Takım kurudrmuş çıldırmış gibi oynuyor Böyle bir baskı böyle bir pres görmedim Bu mücadeleye farklı skor yakışır
Printable View
Takım kurudrmuş çıldırmış gibi oynuyor Böyle bir baskı böyle bir pres görmedim Bu mücadeleye farklı skor yakışır
Takım gerçekten çoook iyi oynuyor ama gel gör ki guiza yerine semih olsa şu an skor farkı 5 olmuştu. Top tutamıyor guiza çünkü. Emre'nin direkten dönen topunu da atmamız lazımdı. Maçı sonuna kadar hakediyoruz şu an. Hatta fark gelmeli...
Emre'nin şutu direkten döndü..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yine direk..:D
Heralde futbol kurallarında uyarma kalktı..Direk sarı kart çıkıyor nedense..
Hakem sarı kart konusunda teraziyi yine kaçırdı. arka arkaya 4 faul yapan adama sarı kart vermezken ki 3 tanesi direk bileğe müdehaleydi aynı müdehalelerin daha da hafiflerine kart gösterdi. Anlamak mümkün değil. Gençler kapandı kontra ile gelmeye çalışıyor.
Alex Alex Alex 2-0
Alex bu işi biliyor. krAlex. Teknik, zeka, gol, asist...
G.Birliği savunmada açık verdi..Alex affetmedi.
dediğim gibi oldu büyük ihtimalle daum bu skor üstüne yatar:)
Ne denirse desin adam profesör. KralAlex teşekkürler korktuğum maçı kazandırdın. ( Alex her Gençler maçında gol atıyor nedense )
ya buna kart çıkmazsa hangisine çıkacak ?
Yüzde yüz sarı kartlık pozisyona uyarı verdi. 2. sarıdan kırmızı olmalıydı çünkü bariz gol pozisyonu. bariz... Yazık hakem sana:)
bu hakemlik çok zor iş her an kul hakkı yiyebilirsin:D
Volkan harika bir top kurtardı dönen top gol oldu.
Fener 8de 8 artık tebrikler
Lamı cimi yok yalnız. Bariz sarı kart. Ona vermesen o adamın yaptığı diğer 4 faulden birine verebilirsin. Sonucunda adam haketti artık. Tribünler tepkiyi koydu zaten. Bu arada Herr Daum' bir adam değiştir artık. Al Özeri falan :) bu kadar mı zor o adamı oyuna almak.
edit: özer giriyor :D
Hele Şükür Özer..:)
Özeri gördüm pehh:D
Fark kaçıyor resmen. 2 direk 3 tane gol pozisyonu. Carlos'un şimdi kaçırdığı :)
Keyifli bir maç Fenerbahçe'liler adına.
Guizaaaaaaaaaaa! Yeter artık yeteeer....
edit: genç semih oyunda :D
Cristian'ın pasında Semih ilk kez topla buluştu.. Ofsayt yok.. Altıpas sağ dış bölgesinden vuruşunu yaptı.. Az farkla top direğin dibinden auta çıktı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lugano ve 3-0!
Lugano kornerde kafayı vurdu ve 3 oldu=)
Diego Lugano 3-0..
Vederson'un sol köşeden kullandığı kornere altıpas üzerinde Lugano çok iyi yükseldi.. Kafa vuruşunu yaptı.. Yere de çarparak seken top, kaleci Serdar'ın koltuk altından ağlara gitti.
Fenerbahçeyi tebrik ederim.Galatasaray maçına kadar puan kaybetmiyecek gibi gözüküyorlar.Galatasarayımız içinde bence 10. hafta dönüm noktası olucak ya boyun eğecek ve ancak 2. olucak yada yola devam edicek.
Tebrikler Fenerbahçe'ye. :) Böyle giderse bizim 13 maçlık üst üste kazanma rekorunu da kırarlar. :D
Lugano'nun ilk golü sanırım bu sezon. Tebrikler Daum top oynatmasan da , maçlarımızı izlerken genelde uykumuz gelsede işini biliyorsun ve ne yapıp edip kazandırıyorsun . Tebrikler çocuklar. İşte inanılmaz rekor. 8 de 8. Tarih :04.10.2009 .. Helal olsun.
