Trapattoni'yi yalanladı TFF.
Printable View
Trapattoni'yi yalanladı TFF.
Bu gidişle kimse gelemeyecek.
Yılmaz Vural gelecek :p
Kesinlikle Yilmaz Vural diyorum
Umarım Yılmaz Vural.
Emekliyim ama milli takım için back the future yapabilirim :p
Çok pis gaza geldi Yılmaz Vural, vallahi bu gazla Milli Takımada gelirse, daha bi gaz olur, en sonunda nirvanaya ulaşırız :)
Sıra bende kardeşim bu görev bana verilmezse çok kırılırım dio Yılmaz Vural :D
Yılmaz Vuraldan sonra bir turda ben binicem :)
O kadar ağladı , başa geçmezse susmayacak gibi duruyor.
de gedin len ne Yılmaz Vuralı simdi bişe derim Hiç sevmediğim Terim kalsaydı o zaman
Benim geçmem lazım. Gaziantepi UEFA'ya götürdüm. Türkiye'yide DK'na götürürdüm bi şans versinler bana :D
Yılmaz Vural'ı niye beğenmiyosunuzki ? Tamam seyyah gibi ordan oraya geçmiştir. Ama her gittiği takımda iyi futbol oynatmıyomu bu adam. Bana çok sempatik geliyo, tam bizim aradığımız tarzda psikopat :D
Yilmaz Vural'a kadar o koltuga getirilebilecek birsürü yerli teknik direktör var :) Yilmaz Vural'i getirmezler, bence en dogrusunu yapmis olurlar :)
Yılmaz vural gelmemeli. Ben sonuna kadar karşıyım o adama. Artık kesin sonuca ulaştıracak kişileri tercih etmeliyiz. Yabancı olmalı. Yabancı hayranlığından değil son bir kaç yıldaki Türk teknik adamla elde ettiğimiz sonuçlara göre konuşuyorum. Yunanistan gibi çok üst düzey bir kadro olmamasına rağmen her maçı 1-0 2-0 da olsa alabilecek disiplini sağlayacak yabancı birisi olmalı. Neticeye heleki malta gibi takımlara karşı kolay ulaştırabilecek birisi olmalı. Yılmaz Vural'ı getirirler 2 maç iyi gider ondan sonra tepe taklak olur onada yazık olur...
Yılmaz Vural büyük oyuncularla başa çıkamaz.
İş sadece teknik taktik bilgisiyle olmuyor. Vizyonda şart.
YıLmaz VuraL taLibim, taLibim diye diye adamı zorLa MiLLi takım hocası adayLarı içine aLdık. YıLmaz VuraL`a kaLmadı bu MiLLi takım. YıLmaz VuraL`a kaLacaktıysa Terim gönderiLmeseydi.
TFF Terim`in istifasını bizi büyük hedefLere taşıyacak birisini getireceğini düşündüğü için kabuL etti. YıLmaz VuraL Türkiye MiLLi takımını FinaLLere götürecek, Dünya kupasında yarı finaL, finaL oynatabiLecek bir hoca değiL. GeLecek adamın bu başarıLarı getirebiLecek kapasitede bir isim oLması gerekiyor.
YıLmaz VuraL anca bundan 10 yıL önce ki MiLLi takımı çaLıştırabiLir. Şimdi ki MiLLi takım ona 10 gömLek fazLa.
Yılmaz Vural'ı getirmez başa TFF. Ya yabancı hoca gelir ya da Türk olarak Ertuğrul Sağlam,Rıdvan Dilmen gibi her kesimden destek görecek birini getirirler .
Yoksa Yılmaz Vural gelirse çok fazla eleştiri alırlar.Bunu göze alacaklarını sanmıyorum
Yahu adam ne yapmış bir sürü takımın başına geçti ordan oraya koştu ben yıllardır sadece bu yıl Kasımpaşada biraz başarılı gördüm onu diğer tüm takımlar düştü.
Gelecekse sağlam karakterli bir adam gelmeli.Bence Trapattoni süper olur.mesela.
Her ben talibim diyene verceklerse ohhoooo o zaman bende talibim.
Yani bu seçim böyle yapılmaz ki..Federasyon'un amacı ne? Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak mı? Yoksa mevcut yıldızların egosunu iyi yönlendirebilecek ve birçok yıldızı bir amaç etrafında buluşturabilecek bir hoca mı? Kimi hocalar gençleri bulup çıkarır;kimileri yıldızlarla iyi geçinir? Kimileri savunmayı öne çıkartır;kimileri hücum futbolu oynatır?
