2-1'lik skor fena değil deplasmanda. Standard'ı yarı final için şanslı görüyorum. Sizin favoriniz Fulham, benim S.Liege :p
Printable View
2-1'lik skor fena değil deplasmanda. Standard'ı yarı final için şanslı görüyorum. Sizin favoriniz Fulham, benim S.Liege :p
Fulham süprizi yapacak ekip olacaktır favorim Fulham ayrıca:D
FuLham FinaL oynar, FinaLde kaybeder. Sonra geLecek sezon küme düşer. MiddLesbrough örneğinde oLduğu gibi :)
Benfica alsın isterim
Liverpool'u resmen oyuncuları yaktı Benitez bu kadar eleştiriliyor ama o adam ne yapsın yani :) Fulham harbiden çok ilginç bir takım ya Final oynarlarsa şaşmamalı
Fulham 3 - 1 VfL Wolfsburg [2-1 1-0]
Hamburger SV 5 - 2 Standard [2-1 3-1]
Valencia 2 - 2 Atletico Madrid [2-2 0-0]
Benfica 3 - 5 Liverpool [2-1 1-4]
Yarı Final
Atletico Madrid - Liverpool
Hamburger SV - Fulham
Şimdi yarı finalde GS-FB eşleşmiş olacaktı elenmeselerdi.Ne maçlar olurdu yahu :)
Galatasaray ve Fenerbahçe'yi Eleyen İki Takım Yarı Finalde Onların Yerine GS-FB Olsaydı Ne de Güzel Olurdu:)
İngilizler final oynayacak gibi.
Fenerbahçe ve Galatasaray elenmeseydi, şuan şu saatte maç oynayacaklardı. :)
Atc. Madrid 1-0 önde. Dakika 9'da Forlan'ın attığı gol ile. Star'da izleyebilirsiniz, hani şu Inter - Barcelona maçını vermeyen kanal...
İlahi reina sen adamı öldürürsün :n:
Az önce havaya dikilmiş topu kontrol edicem diye kornere attı adam ya :D
Hamburg Taraftarı 3 lü çekiyor :D
Atletico Madrid Liverpool'u resmen ezdi. Her ne kadar Liverpool'un bir golü güme gitse de Atletico sonuna kadar haketti. Bugünkü kadrodan Gerrard ve Mascherano'yu kenara alırsak Liverpool çok düz bir takım gibiydi. Son dakikalarda Liverpool 2. golü yememek için oyunu soğutmayı bile denedi. Ben Atletico'nun İngiltere'de de gol bulacağını ve Liverpool'u geçeeğini düşünüyorum.
Çok güzel maç oldu öncelikle, yer yer heycanlı yer yer sıkıcı bir hal aldı maç. Liverpool uzun toplarla oynadı defansın arkasına N'gog ve yerine sonradan giren Babel'i kaçırmaya çalıştı. Kuyt'ı bir sağa bir sola bir forvete aldı Benitez. Babel defans yaptı.
Atletico Madrid ise çok soğukkanlı bir şekilde disiplinden kopmadan maç boyu her zaman oynadıkları oyunu oynadılar. Reyes'i ve Luis Perea'yı çok beğendim. Gerçekten çok sağlam aklı başında bir defans oyuncusu. Forlan bildiğiniz gibi. Çıktı attı golünü galibiyeti getirdi. Aguero'nun olmaması tabiki etkiledi ama ben bu kadar güzel bir futbol beklemiyordum Aguero'suz Madrid'den.
Son sözlerimi taraftara ayırmak istiyorum; onlarda kusursuzdular. Muhteşemdiler.
Atc. Madrid Fulham finali izleyeceğimizi düşünmeye başladım. Hamburg gol atamadan maçı bitirdi... Tek avantajı rakibininde gol atamaması.
Atletico-Hamburg finali olur bence...Hamburg ne olursa olsun kendi sahasındaki finali kaçırmak istemeyecektir...
Liverpool bitse de gitsek havasında Madrid İngiltere'den istediği skorla dönebilir
Fulham - Hamburg maçını Cüneyt Çakır yönetecekmiş.
Fulham finale çıkacak bence ha :D. Adamlar deplasmandada iyi sonuç aldılar.
Cüneyt Çakır için önemli bir sınav niteliğinde olacak bir maç.Hakemlerimizin üstüne gelindiği şu günlerde Cüneyt Çakır'ın göstereceği iyi bir perfornmans güzel bir cevap olacaktır hakemlerimizi beğenmeyenlere.
Liverpool çok kötü dönemden geçiyor mali sıkıntı ligdeki berbat durum. Belki uefa yı alırsak bir nebze bu kötü döneme iyi gelir diye düşünüyorlardır diye düşünüyorum o yüzden anfieldta affetmez gibi geliyor. Hani ligte 1. 2. durumda olsalar bende senin gibi düşünürdüm .
Hamburg deplasmanda 1-0 önde.
Edit: Fulham 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak ilk finalist oldu. Liverpool da uzatmalara giden maçta Atletico karşısında 2-0 önde. Kupa İngilizlere gidecek gibi gözüküyor.
Liverpool elendi 2-1'lik skorla...Finalin adı: Atletico Madrid - Fulham
Şuraya bak 2 galibiyet aldı Atletico ama finalde varmı böyle adalet ya.
Petric'in muhteşem frikik golü:
http://www.youtube.com/watch?v=uBs623g497A
Cüneyt Çakır'a pek iş düşmemiş. Temposu yüksek olmayan maçı gereksiz düdüklerle iyice sıkıcı hale getirmemiş. Belki tartışılabilecek tek kararı son dakikada Rost'a gösterdiği sarı kart; kırmızı kart olabilirdi. Muhtemelen bu maçtan iyi not alacaktır. Her ne kadar sevmediğim bir hakem olsa da Dünya Kupasında, Şampiyonlar Ligi'nde Türk hakem görmek güzel olur.
Atletico bi bizi yendi bi Liverpool'u ama finaldeler yok böyle bal :n: :n: ama adamlar işlerini biliyorlar..Fulham'da aynı Mid.boro gibi olacaklar finalde kaybedip seneyede küme düşecekler :n: :n:
Ben Fulham ın kupayı almasını istiyorum.Hep böyle küçük takımları başarısı beni mutlu etmiştir.
Atletico kupayı alır artık. Galatasaray'ın elinden kaçan şampiyon oluyor ya da bütün şampiyonlar Galatasaray'ı yenmeden geçmiyor. :D
Fulham alsın
Liverpool elendi değmeyin keyfime :D
Yalnız şu da var.Adamlar bizim maçta o elle oynama sonucu penaltı verilse şu an finalde değil elenmiş olacaklardı.Belki de onların yerinde biz olacaktık.:)
Fulham kazanacaktır Finalde...
Atletico ne balli takimdir ya, adamlar sadece 2 galibiyetle finale ciktilar.. Bu balla kupayida alirlarsa sasirmam
Fulham - Liverpool finali bence Fulham açısından hayırlı olmazdı. En baştan beri desteklediğim takım olan Fulham kupayı Madrid ekibini yenip alacaktır.
Fulham yener Madridi :D
Kupa sahibini bu akşam buluyor. Fulham alır inşl. :D
Berabere bitecek uzatmalara gidecek. 3,00 lira oranı var mis. :p