83'[1-0]Murat Duruerhttp://www.ajansspor.com/canlisonuclar/img/n.gif
88'[2-0]Emre Aygünhttp://www.ajansspor.com/canlisonuclar/img/n.gif
89'[3-0]Hurriyet Gucerhttp://www.ajansspor.com/canlisonuclar/img/n.gif
Printable View
83'[1-0]Murat Duruerhttp://www.ajansspor.com/canlisonuclar/img/n.gif
88'[2-0]Emre Aygünhttp://www.ajansspor.com/canlisonuclar/img/n.gif
89'[3-0]Hurriyet Gucerhttp://www.ajansspor.com/canlisonuclar/img/n.gif
10 dk da 3 gol:(
Galatasaray maçın başından beri mücadele edemedi Ankaragücüde bastırmamıştı. Bastırdı ve aldı meyvelerini.
İşte bu hırs bu ! Emre Aygün dedim çok forma dedim oyuna girdi 1 gol 1 asist. Helal olsun koçum benim.
Hikmet hocaya bütün maç küfür ettim Murat'ı niye oynatıyo diye ama aslanım benim golunu attı. Helal olsun çocuklar. İlk galibiyetimizi aldık. İlerleyen haftalarda daha iyi olcaz çünkü çok güçlü takımımız var. Tek gereken birazcık şans ve sakatlık olmaması.
Maç sona erdi.
Alın size 3G ye kim geçti gördükTakımı bu kadar havalandırırsan böyle olur bundan sonra şampiyon falan olamayız tebrikler şimdidden fenerbahçeye
Rezillik resmen.Amatör takım gibi oynadık 80-90 arası.
Daha dur De Guzman böyle şey mi olur ilk kez mağlup olmuş takım koskoca lig 10. haftada derbi var DAha Fenerbahçe nin maçı var bugün yapma..
Valla ya bir yenildik diye şampiyonluktan ümidi kesmek ne kadar doğru bilmiyorum.Bu maç geti artık nasıl son 10 dakkada 3-0 mağlup olduk bunu konuşmalıyız bence.
Helal olsun Ankaragücü'ne..Geçen hafta da 3 gollü bir galibiyet almışları sanırım..İkide iki..
Mehmet Topal 3-0 Galatasaray
:k:
Ankaragücü sonuna kadar savaştı ve 3 puanı kaptı ... Sonsuz Tebrikler :D
Yuh abi yuh... Bir maçla her şeyi yargılamışsınız tebrikler...
Ceyhun'un pasında Murat Duruer Uğur'u karşısına aldı ve topu Uğur'dan sıyırarak, Leo Franco ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunda Leo Franco'nun solundan top ağlarla buluştu...
Semavi'nin vuruşunda Leo Franco'dan seken top Mustafa Sarp topu Emre'ye kaptırdı, Emre de Leo Franco'yu geçip, topu ikinci kez ağlara yolladı...
topu kaptırırsan böyle olur:(
Maçtan önce gündüz maçları büyük takımlara yaramaz olası bir puan kaybına şaşırmam yazacaktım fakat fırsat bulup giremedim. Ama yanılmadığımı gördüm.
Tebrikler Ankaragücüne, 100. yılında güzel bir galibiyet aldı...
sağlık olsun.burada maçı ve namağlup serimizi kaybettik.maçın kader anı baros'un kale yerine arkadaki kameramanlara topu atmasıydı.mehmet topal'ı bu takımdan derhal yollasınlar.böyle bir adam olamaz.gazete de dediği gibi yeni bülent akın.yazıklar olsun.
ben taraftarın ve yönetimin tutumunu merak ediyorum umarım geçen senelerdeki gibi direk teknik direktöre atıp suçu seneye işallah demezler.Sahip çıkarlar işallah...
İlk golü atınca hep biz rakipleri dağıtıyorduk, bu sefer tam tersi oldu biz dağıldık. 1. golü yediğimiz dakikalarda disiplinden kopmuştuk golü yiyince iyice dağıldık ve rakibe 2 gol hediye ettik. 2. golde Mehmet Topal o topu nasıl ıskalar akıl almaz. 3. golde de Ayhanın rakibe güzel asisti.
Yakaladığın pozisyonları atamazsan, yarattığın pozisyonlarda bencillik yaparsan kazanamazsın.
İyiki milli takım arası geldi diyelim artık. O sürede artık gerekli önlemleri alıp önümüze bakmalıyız.
koray gencelerler.. sen tam bir ... neyse...
hakan balta, elano, HARRY KEWELL, servet çetin, mehmet topal. bu adamlar bir an ÖNCE KENDİNE GELMELİ !!!.... şuanda ancak kirletiyorsunuz bu formayı !!!....