Maç bitti.Muhteşemdik bugün,tebrikler Fenerbahçe'm.
Güzel futbol, güzel tribünler, güzel ataklar, güzel goller. Yani dünyaa güzeel kafaam güzeel fener güzeel senn güzelsin güzelsin:D
Bugün gerçekten çok güzel oynadık Maşallah..8'De 8..Kolay değil..
Yıllar sonra ilk kez bu kadar rahat maç izledim. Maçdan şüphelerim vardı, çok iyi bir başlangıç yapan Gençlerbirliği bizi durdurur mu diye? Ama Fenerbahçe, ismini, ruhunu, rengini taraftarı ile ortaya koydu.
Alex de Souza'nın orkestra şefliğini yaptığını ve sanatçı arkadaşlarını ne kadar iyi seçtiğini görüyoruz. Mükemmel bir oyun, herkes sahada görevini yerine getiriyor, pas alıyor, atıyor, araya kaçıyorlar, şutlar çekiyorlar. Futbolun güzelliği olan her türlü estetiği kullanıyorlar. Tribündeki seyircide kendinden geçiyor.
Emre Belözoğlu bu takımın en önemli silahı olduğu gözüktü, inanılmaz bir oyun onyadı. 29 yaşında değil 19 yaşında ki Emre sahadaydı. Umarım bu performans devam eder.
Volkan Demirel, sanırım bu Sinan Bolat transferi gerçekki, kendinin nasıl bir kaleci olduğunu kanıtladı. Bütün sezon böyle oynasa, zaten bu takımda Volkan'ı tutamayız.
Ben bu oyunu izleyeyim, kaybetsek bile üzülmem, ayakta alkışlarım. Futbol'un nasıl oynayacağını gösterdi. 8. haftada en yakın rakibimize 5 puan fark ile öndeyiz.
Sözlerimi tribünden bir pankart ile bitireceğim;
"Kendi rekorumuzu, kendimiz kırarız." :)
8 de 8 Kendi Rekorumuzu Kendimiz Kırarız.
Çok güzel bir pankart'tı.
Maça gelirsek Alex, Bilica, Emre Belözoğlu, Cristian bugün harika top oynadılar.
nice rekorlara Tebrikler Fenerbahçe.
Biz Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Bu Diyorsunuz Yane Öyle Olsun:D
Yalnız Özer girdikten sonra çok güzel paslaşmalar mı gerçekleşti bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bu özer çok rahat ilk 11 oynar, oynamalı :) Tebrikler Fenerbahçe'm nice rekorlara inşallah.. mesela haftaya bi rekor mu kırsak :D
alex emre bilica cristian ve volkan çok iyi oynadılar.Tempomuz fena sayılmazdı bu maç zaten fenerbahçe zorlanır denildiğinde cok daha iyi oynuyo tebrikler fenerbahce bakalım rekoru kaç maça kadar götürebileceğiz
Maçın yıldızı şüphesiz Alex. Ona Emre, Cristian eşlik etti. Volkan ve M.Topuz da iyiydi, Bilica defansta işini yine muhteşem yaptı.
Takım oturdu, Andre Santos dışındaki her oyuncu bekleneni verdi. Santos yerine Özer'in takıma montesi ile işler daha da iyi gider gibime geliyor. Santos dinlendirilmeli, dinlenme ona daha iyi gelir gibime geliyor.
Rekoru kırıp 8. haftada farkı 5 puana çıkarmak mutluluk verici. Söylenecek çok şey var aslında ama yaz yaz bitmez. Bize bu mutluluğu yaşatanlare sonsuz teşekkürler. İnşallah geçen 2 sezonun acısını çıkarmaya aynen devam edip sene sonunda bizi mutlu ederler. Tebrikler, alkışlar tüm emeği geçenlere.