Türk futbolu hangi ekolü benimseyecek,oyuncu potansiyelimiz hangi tarza daha uygun..Bunları inceden inceye değerlendirmeden kuşa niyet çekercesine hoca mı seçilir? Olur şey değil..
En başından beri Hiddink'in olması gerektiğini savundum. Türk futbolunda gerileme var, onun için Türk teknik adama bu aralar karşıyım. Hiddink ile çok başarılı oluruz. Ama Rusya'dan ayrılmayacak gibi duruyor. O olmazsa tecrübeli bir teknik adamın gelmesi gerekiyor. İtalyan teknik adamlar çok isabetli olur. Biraz savunma yapmamız gerek artık. Zaten eskisi kadar hücum hattında iyi değiliz.
Valla İbre İyice Trapottoniye Doğru Kayıyor Umarım Olmaz İnşallah.
Bugün imzalayacak söylentileri var Trapattoni'nin. 4 Milyon € gibi yüksek bir rakam konuşuluyor.
4 milyon euro aldığına göre iyi birşeyler yapacaktır.
7 Şubat'ta açıklayacak!
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, bugün gerçekleştirilen 2010-14 sezonları TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig medya hakları ihaleleri toplantısının ardından basın mensuplarını sorularını yanıtladı.
Özgener açıklamasında, A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörünün henüz belli olmadığını ama 7 Şubat tarihinde Polonya'nın Varşova kentinde yapılacak EURO 2012 Grup Elemeleri kura çekimine yeni teknik direktör ile gitmeyi amaçladıklarını söyledi.
14.01.2010Kaynak : DHA
Sanırım Guus Hiddink için bir kez daha girişimlere başlanmış.
Zico söylentileri'de var.
Zico gelsin işte.
Zico gelse fena olmaz.
Zico'nun milli takım kariyeride var Japonya ile ama çok başarılı değildi sanırım.Fenerbahçe'ye Avrupa'da oynattığı güzel oyunu hatırlayınca olabilir gibi geliyor ama milli takımımızda da aynı düzeni sağlayabilir mi o konuda pek emin değilim.Hiddink olursa harika olur fikrim halen devam ediyor.Hayırlısı olsun diyelim..
Zico süper olur
Zico oyuncularını vitrin maçlarına çok iyi motive edebilen birisi. Kesinlikle Türkiye için iyi bir tercih olur.
Hiç yoktan iyidir şu zamanda.Takım kaç aydır boşta.
Lig gibi uzun bir maraton değil, yanında iyi bir yardımcı olursa, milli takımda hedef maçları kazanır, yararlı olur, illa ki yabancı isteniyorsa, ülkemizi de tanıdığından olabilir.
Zico ya da Hiddink geLicek bence.
Ama Zico oLur büyük ihtimaL.
Trapattoni'den ağır istekler!
http://www.ajansspor.com/resim/Giova...oni_baspoz.jpg
Trapattoni'nin, Türk Milli takımının başına geçmek için çok ağır şartlar öne sürdüğü belirtildi.. İşte 5 yıldızlı otelden limuzine kadar dev liste..
Milli takımın başına gelmesi konusunda teklif götürülen ve önce teklifi yalanlayan Trapattoni'nin, yakın dostu olan ve iş ilişkisinde bulunduğu İsviçreli menajerlik firmasına şartların hazırlanması ve Türkiye Futbol Federasyonu'na sunulması ile görüşülmesi konusunda yetki verdiği öğrenildi.
İsviçreli menajerlik firması da Türkiye Futbol Federasyonu ile randevu almak ve şartları iletmek üzere İsviçre'de yaşayan bir bayan Türk avukata yetki vermeye hazırlanıyor.
İsviçreli menajerlik firması Trapattoni'nin şartlarını içeren maddeleri şu anda Türkiye'de bulunan bayan avukata iletti. Trapattoni, Türk Milli takımının başına geçmesi durumunda yıllık 3.2 milyon Euro kendisine, 800 bin Euro da 3 yabancı yardımcısına istedi. Tecrübeli hoca ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu'ndan, milli takımın başında olduğu sürece 5 yıldızlı bir otelde konaklama, limuzin araba, deplasmanlara gidişlerde özel uçak, limitsiz kredi kartı harcaması, istediği an İtalya'ya gitmek için 1. sınıf uçak bileti ve İsviçreli menajerlik firmasına ödenecek olan yüzde 10 komisyon şartı koştu.
bişey sölerdim şu adama şimdi ama neyse gerek yok :/
İsteklere bak süper :D
resmen tatile geliyor..