Star tv uyduda şifreler maçı değil mi? Ona göre bir anten ayarlayayım :)
Printable View
Star tv uyduda şifreler maçı değil mi? Ona göre bir anten ayarlayayım :)
Unıted çok rahat alır maçı..Eğer kendilerini kasmazlarsa fark olabilir..
manchstr united maçı çok kolay alır bence beşiktaş nihat ve holosko ile kontraa oynamalı.Saygılar
Man Utd, Galatasaray kadar olmasın ama zor bir rakip. : )
şaka bir yana,
Beşiktaş rezalet bir sezon başlangıcı ve Galatasray karşısındaki hüsrandan da sonra kötü gidişe bir dur demek için bu maçı fırsat olarak görmeli ve oyuncular kendini bu maç için özel olarak motive etmeli. Bu maçta alacakları bir sürpriz sonuç Beşiktaş' taki soğuk rüzgarları dindirecek, havayı bir anda ısıtacaktır.
Açıkçası karşınızda Dünya' nın fizik gücü en yüksek takımlarından kurulu olan Premier Lig' in en büyük dört takımından biri varken galibiyet almanız pek kolay değil haliyle. Bunu inkar edemeyiz. Bir sürpriz sonuç için oyuncuların çok üst düzey bir motivasyon ile sahaya çıkmaları gerek. Fakat şunu unutmamak gerek; hiçbir takım yenilmez değil ve sahaya çıktığınızda maç 0-0' dan başlıyor.
Ben en büyük problemin Rooney olacağını düşünüyorum. Top ayağındayken ne yazık ki bizim takımların kaldırabileceğinden daha hızlı ve bunun yanında tereddütsüz oynayan bir futbolcu, onun karşısına çıkacak oyuncunun fazla zamanı olmayacak müdahale etmek için.
bu arada Beşiktaş kalecisine fazlasıyla iş düşecek bu gün. O da gerçekten gününde olmalı. Kalesini gole kapattığı müddetçe takımını ateşleyebilir.
Ben en çok Mustafa Denizli' nin nasıl bir oyun oynatmak istediğini merak ediyorum takımına. Soğukkanlı, akıllı ve 90 dakika mücadeleci bir oyun sergileyebilecek mi acaba Beşiktaş?
uyduda star maçı kilitleyecektir maalesef seyredemeyecegim sanırım
Rüştünün kulağında sorun varmış top çarpmış.
Bu yüzden kalede Hakan Arıkan olacak. Aman tanrım Liverpool'dan 8 yediğimizde de o vardı kalede :)
Kadrolar;
------------------Hakan----------------
İ.Kaş--------Sivok----Ferrari------Deli İbo
-------------Ernst----Ekrem-------------
Holosko---------Tabata----------S.Özkan
-----------------Nobre-------------------
-----------------Foster-------------------
Neville-----Vidic------Evans----------Ervra
---------------Carrick--------------------
---------Scholes-----Anderson------------
Valencia------------------------------Nani
---------------Rooney--------------------
Ekrem'İ ön libero oynatmak nedir anlamak güç :/
Yahu yabancı sınırı yok ama biz 5 yabancıyla çıkıyoruz maça. Kaş yerine Ekrem koy Ekremin yerine de Fink.
Maden yedekti Fink niye o kadar önceden transfer edildi ?
Ferdinand yedekmi yoksa kadroda mı yok ?
Ek oLarak boL Şans Beşiktaş.
Kadroda yok Ferdinand...
Maçı izleyebileceğimiz bir link var mı ya?
Beşiktaşa başarılar.
Mustafa Denizli rakibin ManU olduğunu unuttu sanırım.Fink gibi adam var yedek oturtuyo.Ön liberoda Ekrem'dan kat kat iyidir.Allah yardımcısı olsun Beşiktaş'ın ne diyim.
Star verecek dimi maçı ?
Verecek ama şifreye giriyor cihazda yahu.
H[B]emşo eğer direk site adı vermek yasak değilse ben söylim burdan.[/B]
Nerde yazıyor bu Mert ?
