Diyarbakırspor'dan bir sürpriz daha bekliyorum şahsen.. Ziya Hoca büyük maçlara küçük takımları inanılmaz hazırlıyor ve umarım bu maçta da öyle olur ..
Printable View
Diyarbakırspor'dan bir sürpriz daha bekliyorum şahsen.. Ziya Hoca büyük maçlara küçük takımları inanılmaz hazırlıyor ve umarım bu maçta da öyle olur ..
Tamam işte bende ondan bahsediyorum ya arkadaşlar benimki beklenti falan değil, geçen hafta da TS macında öyle bir sonuç beklemiyordu kimse ama futbolda olabilen şeyler bunlar. Egemen'in arkasındaki adama topu kaptırması gayet tabi güç meselesi değil şans faktörü yanındaydi biraz ama 1-0 dan sonrada almaları biraz da motivasyon işiydi ..
Fenerbahçe olarak kazanmak zorundayız..Özellikle rakibimizin dün kazanmasından sonra psikolojik avantajı onlara kaptırmamak için kazanmalıyız.Artık geriden takip etmeye tahammülümüz yok..Küçük maçlarda kaybedilen aptalca puanlara sezon sonları hayıflanmaktan bıktık..
Deivid'in yerine Semih oynayacaktır öyle de olması gerekiyor.Defasnta Önder-Lugano belki birbirlerini daha iyi bildikleri için tercih edilebilir ancak Lugano-Bilica ikilisini oynatır Daum bu maçta.Çok fazla birşey farkedeceğini düşünmüyorum.Bilica garanti oynarsa sorun yok.Kazım ve Santos gününde olursa yine güzel bir skor alabiliriz.Bence Kazım-Santos-Semih üçlüsünün performansı skoru belirler.2-0 gibi net bir skor bekliyorum.
Volkan
GG-Lugano-Bilica-Vederson
Emre-Cristian
Kazım-Dos Santos
Semih-Guiza
Şu 11 ile çıkarsak çok iyi olur.
DİYARBAKIRSPOR
Espinoza
Bessam Abbas
Diallo
Adnan
Tolga
Ayman
Şener
Barış
Erdal
Mendoza
Tazemeta
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Bilica
Lugano
R.Carlos
Kazım
Emre
Cristian
Dos Santos
Semih
Güiza
F.Bahçe beklenilen kadro ile sahada...
D.Bakır geçen hafta Trabzon maçında yaptığı 5'li savunmadan vazgeçmiş.Önliberoda oynattığı B.Abbas'ı tekrar asıl yerine sol beke çekmiş ve klasik 4-4-2'ye dönmüş...
---------------Espinoza-------------
Adnan-----Tolga----Diallo------Abbas
-----------Ayman---Barış------------
Şener---------------------------Erdal
-------Tazameta----Mendoza---------
Sagda Erhan, solda Abdullah oynasaydi daha iyi olurdu ...
Bir şey dikkatimi çekti.Diğer maçlarda İstiklal Marşının sadece müziği verilirdi taraftar söylerdi ama bu maç sözler bile kasetten verildi.Hiç taraftarların sesi duyulmadı.Neden böyle yapıldı anlamadım.
Tazemetaaaaaaaaaaaaaa
Gol gol gol gol. :D
Diren Diyarbakir :D
Goooooooooollllll. Tazemeta :)
Kankam duan kabul olacak galiba. :)
Diyarbakır 1-0 Fenerbahçe
Tazameta büyüklerin belası olacak gibi...
fener atar yav boşuna sevinmeyelim fener yener bu takımı
Cok net bir gol pozisyonundan yararlanamadik. Fenerin bali tuttu harbiden. :D
Neler kaçtı neler...
Of of ne goller kaçırdı D.Bakırspor..Böyle devam ederlerse Fenerbahçe'nin işi zor.
Yapmayın be O gol nasıl kaçır.
Diyar macın mutlak hakimi. Az önceki pozisyonda Tazemeta ofsaytta degildi karsı karsıya pozisyon ofsayt diye kesildi. Mac tempoluu ve gergin geciyor.
Diyarbakirspor'u ligden düsürenler simdi bir daha düsünsünler. =)
Bu takim gercekten cok kaliteli, bu sene cok canlar yakacagiz.
beyler nasıl gidiyor maç çok mu kaçırdı diyar ?
33' Fenerbahçe bu dakikalarda nefes alamıyor... Barış, derinlemesine oynadı! Az adamla yakalandı Fenerbahçe... Tazemata hareketlendi o bölgeye, Volkan çıktı kalesinden... Ofsayt bayrağı Tazemata için kalktı.
32' Fenerbahçe'de Bilica şu dakikaya kadar gösterdiği performansla kafalardaki soru işaretlerini arttırdı!
Gooll !!! Gökhan Gönül 1-1
attı fener atamayana atarlar
Hakem yakti bizi. %100lük gol pozisyonunda hatali bir ofsayt karari verdi.
Gökhan da atti, durum 1-1 ...
Fenerbahce 1 kere geldi tam geldi. Diyar kacırmaya devam ediyor. Mendoza kacırdı simdide.
Mendoza iyi asirtti, top az farkla üstten disariya cikti ...
şu ana kadar oynanan oyunla maç diyarbakırın hakkı gibi duruyor ama fener geldimi tam geliyor diyar kaçırıyor hep
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kim ne derse desin fenere kim gelirse gelsin gökhan fenerin herşeyidir tek vazgeçilmez futbolcusudur şu durumda
ilk yari 1-1 bitti.
Mactan önce de dedim, biz bu macta en az 1 puan alacagiz. =)
Maca kotu basladik gercekten garip bir gol yedik :) Diyarbakirspor net pozisyon kacirdi golden sonra Allah`tan Gokhan vardi kalenin orada :) Hemen sorna muthis bir atak yaptik ve golu bulduk o paslasmalar neydi oyle yahu :) Gokhan`in vurusu da cok klasti gercekten.Ikinci yari gol ya da goller bulup kazanacagimizi dusunuyorum..
Bu arada Diyarbakirli taraftarlar da neler yapiyor yahu oyle pet siseler,cakmaklar,domatesler yakismiyor bunlar Diyarbakirspor taraftarina..
İlk yarı itibariyle; FB 1 kere geldi tam geldi, çok iyi paslastılar ve son vurusta Gökhanın orta sut karışımı topu gol oldu. Diyarın ise net 3-4 pozisyonu var yararlanamadılar. Bunun dışında mac bu gerginlikle giderse kırmızı kart garanti. Hele Diyar bir ara önde götürdüğü zamanlarda bile taraftarları anlamsız sekilde ortamı gerdiler, birde yenik duruma düşseler demek ki sahayı yakacaklar.
Emre'nin ilk yarida atilmasi gerekiyordu. Hakem ona fazlasiyla tolerans gösterdi.
Ayman'a hakemin yaninda küfür etti, hakem 2.sariyi cikartamadi ...
Ayman topsuz alanda seni de arkadan gelip itse yere sende ederdin küfür heralde
Müthiş bir golle beraberliği yakaladık bu gol çok iyi oldu . İkinci yarı daha rahat oynayacağımızı düşünüyorum . Diyarbakırspor maçı germek için elinden geleni yapıyor Umarım onların tuzaklarına düşmeyiz ...