bekir pas hatları yapıyor zaman zaman bence fener gökhanı arıyor orda
Printable View
bekir pas hatları yapıyor zaman zaman bence fener gökhanı arıyor orda
dakika 69 daum'un oyuncu değişikLiği zamanı :)
Sonunda !!! giriyorlar oyuna ..
maça hareket getirecekleri kesin yeni giren oyuncuların
Emre B. atıldı.
Sonunda Emre'yi atan bi hakem oldu...
pozisyon nasıl oldu beyler ?
Karşı taraf'ın yaptığı hareketLerin sonucunda kırmızı çıkmayıp Emre'nin kırmızı görmesi entresan :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Emre önce Nizamettin'e omuz attığı için sarı kart gördü daha sonra ise diyaloglarını sürdürdü ve hakem kırmızı kartını çıkardı..
Fenerbahçe 10 kişiyle golü buldu. Golün ismi Güiza...
Alex yaptı golü.
demek fenerin 10 kişi kalması gerekiomuş gol atması için :D
Okçu attı ve bi nebze oLsun rahatLadık :)
Ohh sonunda
Topuz'a da yapılan penaltıydı
2 penaltı atladı hakem, büyük hatalar bunlar.
Ok yaydan çıktı. Kalan dakikalarda daha dikkatli olmalıyız.
Guizaaa Guizaaa :)
Bu nasıl ofsayt yahu:) Devamı gol olmuştu gitti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Derken Ergin Keleş attı 1-1.
yedik goLü 1-1
manisa attı 1-1
10 kişi kalmanın verdiği zorluklar ortaya çıkıyor ve 1-1 oluyor skor. Bakalım maç nasıl bitecek...
Manisa bastırıyor. Bir de posizyonu cömertce harcadı. Önder kendi kalesine atıyordu.
İlk puanımızı kaybettik diyebiLiriz artık !!!
Sezer müthiş vurdu Volkan çok iyi çıkardı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Böyle bir bal yok. Aman tanrım böyle bir bal yok...
Fener resmen son saniyede maçı almayı başardı.
Semihhhh goL goL goL goL !!!
İşte Daum'un savaşçıları sonunda attılar golü. Daum ile beraber Semih'in son dakika kurtarışları da başladı. Tebrikler ve teşekkürler Semih..
Gol be gol Allahim muthis oldu super oldu Kocumsun Semihim :) !!!
fener belki de kaybedebileceği maçı son saniye golüyle kazandı umarım bu hafta fenerli arkadaşlar takım süperdi falan demez :D
Ve maçı 2-1 kazanıyoruz !
Helal olsun size helal !
Manisaya yazık oldu. Macın hakkı beraberlikti ama tecrübe farkı çıktı ortaya. Son golde kalecinin o çıkışı tamamen gereksizdi. Kendi defans adamının topa hamle yapmasını da engelledi.
Tebrikler Fenerbahce.
Semih'in gol ofsayt sanırım.
Kırmızı kart çıkacağınıda bildim. Çok sert oynuyorlardı, Lugano veya Emre'den kırmızı bekliyordum öylede oldu.
94-95'ten sonra ilk defa 4'te 4 ile başladık inşallah böyle devam ederiz...
Top Alex'e gelirken Semih ofsayt pozisyonundaydı, Direkten döndü geldi Semih vurdu. Bana ofsayt gibi geldi tekrarları izlemek lazım.
Evet once Alex vurdu golde ofsayt yok..
uzun süre sonra son dakika golü ile kazandık. bunun zevki çok güzel oluyor. tebrikler fenerbahçe. hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. çok iyi mücadele ettik. manisa eğer fenerbahçeyi oynatmayacam bende oynayıp gol atacam deseydi skor çok farklı olurdu.
Maçı izlemedim. Yorumlara bakarak skoru öğrendim. İlk önce Emre'nin atıldığını, sonra 1-0 yaptığımızı daha sonra 1-1 olduğunu ve artık Manisa'yı rahat yeneceğimizi düşünürken evimizde 2 puanı bırakacağımız için sinirlenmiştimki Emih attı deyince Bu kadar olur dedim. Şimdi Telegol'ü izlemeye gidiyorum bakalım gollere felan nasıl olmuş maç ona göre bir yorum yaparız. Hayırlı olsun. Gerçekten önceki senelere göre ligde kayıpsızız Maşşallah. :)
Kim ne derse desin bugün Fener'in şansı yerindeydi :)
Rahat kazanmamız gereken bir maçtı. Fakat Manisaspor beklediğimden daha diri çıktı. Güiza ile golü bulduktan sonra Alex'i çıkarıp defansif bir oyuncu alsaydı Daum daha iyi olabilirdi. Son saniye golü de olsa 3 puan güzel. Semih Şentürk yine ipten aldı. Bu maçı kaza olarak kabul etmek istiyorum. Tebrikler Fenerbahçe'm.
Semih'in golünde Semih ilk başta pasif topa vuruyor Alex sonra geriden gelip atıyor golü.Maalesef kötü oynadık kanatlar hiç işlemedi Kazım hep Gökhan'ı aradı sağdan bindiremedi Bekir ( gerçi bindirse bile solak olduğu için sağ ayağıyla iyi orta açması zordu ) . Carlos zaten bu sezon bindirmelerde kötü.Kanatlar işlemeyince iş Alex'e düştü.Alex'de sakatlıktan yeni çıkması sebebiyle pek etkili olamıyordu taa ki 80.dk ya kadar Guizaya pas nefisti.Son goldede golü bir nevi attırdi diye biliriz ama son golde Guiza'nın da pasının hakkını vermeliyiz.Kötü oynadık ama futbol böyle kazanana puan veriyorlar ve kazanmasını bildik.Tebrikler Fenerbahçem..