Yer varsa burak ile gelirim ?
Printable View
Yer varsa burak ile gelirim ?
Üstlüğümde yazmışım üstlüğümle olucak.Düzenle butonunu saygıyla anıyorum (:
Alican a yer yok mu beyler sorumlular,organizatörler yatıyorlar mı :D
top taplayıcı lazımdı:D:p :p :p
Saracoğlu yakınındaysa benim eve 10 dk yürüyerek gelebilirim.. :)
yok ben atmak ile sorumluyum kalenin içinden toplarsınız ttopları :D
O da güzel:D[IMG]file:///C:/Users/SMAIL%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/SMAIL%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
Alicanla kalacak yeri de hallettik sadece gelin demeniz kalıyor biletler bile hazır :p
Son dakika satışfekşınları olmazsa Tsi tarihinin en yüksek katılımlı organizasyonlarından birisi olacak gibi.En güzel ve en değişik olacağı kesin ama..:)
Kadıköyde yapın kadıköyde..
Tamam, Alican'ı da ekledim. Daha gelecekler varsa yazsınlar, tüm ayrıntılar ilk mesajda.
Forvet olarak eklediyseniz cok büyük iş yaptınız :D
kale arkası:D
Emrah abi seninle tanışmak ayrı bi zevk olacak :) Artıfm'nin aktif olduğu zamanlar yaptığın çalışmalarda (çok net hatırlamıyorum ama bizim istediğimiz özellliklere göre oyuncu ve menejerler yaratmıştın ve oyun içinde kendi kendilerine ne yapacaklarına bakıyorduk vs.) yer almıştım.Hazırladığın her sezon raporunu baştan sona okurdum. :) Büyük hayranındım. :D
serhat mactan sonra gs-ts macına gidebilirim , gelebilirsin :D
Alican ı çantama bi ip vasıtasıyla bağlıcam yoksa kaybolur valla
Adama Kavacık,Esenler diyorum ne diyon aga diyor :n:
18 ekim pazar günü...
Yanlız ben maçı Galatasaraylıların arasında izlersem ve olurda gol falan atarsak oradan sağ çıkamayabilirim.Geçen seneki 2-2'lik maçta Alanzinho golü atınca golll diye sevinç içinde ayağa kalktım fakat bikaç saniye sonra arkamı döndüğümde ortalama 60-70 kişinin olduğu bir mekanda ben hariç 2-3 Trabzonsporlu olduğunu farkettim.Sonra Galatasaray'ın goller geldi falan haliyle bulunduğum ortam çoştu ardından maçta gergin dakikalar yaşanırken Colman'ın golü geldi tabi ben yine biranlık bir dalgınlıkla golll diye ayağa kalktım ve neredeyse herkes büyük bi sinirle bana bakıyordu. :D Neyseki pek holigan yoktu aralarında herhangi bir olay olmadan atlattım. :D Ama Alisamiyen'de aynı hatayı yaparsam bu kadar ucuz yırtabileceğimi sanmıyorum. :D
saha boyutunu bilmiyorum ama 6 ya 6 yada 7 ye 7 yapsak cok daha iyi olur. hele ki kosmayan oyuncular olursa 20 dakika sonra her iki takimda bom bos alanlar bulur macta :) . bu arada kadikoyde olucak sanirim , ben avrupa yakasinda oldugumdan besiktastan vapurla gecilebilir toplu olarak avrupa yakasindakilerle.
Beyler bu kadar kişi olduk bari bişeyine oynayalım. :D
Abi beni niye Kesin olarak eklediniz :D Daha kesin değil ya :D
Geleceksin o kadar... :D:D
Bak ya sen gel, ya da biz gelelim.
Gelirim abi büyük ihtimalle de daha kesin değil :) Birkaç güne netlik kazanır (:
Sponsor olun bende geleyim.. :D
Buluşmayı cumartesiye mi aldınız?
Güzl bir organizasyon olacak gibi bende orda olmak isterdim ama uzak ya napalım.
el barto öyleydi zaten pazar günü benım ıcın cok zor olur :)
Hayır pazar günüydü ama çoğunluğa cumartesi uygun olduğu için cumartesiye almış arkadaşlar. Bu sebeple maalesef ben aranızda olamayacağım tüm arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim şimdiden.
tamam yahu alsınlar tekrar pazara el barto için yorgun gideriz derse hemen de alınmıs yazık :D
Ayrı ayrı iki buluşmada olur. Haftaiçide olur. Gerekise Cumartesi akşam maç yaparız veya pazar. Herşey benim için uyar. :)
el barto bak oku senın ıcın en zor dersime yorgun girmeyi planlıyorum :D
Pazar saat 3-4 olsun.En azından evde daha rahat dinlenir katılanlar.4-5,5-6 falan olursa kötü olur (:
aynen pazar olabilir...6da yola cıksam 11-12 gibi yatağımda olur,uyku habımdan icip,uyurum :D
Bende geliyorum kesinleşti. Forvet olarak:D
Sahayı kim ayarlayacak, bende telefon numrası felan var okuluma ve evime araba ile beş dakika bile değil...