Kewell ve Ayhan çok çok iyi oynadılar.
Defans konusunda ise Gökhan Zan tam bir saatli bomba. Hiç güven vermedi bana. Sağlam bir stoper şart takıma. Mustafa Sarp ise hava toplarında çok kötü. İyi yükselemiyor toplara. Onun dışında Tobol maçında ilk 11 oyuncusu değil lafını yedirdi bana sanki. Mehmet Topal'ın eksik olduğu maçlarda Sarp'a güvenebiliriz.
Tobol maçında neden bu kadar zorlandığımız şimdi ortaya çıktı. O 2 maçta rakip ligin ortasında ve çok dinçti. Netanya ise bizim gibi yeni yeni kondisyon toplamaya başladığı için çok rahat oynadık. Ali Sami Yen'de de b maçtan farklı oynacağımız sanmıyorum.
"Direnci kırdık ve kazandık"
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Maccabi Netanya galibiyetinden sonra takımının futbolundan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Rijkaard sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu tip maçlar genelde zor olur. Çünkü başlangıçta rakibe umut vermemeniz lazım. 1-0 rakibimiz öne geçtikten sonra biraz daha fazla çalışmak zorunda kaldık. Ama takımımız hemen toparladı ve genel olarak baktığımızda kazanmayı hakettik. İkinci yarıda attığımız gollerle rakip takımın direncini tamamen kırdık ve rahatladık. Küçük takımlara karşı oynadığınız zaman motivasyon problemi olabiliyor ama goller gelince oyunun şekli tamamen değişti."
Rijkaard, Elano transferiyle ilgili olarak da şunları söyledi: "Kulübümüz iyi çalışıyor ama dürüst olmam gerekirse bu tip konuları maçtan sonra konuşmak istemem."
30.07.2009
Kaynak : Sporx.com
1-0 geriye düştükten sonra bende dedim yine kötü olucak ama Rijkaard takımı bu sefer iyi topladı kalite burda belli oluyor işte..