Girmiyorum ya msn'e anlatmıştım ya.Özel mesaj attım.
Bu arada hadi hayırlısı olsun Manu başladı maça.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sivok sarı gördü.Hızlı hücumculara karşı zorlanacaktır savunma.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Manu ataklarını genelde İbo'nun kanattan yapıyor :)
man u tek kale oynuyordu şimdi biraz açıldı beşiktaş eğer aynı şekilde tek kaleye dönerse oyun hezimet gelebilir
Spikeri hiç beğenmedim..
Yalnız Hakan Arıkan gerçekten baya başarılı oynuyor şu dakkaya kadar..
30 dakika problemsiz geçti
İlk yarıyı kazasız belasız atlattık.0-0 iyi bir sonuç ilk yarıda.
Fark yemeyelim derken puan mı çıkarıyoruz maçtan noluyor :)
ilk 10 dakikadaki baskıda atamayan manu için ilk yarının geri kalanında atması bjk için iyi olmazdı ben de üzülürdüm açıkçası, şimdi bjk biraz daha toplandı, ikinci yarı başında yine bir baskı olacaktır, takım bunu kırdıgı halde burdan bir puan çıkarır
Koca ülkede bi tane adam akıllı spiker olmaz mı yahu?Saçma sapan bir maç anlatım tekniği var.
Spiker Foster'in üstün performansından dolayı kaleyi Van Der Saar'dan aldığını zannediyor :icon_lol:
Ben 1 puana razıyım.Rakip Man Utd sonuçta (:
erken gol yenmediğinde puan alma hatta kazanma ihtimali git gide artar zaten liverpool macında da böyle olmuştu:) fenada oynamıyo bjk üzülmez solda zorlanıyo gibi ama üzülmezle alakalı değil antonio valencia yetenekli en önemlisi yeteneklerini cok dogru kullanan bi oyuncu nani gibi artisliğe kaçmayıp işini yapıyo dikkat etmek lazım o adama insallah alıcaz puan 3 olursa süper olur
Bkz: Hertha'yı hertha'da yenmek :)
İlk yarım saatte gol yemezsek şansımızın olduğunu söylemiştim. Nazar değmesin ilk yarıda gol yemedik. Fena da oynamıyoruz. Serdar Özkan yine çok etkili.
Ekrem'de ön libero da bence gayet başarılı oynuyor. Tabata çok top kaybı yapıyor henüz takıma alışamamış,uyumsuzluk bariz göze çarpıyor.
Denizli umarım onun yerine Fink'i alıp hücum gücünü biraz daha zayıflatmaz.
Yusuf X Tabata değişikliği gayet yerinde olur.
Tabata bence de henüz takıma adapte olabilmiş değil, paslaşmalarda sıkıntı yaşıyor. Serdar fena değil ama aşırı özgüvenden midir yoksa aşırı heyecandan mıdır garip hareketler yapıyor.. İlk şutu gayet yerindeydi ve nitekim gol oluyordu ama ikinci şutunda solundan Ernst bindirme yapmış yapmışken ve içerde Nobre'nin istediği gibi bir pozisyon oluşmuşken şut atması garipti .. Neyse olacak inşAllah Kartalım olacak .. Nihat son yarım saat girmeli oyuna ve Holosko biraz daha ileri yaklaşmalı ..
Beşiktaş ilk yarıda çok iyi takım savunması yaptı.İlk yarıda gol yememek önemliydi.Tabata takım içinde ufak bir uyum sıkıntısı yaşıyor.2.Yarı daha konsantre bir şekilde oynayıp golü bulabiliriz.Haydi Beşiktaş.
Kurtarıcı Yusuf
Mustafa DenizLi heraLde takımdan kovulmak istiyor !!
Serdar Özkan çıktı :s
Rooney çıktı Berbatov girdi.
Carrick çıktı Owen girdi.
Şimdi daha iyi savunma yapması lazım Beşiktaş'ın.
spiker öle kötü ki owen için newcastle düşünce man utd geri döndü dedi ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
krampon fırlatan rooney miydi?
Rooney İnşAllah maç sonunda daha'da deLirecek.