Daum, Avrupa'yı düşünmüyor diyoruz ama; 32de 32 yapacaksa düşünmeyebilir. Mükemmel bir lig performansı gösteriyoruz. Avrupa Liginde iyi kötü bir yerlere geliriz. Ama Ligde eğer büyük bir rekor kırıp, farklı bir şekilde şampiyon olacaksak düşünmemeye devam.
Oh be şükür söyle golü bulduk rahat bi mac izledik cok mutluyum cok yıllardan sonra şampiyonluğa inancım arttı.Helal olsun sana KralAlex helal sana...Emre,Cristian,Mehmet,Lugano,Volkan harikaydı...
8de 8 yaptık haftaya da G.Antep macı o da cok önemli maç hadi insallah :)
Sahadaki oyunculardan, teknik ekipten ziyade ilk olarak taraftardan başlamak istiyorum. Maçın başından sonuna kadar stadı inleten, müthiş destek olan, adeta boğazını patlatan taraftarı tebrik ediyorum. Hepsinin ağzına sağlık. Muhteşemdiler.
Kazım her ne kadar oynadığı maçlarda gol atsa dahi işte bugün Mehmet'in yaptığını Kazım'ın yapması imkansız. Mehmet, Emre ve Cristian üçlüsü ortasahayı müthiş kapattılar. Yeri geldi hep beraber alan daralttılar, pres yapıp Gençlerbirliği'ni hataya zorladılar, yeri geldi beraber hücuma çıktılar. Emre'nin dönüşü ortasahaya tekrar çok büyük bir katkı yaptı. Ortasahada bu 3 isime ayak uyduramayan oyuncumuz maalesef Andre Santos'tu. Artık dinlendirilir mi sol beke mi çekilir bilemiyorum ama birgün Uğur'u bile arayacağım hiç aklıma gelmezdi. Yahu sen kariyerinin sonunda olan bir adam değilsin ki, hatta Turkcell Süper Lig'i basamak olarak kullanıp Avrupa'nın büyük kulüplerine gitme hedefi olan bir oyuncu olmalısın. Son maçlarda çok kötü.
İlker Yasin: Alex gibi topçun olsun dünyalar kadar borcun olsun. Alex'i hangi sözcüklerle öveceğimi bilemiyorum.
Gökhan bildiğimiz Gökhan değildi. Gökhan, Güiza, Vederson idare ettiler. Lugano-Bilica ikilisi birkaç pozisyonda iyidi. Volkan kalesinde gördüğü birkaç pozisyonu müthiş şekilde savuşturdu.
Maçtan önce Özer'in az da olsa forma giyeceğini tahmin ettiğimi söylemiştim ve yaklaşık 10-15 dakika oynadı. Yeşil sahalara tekrardan alışması için önemliydi. Semih konusunda Daum çok büyük ayıp etmiştir. Semih'i 85'te oyuna sokmak Semih'e hakarettir. Semih şu maçta daha erken oyuna girmeyi kesinlikle hakediyordu.
Fenerbahçe genel olarak kazanmasına rağmen oyun nedeniyle, tempo yapmaması nedeniyle eleştiriliyordu. Bugün sahada çok iyi mücadele ve iyi oyun vardı. Bugün daha farklı bir galibiyette olabilirdi.
Hakem ilk yarıda Lugano'ya sarı kart verdiği pozisyonda Lugano'yu atabilirdi. Maçın sonunda da Tozo'nun sarı kart gördüğü pozisyonda kırmızı verebilirdi. İlhan'a 2. sarıdan kırmızı kesinlikle gelmeliydi.
Umarım önümüzdeki haftalarda Kazım döndüğünde Daum, Kazım'ı Mehmet'in yerine değil ya Santos'un yerine oynatır ya da kulübede oturtur.
Kendi rekorumuzu kırdığımız için, koltuğu sağlamlaştırdığımız için, mücadele ve iyi oyun için tebrikler Fenerbahçe'm.
