bende de görmedi :s 9.3 yüklü
Printable View
bende de görmedi :s 9.3 yüklü
evet 9.0.3 yüklü
bişey farkettim.klasörün içindeki lnc klasörü boş.eski versiyonlarda içinde 2 dosya daha var.ondan kaynaklanıyor olabilir mi?
bndede aynı sorun war :/
neyapıcaz peki?? :/
hayırlı olsun gece yarılarına lkdr bekledık biz bunu :)
hatayı gidermek için ne yapmamız gerek bilen yok mu ?
öncelikle yapan arkadaşın ellerine sağlık..
yalnız indirirken bir sorun yaşıyorum, indirmek için tıklayınız seçeneğine tıkladığımda karşıma sadece;
"Neredeyse Fm2010 => Fm2009-2010 Güncelleştirmesi V4 dosyasını Rapidshare üzerinden indirme işlemi, Rapidshare üzerinden dosyayı bilgisarınıza indirin."
uyarısını alıyorum ancak indirme işlemi başlamıyor. acaba ben mi bir şeyi eksik yapıyorum, yoksa sitede geçici bir sorun mu var?
şu anda herkes de bir sorun var ki o da yamanın oyunda gözükmemesi.buna çözüm bulabilen olursa paylaşırsa sevinirim
defoe birazdan bizi bilgilendirir ;d
buldumm klasör ismi uyuşmuyor klasör adının sonundaki v4 ü silin oluor kolay gelsinnn
evet yama oyunda gözükmüyor.. veritabanında çıkmıyor dbin içine atıldıkdan sonra... yeni oyunu yükle dediğimde yama çıkmıyor... yardımcı olursanız sevinirim
Eline sağlık kardeşim.Gerçekten teşekkürler...
arkadaş saolsun çok iyi gözlemlemiş walla, xml dosya isminden farklı tek bir karakter bile kullanılması o klasörün görünmesini engelliyo :D emeği geçen herkeze tekrar teşekkürler...!!!
Veee ben başlıyorum herkeze başarılar .
evet v4 sılınce oldu bılgılendıren arkadaslara cok tesekkurler
herkese başarılı kariyerler arkadaşlar forever tottenham hotspur...:D
Bu yamayla oynayacağız da Galatasaray'la nasıl başedicez Türkiye Liginde :D
Adamların kadrosu açık ara kaliteli BJK'nin 8 yabancısı Elano ile Keita etmez :D
v2 yi yükleyip oynuyordum ama bunu görmüyor eskileri silmem gerekir mi dp den yok sa biryerlerde bir hatamı yapıyorum ????? oynuyan var mı acaba içinizde ???
ellerine saglık defoe cok güzel olmuş
arkadaslar ben 9.1 i kullanıyordum oyun açılıyordu şimdi 9.3 ü yükledim product key hatası veriyor. lütfen yardım edin
Çok emek verdin sağolasın ...
eline sağlık defoe , şimdi işteyim indiremiyorum , eve gidince ilk işim indirmek olacak. emeklerine sağlık. 30 ekime hatta ve hatta fm 2010 a alışana kadar severek oynamaya devam edebileceğiz sayende. çok yaşa sen...
defoe ellerine sağlık.. bir sorum olucak 2.lig e Göztepeyi eklemeyi unutmuşsun sanırım. bende çıkmıyor diğerleri tatmam ama o yok. düzeltme şansın olabilirmi acaba??? bendeki de şans işte 1 aydır umutla bekliyorum :(:(:(:(:(
Bana yardım edecek yok mu?