işte bu beee lideriz hepsine helal olsun
Printable View
işte bu beee lideriz hepsine helal olsun
hakan tam bir kaptan helal olsun orda hasanı durdurmasaydı sarı kart görürdü hasan.hasanla hakan bugün süperlerdi.saidouyu hiç ama hiç beğenmedim.umarım songun ciddi birşeyi yoktur menisküs falan dedi ama.bu emreyle fener bizim defansı hallaç pamuğu gibi atar.
Evet güzel maç oldu. Şimdi gözümüzü Kadıköy'e çevirdik. Hayırlısı neyse o olsun..
sevinmeyin haftaya lider FENER
Bu arada Hakan Şükür'ün Ligde kaçıncı golü oldu?
bunu bilemezsin kardeşimQuote:
Originally Posted by batu19-07
bosver yaa kardes şimdi agız dalasına girmeye gerek yok bi dahaki hafta konusuruzQuote:
Originally Posted by hurmet
herhalde bilemem ama istatistik Feneri gösteriyo mantıklı düşünürsek maçta kadiköyde sonuç KanaryaQuote:
çok mutluyum gerçekten yendiğimiz için. hak ettiğimiz yerde olduğumuza inanıyorum :)
aynen kardeşim ilahi adalet
Haftaya olan fener maçı için baya moral kazandık, kadıköyden en az beraberlikle döneriz diye düşünüom
artık buraya kadar getirdi bu çocuklar işi burdan sonra (allah izin verirse) bırakmazlar şampiyon olurlar bizide sokağa dökerler herşey çok daha güzel olucak gsliler için
doğrusu yine puan kaybedicez diye korkuyordum. Ama çok şükür kazandık :)
Bu akşam; başkan seçiminden sonra ettiğim "maça gitmeme" yeminini hem Galatasaray'ın hem de kız arkadaşımın hatrına bozdum ve rafta tozlanmış şekilde duran kombinemi alarak maça gittim.Maçtan sonra ise şunu dedim içimden: "İyi ki bugün oradaydım"...
Bu gece bir kralın resitalini,bu gece bir kaptanın liderliğini,bu gece bir Hasan'ın azmini,bu gece bir Saidou'nun top hırsızlığını,bu gece bir Tomas'ın yıkılmaz dağ oluşunu seyrettiğim için sevinçliyim, gururluyum...Bu maçın üzerine söylenebilecek en güzel cümle şu olurdu herhalde:
"İyi ki varsın Galatasaray...Ve iyi ki "senin taraftarın olmak" gibi yüce bir mertebedeyim..."
çok güzel felsefe yapıyorsun selman :) felsefen 100 dü sanırım :) şaka takılıyorum alınma :) keşke bende orada olabilseydim :(Quote:
Originally Posted by demirhan1984
Song sakatlanmış galiba durumu hakkında bilgisi olan varmı?
Yok yahu İbo ben içimi döktüm :):) Eve yeni geldik sıcağı sıcağına yazayım dedim :)Quote:
Originally Posted by hizlioglu
oynama ihtimali %50 yarın netlik kazanacakQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
İstanbul - </B>Galatasaray'da Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Kamerunlu oyuncu Rigobert Song'un MR'ı çekildi.
Karşılaşma sonrası Bakırköy Acıbadem Hastanesi'ne götürülen sarı-kırmızılı oyuncunun burada MR'ı çekilirken, yapılan açıklamada Song'un durumunun yarın netleşeceği, Fenerbahçe derbisinde oynama şansının ise yüzde 50 olduğu kaydedildi
galatasarayım benim biricik sevgilim söle senden başka kimim var benim??
seninle ağlarım seninle gülerim söyle senden başka kimim var benim :D :D
inşallah song oynar oynamassa çok büyük kayıp olur :(
evet inş. oynar...
Song'un durumu iyi
Galatasaray'da Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Kamerunlu oyuncu Rigobert Song'un MR'ı çekildi.
Karşılaşma sonrası Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde götürülerek MR'ı çekilen Song'un önemli bir sakatlığının olmadığı, Fenerbahçe maçında forma giyebileceği açıklandı.
alintidir...
işte bu iyi haber...
Neresi iyi çok kötü çoookkk :D:DQuote:
Originally Posted by nart_susruko
haklısın :D :DQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
süper!!!! o beee
hekes kendi cephesinden bakıyor tabii olaya...
Sağlık Raporu: Rigobert Song
Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında karşılaştığımız Çaykur Rizespor maçı esnasında sakatlanan oyuncumuz Rigobert Song'un maçtan sonra MR'ı çekilmiştir. Yarın sağlık kurulundaki ortopedistlerimiz tarafından konsültasyonu yapıldıktan sonra durumu netlik kazanacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
StrONGest'tır o bişey olmaz Allahın izniyle...
:D song un oynaması çok iyi oldu bari savunma da sorunumuz olmaz...
yani kupa gs-fener maçında belirlenecek gibi!!!!!
bence kupa o maçla belirlenmiycek. fener yense puanlar gene aynı olcak. şampiyonluk bence BEŞİKTAŞ-GALATASARAY maçında belirlenecek ;)
bence o maçta belirlenmez sadece galatasaray fb yi yenerse belli olur onun dışında hiç bir şey belli olmaz galatasarayın beşiktaş fb ninde trabzon maçları varken bu ligde herşey olabiilir fb nin manisadan 5 yiğeceğini bana maçtan önce birisi söylese güler geçerdim ... ama bu lig herşeye gebe .......
Quote:
Originally Posted by paco
;;) ;;) ;;) onu eklemeyi unutmuşum. ancak biz yenersek belirlenir. ben fener açısından bakmıştım :)
Hasan Şaş doping sarhoşu!
Çaykur Rizespor maçı sonrası doping numunesi vermesi gereken Hasan Şaş, uzun süre idrarını yapamayınca, 6 şişe bira içmek zorunda kaldı. 6 şişe birayı üst üste deviren ve muhabbete dalan Hasan Şaş, doping kontrolünden çakır keyif çıkarak, çevresindekileri gülmekten kırdı geçirdi.
:n::n::n::n::n::n:
Kaynak:Webaslan
valla mizaha mı yoksa buraya mı açıyım karar veremedim.
Hasan Şaş doping sarhoşu!
Çaykur Rizespor maçı sonrası doping numunesi vermesi gereken Hasan Şaş, uzun süre idrarını yapamayınca, 6 şişe bira içmek zorunda kaldı. 6 şişe birayı üst üste deviren ve muhabbete dalan Hasan Şaş, doping kontrolünden çakır keyif çıkarak, çevresindekileri gülmekten kırdı geçirdi.
Kaynak: DHA
abi tam komedi yaa ehuehuehu:D:D:D
Bu konu icinden devam etmek daha dogru olacaktir.Quote:
hahaha hasandan da bu beklenir :D:D:n: