Bariz penaltı...
Printable View
Çok önemli bir dakikada yetişti bu penaltı G.Saray'ın imdadına...
İlk yarı 1-0 bitseydi,ikinci yarı sıkıntı olabilirdi...
G.Saray alır ikinci yarıda...
Ne akla hizmet kolunu soktu anlamadım =)
O pozisyona pen degil diyen ya fanatiktir, yada ABOOO'dur, ötesi yok.
Hala aynı yerdeyiz.
El değmiş ise değişmiş, değmemiş ise değmemiş ise değmemiş.
Ne gördüğümü söyledim, o cümle çok basit bir cümleydi.
Siz hep bu şekilde mi düşünürsünüz, ki böyle anlayabilirdiniz?
Bizzat bunu söylenerseniz saygı sınırını aşarsınız, size göre değil ise izah edersiniz.
Siz kabul etmediğiniz görüşleri başkasına dikta mı edersiniz.
Bu şekilde devam edecekseniz aynı görüşteki insanların yanında yazabilirsiniz.
Ne gördüm ise onu savunurum, sabit görüşlü biri değilim.
Ortamı germek için karaya ak dersen ortam gerilir elbet. Gördüğünüzden emin degilseniz yazıp ortamı germeyin :)
Gördüğümü söylüyorum neresi fanatiklik?
Galatasaray'a ya da hakeme de söylemedim, sadece değmedi dedim koluna değdini söyledinizi için.
Siz karşısınızdakini asar-keser, kseser bıçağı ile rakibi kovalar mı görürsünüz?
Fanatiklik ile alakası yok, ayıp bu.
Ben görmediysem izah etmelisiniz, hiç hoş değil.
Omuzunun üzerinden geçtiğini gördüğüm gibi değil ise özür dilerim ama bu sizin tavrınızı hoş çıkarmaz.
Bangourayi cikarmamaliydi bence neden cikardi anlamadim bu kadar erken..
2-1 Arda atti..Golun gelecegi belliydi zaten..
Kaptan yazdı. 2-1
2 keredir ıskalamıştık kornerden 3de attık.
Çok iyi oldu bu, Hakan Balta da girdi iyice sağlama aldık.
Penaltıdan sonra izleme gayreti dahi göstermedim.Banguara'yı çıkarıp Adem Çalık'ı almış.Erhan Altın Kocaelispor'dan getirdiği oyuncuları oynatma konusunda eşşeğin kulağına su kaçırdı.
3-1 yine Kewell yine penaltı. Bu arada yan hakemlerden bir tanesi acaip derecede Schumacher'e benziyo :D
Anadolu takımlarının başarılı olamama sebebini Denizlispor birkez daha gösterdi. Bangoura gibi bir oyuncuyu 52. dakikada çıkartıp yerine defansif bir oyuncu alırsan sen 10 yemeyede mahkumsun. Galatasaray adına ikinci yarı çok rahat geçiyor. 2. penaltının cezasahasında olup olmadığınıda tartışmak lazım.
Müdahale dışarıda Ama Keita içeriye düşüyor.
Keita yardırdı bugün sagda. Penaltıyı da o yaptırdı. 3 oyuncu arasından dönüp duvar paslasması sonucu ceza sahasına girmişken indirildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit yok; ilk penaltıdaki ortayı da Keita yaptı.
Temas var, faul olduğu kesin ama içerde mi dışarda mı ben de emin değilim.
Müdahale içerde değil benim de gördüğüm..
Bidaha izlemek lazım tam net fikir için
Keita şov var bugün :)
2.penaltı dışardaymış galiba.Daha ilk maçtan bu tartışmaların başlaması üzüntü verici.
Denizli'nin ilk yarıda ne kadar iyiyse defansı ikinci yarı o kadar kötü..
Erhan Altın maçı veriyor resmen.Murat Hacıoğlu sahada mı belli değil ama 2.yarıya kadar tutuyor-çıktı mı bilemiyorum-.Emini koy DM'ye.Banguara'yı çıkarması zaten delilik.Deniz Çoban konusuna hiç girmeyeyim forumdan atılma ihtimalim %99.
Bazı maçlar geliyor ama denilmedik laf kalmıyor.. :p
Galatasaray'ın Galibiyeti hayırlı olsun..
Avrupada umarım daha etkili başarılı skorlar alırlar..
Keita süper ya, harika oynuyor.
Rıdvan Dilmen diyodu Galatasaray bu oyunla çok penaltı kazanır diye doğru çıktı vallaha sırf bu maçta 2 tane kazandık :zuhaha
Evet bazı maçlarda hakeme denilmedik kalmıyor ama bahsedilen pozisyon kesinlikle öyle bir pozisyon değil.
Arda, Keita ve Uğur Uçar çok iyiydi bugün. Zamanla çok daha iyi olacağız, buna kesinlikle inanıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu forumu kastettiğimi nerden biliyorsun ? Bahsettiğin yer antudur kesin.. xD Yesinler birbirlerini. Tartışmış olmak için, galibiyeti gölgelemek için yapılan çabalar nafile.
Bu haftayı lider kapatırız biz. ;)
Nurullah Sağlam gelsin Denizliye artık.Erhan Altın öteki türlü ofans yapacağım derken rekor kırdırır.Antuya gelirsek..En İyi Sağ Bek anketinde sen Sergio Ramos dersin ben Maicon.2mizinde fikirleri terstir.Tartışma çıkmak zorunda mıdır ?
:icon_cool:
4-1 bitti. Denizli tek atakta golü attı ama yetmedi haliyle onlara.
Bugün macın yıldızı kuşkusuz Keita'ydı. 2 Pene de sebebiyet veren O'ydu ve 4. golde de Barosa yaptıgı orta kesilmek isterken gol oldu. Defans dokunmasa Baros boş kaleye atacaktı.
Güzel oldu bu galibiyet, hakettik ve kazandık. Tebrikler Cimbomum.
Bu arada 2. penaltıda Barış ve Keita kullanmak için topu istedi ama Arda olaya müdahele edip, Kewell penaltıcı dedi ve Kewell attı :) Güzel bir görüntüydü.
Verdiğin örnek ile bu durumun hiç alakası yok.
Güzel galibiyet oldu, saldıran, iştahlı oynayan, kazanmayı isteyen takımıma helal olsun. :)
Maçın adamı kesinlikle Keita, Keita, Keita.. Koridor gibi kullandı sağ kanadı, enerjisi bitmek bilmedi. :)
Öncelikle böyle bir skoru bekliyordum güzel maçtı.Keita olağanüstüydü bugün attığı çalımlar ve attığı goldeki surat ifadesi çok hoş ve komikti:) Baros gerçekten iyi niyetli oynadı golü atmak istedi ama atamadı bi moral bozukluğu var Baros'ta umarım bir an önce eskisi gibi gollerini atmaya başlar yinede Baros'a sahip çıktık bu çok güzeldi.Ayhan-Mustafa Sarp ikilisi bu işi iyi yapıyor bence bozulmamalı tabi Mehmet Topal'da Rijkaard kimi keser bilinmez ama bu ikili iyi işler yapıyor.Daha Elano var oda oynayınca çok çok güçlü takım olucağız güzel futbol,güzel sonuç canı yürekten tebrikler..