Elbette iyi bir ruh halinde olmazdım ama tepkim bu açıklamaları yapan Basın Sözcüsüne olurdu :)
Printable View
Elbette iyi bir ruh halinde olmazdım ama tepkim bu açıklamaları yapan Basın Sözcüsüne olurdu :)
Sivasspor'a iki farklı galibiyet oynadım, eğer böyle biterse yarını bedava geçireceğim.
Ersen attı 1-0 :)
bu arada spiker hayrettin e hamza yerlikaya ersene de ersin dedi :D
Hadi Sivas'ım belki turu geçecek skor alamıyacaksın ama; en az iki farklı yenersin. :)
penaltıııııııııııııııııı
2-0 oldu Kamanan..............
Kamanan attı penaltıdan 2-0 :)
kamanan 2-0 yaptı helal sivas :D
sivasli bir yöneticinin dedigi gibi 6-0 olmaz ama belki 5-0 olabilir uzatmaya gidebilirler :)
Sivas 2 oldu...:D
taraftar 3ü istiyor...
gelde kahrolma şimdi deplasmanda yenen bedava, saçma sapan gollere...
Haydi Sivas bastır :)
yasinin olmaması defansta bir artıdır sivas gol yemediği sürece maç baya heycanlı geçeceğe benziyor
İlk yarı 3-0 bitsin Sivasspor turu geçer. Handikaplı geliyor.
benimde icimde öyle bir his var sanki gececekler bu turu :)
Orta sahasında Cihan diye bi genc var harika oynuyor...
İlk yarı bir gol daha atar Sivas...
Tatlı bir rüyaymış, Sivasspor'dan yedi gol gelmez.
yedik golü maç bitmiştir geçmiş olsun
Yazık oldu... En azından galibiyet çıkartsınlar. Takım puanı için.
bitti bu iş...
Kötü oldu ya..Bari maçı kazansın Sivas.
En azından ülke puanı için. :)
Hiç olmassa Sivaspor Avrupa Liginde mücadele edecek, bari bu maçı kazanıp oraya bir prestij ile gitsinler. Çünkü; Belçika ile Avrupa Puanlamasında yarışıyoruz ve bizden bir adım öndeler şuan.
Geçmiş olsun buraya kadarmış.Sivasın avrupa sevdası seneye artık.Ligde başarılar Sivasspor...
sivas uefa ya katılabiliyor mu elenirse benim bildiğim bidahaki turda elenirse katılabildiği ?
musa attı 3-1 oldu
Sivas bekledigimden iyi çıktı dogrusu ben içerdede yenilir diyordum fakat sahada daha derli toplu oynuyor diger maça nazaran Sivasspor.
Daha 67.dk yeteri kadar zaman var:D
simdi bole oynuyorsan abi ordada ozen gosterecektin en azından ordada 5 yemeyip 2 veya 1 gol atacaktın tamamdı bu is
Ben Agbetu'yu çok beğendim.Bayağı zorladı sağbek oyuncusunu.Etkili ortalar da yapıyor.
Erman'ı neden çıkardı hoca anlamadım valla.Tüm atakları organize eden oydu.
Sivasspor bu defans 4 lüsü ile bu sene çok gol yer ! Ne kademe var ne defans ne de hava hakimiyeti yazık oldu
Tebrikler Sivasspor, Sivasspor'dan kimse bir tur geçme ümidi beklemiyordu. İlk kez katıldıkları bir turnuvada, birde üstüne geçen yılkine göre daha güçsüz bir kadro ile katlınca elenme bekleniyordu. Ama kimse ilk maçta farklı bir yenilgi beklemiyordu. Bir hafta boyunca yerden yere vuruldular. Bülent Uygun ve talebeleri hiç olmassa bu farklı yenilginin bıraktığı kara izleri, Sivasspor rövanş maçında 3-1 kazanarak bu kara lekeyi üstlerinden attılar. Sivasspor'a Avrupa Liginde başarılar.
Hiç beklemiyordum galibiyeti ama kazandılar.Tebrikler.
En azından ülke puanına olan katkıları için tebrik ediyorum Sivas'ı. Ama bu 3-1 lik sonuca rağmen de Sivas'ın Avrupa ve Ligde pek birşey yapacağını sanmıyorum.Defans ve ortasaha da problemler var..Ersen 2.yarı oyundan düştü oyundan bile zar zor çıktı dışarı.. M.Yıldız'ın durumu nedir ? kesinlikle sahada olması gerekiyor. Ayrıca Akın'da , Petkovic'den daha iyi bir kaleci.