Olan olmuş.Önemli olan bundan sonra olmaması.
Printable View
Olan olmuş.Önemli olan bundan sonra olmaması.
hayret bişey ya hala böle konu açııyolarda adamı dinden imandan çıkarıyolar.ya kardeş sen ilk önce böle bi tartışma kavga konusu açtğn için senin banlanman lazım.zevkler ve renkler tartışılmaz.ben feneri överim sen gsyi bu böle sürüp gider allah da yukarda hakkınsa şampion olursun,olamıyosan susup oturacaksın tıpkı bizim 4 sene üst üste oturduğumuz gibi...
birincisi burda olay zevk değildir FUTBOL KURALLARIdır bu kuralla zevke göre konmuyor... ondan sonra sen buraya gelene kadar hiç kimse böle tepki vermedi demekki sende problem var ki bütün gün tartıştığım nic-39 arkadaşım bile tepki vermedi. burda kavga konusu yoktur edepli insanca tartışma vardır bence biraz tartışmayı öğrenmeliyiz herşeyi kavgaya dönüştürenler banlanmalı ben değil
kardesım benı cagırdın galıba ben de geldım hemen:D uzatmayalım artık ya bu konuyu bakın hava ne kadar guzel dısarı atalım kendımızı hava alalım :)Quote:
Originally Posted by hurmet
Arkadaşlar gereksiz bir konu bence...
Sana katiliyorum ancak Futbol'u diger bir cok spor'dan ayiran ozelligi cok ozel haller disinda oyunun akici olmasi. Saha icinde hakemlerin 5 dakika pozisyonu nasil degerlendirelim diye konferans yapmasi oyunun akiciligini kesecektir. Ben de isterim hakem hatalarinin olmamasini ancak bunun ne pahasina olacagi onemli.Quote:
Originally Posted by nic-39