Kaptan'ın dediği gibi orta sahada Emre-Cristian-Topuz, bu üçünün cezası veya sakatlığı olmadığı sürece üçü de kesinlikle oynamalıdır. Orta sahanın omurgası bence bu üçlü, Daum'un bu üçlüyü mutlaka oynatması gerekiyor. Solda da Santos sene başındaki formunu yansıtırsa bu üçlüye eşlik eder, yoksa Kaptan'ın dediği gibi Kazım orada kullanılabilir veya Özer de yavaş yavaş adapte edilebilir o bölgeye.
Maçtaydım bugün ve müthiş bir atmosfer vardı stadda gerçekten.Maça iyi başladık KrAlex'in golüyle.Ve sonrasında inanilmaz bir baskılı oyunumuz vardi.Futbolcular inanilmaz hırslılardı(Özellikle Emre).İkinci yarida ise Gençlerbirliği bizi biraz daha zorladı ve maç 1-0 iken Volkan'ın çok önemli kurtarışları vardı.Ama Gençlerbirliği'nin bastırdığı anlarda sahneye Büyük Kaptan çıktı ve klas bir gole imza attı.Son dakikalarda ise Tota bu sezon ilk golünü atti ve maçın skorunu belirledi..
Bugün beğendiğim isimler Alex,Emre,Cristian ve Volkan'dı.
Bu arada Özer oyuna girecekken gol olmuş gibi sevindim :) Oyuna girdikten sonra da zaman az da olsa o müthiş yeteneğini gösterdi ve bu takimda as kadroda olmasi gereken en önemli oyunculardan biri bana gore ve de Fenerbahçe taraftarına göre.Umarim kisa zaman içinde takima monte edilir.Zamanı geldi artik :)
8'de 8 yapmak,rekoru kırmak ve rakibimiz ile aradaki puan farkını 5'e çıkarmak çok iyi oldu.Emeği geçen herkese teşekkürler.Tebrikler Fenerbahçe'm...
Kazım yetenekli, hücumda Mehmet'ten daha faydalı işler yapıyor belki ama Mehmet'in hırsı, top rakipteyken yaptığı mücadele Kazım'dan kat kat fazla. Orta sahayı Özer, Emre, Cristian, Mehmet şeklinde görmek istiyorum. Özer'i heyecanla bekliyorum öyle ki tam hazır olduğunda o kulübede oturmayacaktır.
Alex efsaneler arasına çoktan girmişti, bugün de mükemmeldi. Biz Alex'i övmekten bıktık o oynamaktan bıkmadı.:D
Orta sahaya Emre'nin dahil olması bu oyunun en önemli etmeni oldu. Bu sezon izlediğim en keyifli maçtı diyebilirim. 2. devre Gençlerbirliği'nin de atak oynaması, oyunu çirkinleştirmemesi bu oyunu ortaya çıkardı. Volkan hatasızdı, bu sezona iyi başladı, Twente maçı hariç hatasız oynuyor. Cristian ve Bilica ilk döneme göre gelişme kaydettiler, ikisini de beğendim bugün. Santos'un dinlendirilmesi lazım, bu şekilde devam edemez ve sol beke geçmeli, Vederson'dan daha iyi olacağı kesin, hem orta sahada 1 kişiye daha yer açılmış olur.
Hakem kötüydü. Dün Beşiktaş maçında sürekli avantaj kuralını uygulayan ve tempoyu bölmeyen bir hakemi gördükten sonra bu hakem daha çok gözüme battı. Lugano'yu atabilirdi, atamayınca Gençlerbirliği'Nden atılması gereken 2 oyuncuyu da atamadı.
Taraftar da destek anlamında mükemmeldi ama edilen küfürler de hoş değildi. Normalden daha fazla küfür duydum bu maçta ve beni rahatsız etti.
Sonuç olarak sezona mükemmel başladık, rekorla başladık ve hala performansımız çok üst düzey değil. Şimdi hedef üst üste kazanma rekoru herhalde.:p Şaka bir yana elbette maç kaybettiğimiz de olacak ama saada mücadele eden oyunu gördükten sonra taraftar o kayıba da fazla üzülmeyecektir. 8'de 8 yaptık, kendi rekorumuzu kendimiz kırdık, tebrikler Fenerbahçe.