Ne şutlarımız kaleyi buldu ne pas yaptık savunmadan top çıkaramıyoruz doğru düzgün son haftalarda.Caner'i ilk defa Gs de izledim ve gerçekten yazık ne pasları hedefi buluyo ne savunma yapabiliyor.Arda bana göre 2-3 maçtır çok kötü çok cimri davranıyo şutlarını geliştirmesi lazım dağa taşa gidiyo çoğu şutu yada yavaşca kaleciye gidiyo.Nonda 2 tane gol pozisyonunu atsa maç bu şekilde olmazdı Ankaragücününde direkten dönen pozisyonu vardı çok mücadele ettiler tebrik ediyorum gerçekten.Niye çift forvet oynamadığımızı anlayabilmiş değilim rakip kapanınca geride savunma yapınca gol bulamıyoruz artık.Keita'nın yokluğunu hissettik Aydın verimli olmadı.Savunmada Servet çok ağır kalmaya başladı Hakan'la ikisi stoper oynayınca evlere şenlik zaten.Neyse gereken dersler çıkarılır inş bu kötü performansımız devam etmez.
"gencerler" olacak
Tribünler karıştı bu arada.
maçı hakedecek bi oyun oynamadık ama bu skoru hiç haketmedik.bundan sonra yeni bir çıkış yakalayacağımıza eminim.
Tribünler karıştı bu arada. Gs çok temposuz oynuyordu son 2 haftadır böyle. Normal yani bu puan kaybı.
Arkadaşlar maçın stresinden dolayı bazı arkadaşlarımız şiddetli yorumlar yapıyor.. Daha geçen sene Mehmet Topalı yere göğe sığdıramayan biz değilmiydik, sakatlık sonrası toparlanamayan bir oyuncunun üzerine bu kadar gidilirmi? Daha 3 maç öncesine kadar bu sene UEFA'yı alırız diye kenetlenende bizdik ama şimdi ki duruma bakın ki şampiyonluktan umudumuzu kesmişiz.. Rijkaard ve yönetimi bu takıma bir şeyleri aşılasın da bırakın olmayalım şampiyon filan.. Hani diyoruz neden takımlarımızda istikrar yok... Sizce?
Maçtan sonra Gs tribününde olaylar çıkmış sanırım
Bazı Galatasaray'lı arkadaşları anlamak gerçekten güç,3-0 yenilgiye bile hakemi bahane olarak gösteriyosunuz gerçekten ilginç.
Galatasaray sezona erken açmasının faturasını ödemeye başladı. Maçı izlerken bu maçda gol olmaz böyle biter diyordum ama; gol atanında kazanacağı bir maç olacaktı. Nitekimde öyle oldu.
Galatasaray gibi bir takım ilk golü yedikten sonra böyle oyundan düşmemesi gerekiyor, düştüğü zaman rakibine bugünkü olduğu gibi derslik goller imkanı verirsin. Ankaragücünün attığı üç golde hazırlanış bakımından çok güzeldi.
Tebrikler Ankaragücü, 100. yılında anlamlı bir galibiyet aldı. Umarım sezonu üst sıralarda bitirirler. Bu kadrosu ile hak ediyor.
Hep yana pas yapıyoruz dikine oynamıyoruz ki o zaman %90 da olur önemli değil önemli olan gol atmak.Hakem bana göre de kötüydü hele ikinci yarıda Aydına atılan tekmeyi görmeyen yan hakemi tebrik etmez lazım.Ama golleri kaçırırsan savunmada saçma sapan hatalar yapıp mücadele etmezsen hiç hakemi karıştırmaya gerek yok.
hakem ne mi yaptı?? futbolun içine ancak bu kadar edilebilir. servet ikili mücadelede rakibin omzuna eli değiyor, ceyhun düşüyor faul. keita nın ne günahı var o zaman? adama odun-kalasla girişmedikleri kalıyor, ama adam güçlü olduğundan ayakta kalıyor ve faul çalınmıyor.
bazen akıcı olayım dedi eline yüzüne bulaştırdı sonra telafi edeyim dedi yine saçma sapan kararlar verdi. kimse bana martaval okumasın. bu maçın katili koray gencerler ve saydığım galatasaraylı futbolcuların inanılmaz amatörcelikleridir...
Geçin o işleri geçin (::)
3-0 kazandık bu maç 1-0 bitse konuşun. Ama 3 gol atmış takımın galibiyetine leke sürmeye çalışırsanız ben tepki koyarım arkadaş.
Şuanki futbolda düşmeyene faul verilmiyor. Faul olması için düşmen lazım.
Hee bu arada maçtan önce GECEKONDU uyarı yazısı yayınlamıştı. %5 kuralına uyun diye. Ama Ankaralı aslanlar kendilerine ayrılmayan yerden bilet almışlar. Şimdide izleyin olayları.
Eğer M.Topal'ı gönderecekseniz biz alalım.1-2 sene öncesine kadar Everton'ın istediği bir oyuncuydu Topal.Tamam bu aralar performansı düşük ama kötü futbolcu da değil.Toparlar kendini bence
çok da tın tın tın...
avantaja bırakacağı yerde faul çalıyor telafi amacıyla sözde, bariz penaltıyı vermiyor. bunlar 3-0'dan sonra mıydı?? skora göre mi hakem muhasebesi yapılıyor??
ben ayrıca saydığım oyuncuları da eleştiriyorum. hakan balta bir tarafını kaldırmaktan aciz. kalas gibi, beli dönmüyor, acayip ağır. harr kewell 'dan bahsetmeyeyim, ayıp olacak çünkü ona, çok sinirlendiriyor beni ya işte, neyse.
.
.
.
.
.