Çok kaliteli bir takımız, şu topu koşturmayı daha iyi becerebilsek ...
Printable View
Çok kaliteli bir takımız, şu topu koşturmayı daha iyi becerebilsek ...
Yatar , yatar Emre :)
Gelip böyle yazıyosunuz ondan sonrada tahrik var diyosunuz. Emre Denizlispor maçında sakatlandı arkadaşım. Hafta içinde antrenmanlardada bulunmadı. Bilip bilmeden sallama.
Quote:
Arka adalesinde ağrı şikayeti olduğu bildirilen kaptanımız Alex'in yanı sıra tedavileri süren Roberto Carlos ve Emre antrenmana katılmazken, Semih ve Edu takımdan ayrı koşu yaptı.
Beklediğim skor değildi aslında. Ukrayna takımınıdan daha iyi oyun bekliyodum ama bizim ortasahamız onları yıldırdı. Nuri - Hamit - Ceyhun ortasahası daha iyi oldu. Ayhan varken biraz yumuşak kaldı. Ceyhun fiziğiyle çok iyi kapatıyo bölgesini.
Tuncay - Arda yine bildiğimiz gibi zaten. Sercan girdikten sonra takım daha iyi oynamaya başladı çünkü Sercan hem çok gezindi hemde çok iyi top sakladı. Zaten 2 asist yaparakta gösterdi kalitesini.
Gökhan - Servet defansından çok korkuyorum her an patlamaya hazır bomba gibiler. Bide topla çıkma sevdaları yokmu orda yüreğim ağzıma geliyo :D inşAllah grup maçlarındada bu oyunumuzu sürdürüp Afrika'da yerimizi alırız.
Diğerleri hakkında konuşmayacağım.Ceyhun'u çok beğendim cesareti vardı ve çok güzel alan kapadı.Nuri çok değişmiş üzerindeki forma numarası gibi futbol oynadı. Gökhan Zan anca Servet'in yedeği olur skora aldanmamak lazım bir takımda benzer özellikli iki bek yanyan oynamaz ,onların açığı kapansın diye geriye koşturuyolar.Merkez beklerden biri muhakkak top yapmasını bilmeli. Ama suç onlarda değil bizdeki defans oyuncularına öğretim sistemi öyle.Kap topu yolla taca. Top yere indiği her an tehlikeli oldu. Bu yüzden geri gelen kişi sayısı bir fazla hep. Ondan sonrada Servet Gökhan Zan yanyana güzel oynuyormuş gibi gözüküyor. Servet'in top yere inince tehlikede kalma gibi bir derdi yok zaten top ondan yere inmiyor :D :D :D
Sercan'ı beğendim ,başta biraz tutuktu nerde duracağını kestiremedi ama kendine güveni gelince çok iyi oynadı.
Son sözde Kazım'a. Futbolunu çok severim ama herkes ileri geri koştururken bir lakayıtlık içinde durduğun yerden etrafı seyredersen o forma sana fazla. Ama arkadaşları gibi çalışsın her zaman takımda yeri var. Kazım Tuncay'a bakıp örnek olmalı.
Diğerleri zaten bildiğimiz gibiydi.
Sağ kanatı Gökhan Gönül ve Hamit adeta domine etti..Bence çok uyumlu oynadılar.. Bu futbol ilerisi için umut verdi..İşimiz çok zor ama niye olmasın?
Milli maç öncesi sakatlığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Emre Belöoğlu'nun 3 gün sonra oynamasına Fatih Terim açıklık getirdi.
Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim, Ukrayna maçında sakat oldukları için oynamayan ancak hemen ardından lig maçına çıkan Mevlüt Erdinç ve Emre Belözoğlu'na kendisinin izin verdiğini söyledi.
Terim, "İkisini de riske etmek istemedim. Spekülasyon yapacak herhangi bir durum yok. İkisine de Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarında çok ihtiyacım var.
Herhangi bir oyuncumun sakatlanmasını istemem" diye konuştu. Ukrayna maçında yer almayan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin Sivasspor ile oynadığı maçın yıldızı olurken, Paris Saint Germain'de forma giyen Mevlüt Erdinç de, takımının Le Mans'ı 3-1 yendiği karşılamada takımının ilk golünü kaydetmişti.
Aktifhaber