intro olayı zaten aklımızda.. yani uzun zamandır ben düşünüyodum ki bu mustafaya da sölemiştim.. düşünceleriniz için teşekkürler...
Printable View
intro olayı zaten aklımızda.. yani uzun zamandır ben düşünüyodum ki bu mustafaya da sölemiştim.. düşünceleriniz için teşekkürler...
tam net bilmiyorum ama sanırım türksportal sitesinin bi yama yapımcısı yok sanırım.bir diğer fm sitesine yama yapımlarında sadece yardım ediyorsunuz sanırım..
siteye bi yama yapımcısı arkadaş bulunsa bence çok iyi olur...
Bu tarz sitelere flash intro yapmak cok anlamlı değil. Özel gunlerimizde belki yaparız. (Bkz 7. yıl kutlaması) Ama portal tarzı sitelerin girisine intro olmaz.Quote:
Originally Posted by hizlioglu
ben burda daha yeniyim ve nası online oynıcamı bılmıorum bı el atarmısınız ?
sitemizin football manager bölümünde bunun için çeşitli rehberler war.
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...?tsi=oku&id=98
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...?tsi=oku&id=96
bence önce bi siteyi araştır ;)
1- herkes istediği avatarları turksportal serverına upload ederek kullanabilse daha güzel olur. böyle herkes çoğuluk aynı şeyleri kullanmak zorunda kalıyor farklılık olmuyor...
2- imzalarda çok büyük yazılar yazmak yasaklanmalı bazı arkadaşlar çok büyük imzalar yazıyorlar göz zevkini bozuyor buda.. :(
bence avrupa ligleri biraz yetersiz.takımların kadroları ve teknik ekipleri hakkında bilgi verilirse daha güzel olacağına inanıyorum.
bence sohbet oLayı çok mantıkLı yani burda onLine iken diğer onLineLar ile sohbet yapabiLiriz..avatar olayıda çözüLmeLi bence bırakın kim ne isterse onu koysun insan zaman zaman değiştirmek ister zırt pırt istek mi yapicaz.. uygun görüLmeyen avatar oLursa siLinsin. buda çözüLmeLi. bu onLine turnuvaLar devam ettiriLmeLi.. benim görüşLerimde bunLar.
avatar yükleme ile ilgili önümüzdeki günlerde bir açıklama yapılacaktır
Turks portal ilgi alanlarında 4-4 lük hizmet veriyor. Mesela Futboll Menager oyunun resmı araştırma sitesi ve Futboll Menager oyunuyla alakalı bütün derde tasata çare buLmuş durumda Ben Bir Cm kolikken Bu site sayesınde Fm yi sevdım Fm hakkında aradıığım her yamayı turksportalda buLdum ne Sıkıntım oLduysa foruma yazdım ve güzel yanıtlar aLdım. Artık turksportal diye adlandırmıyorum bizim sitemiz diyorum burya.
Gelelim Sitemizin Eksıklerıne keşke bizim sitemizdede oLsaydı dediğim Konulara.
- Biz Türkler duygusal adamlarız Aşk, Şiir Konusunda pek ilgi göremedım başlıklarda Herkez şiirlerini paylaşsa Aşklarını hikayelerını anlatsa çok güzel oLur böyle bir kaç sitede görmüştüm bunu. tabi Bu yönetımden ıstegım degıl Kullanıcılardan istegımdır. Çunku yazacak paylaşacak kişi bizleriz destekleyecek kişiler mod larımız.
- Turksportal Futboll Menager oyununu Çıkaran Firma ile yanı Sega ile Anlaşma yapıp oyunun resmı dillerinede Türkçe ekletebilirmi? Veya oyunun orjınalıne turksportal.net yazısınıda bıryere koydurabilirmi?
Bir sürü şey görmüştüm bizim sitemızde eksık oLan ama yazarken akLıma gelmedı nedense daha sonra tekrar yazabıLırım kolay gelsın dıyorum.
Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
Dip Not: Ben Sohbet odası AÇılmasına karşıyım Sohbet odası Açılırsa Forum özelliğini kaybeder.
Quote:
Turksportal Futboll Menager oyununu Çıkaran Firma ile yanı Sega ile Anlaşma yapıp oyunun resmı dillerinede Türkçe ekletebilirmi? Veya oyunun orjınalıne turksportal.net yazısınıda bıryere koydurabilirmi?
Bir sürü şey görmüştüm bizim sitemızde eksık oLan ama yazarken akLıma gelmedı nedense daha sonra tekrar yazabıLırım kolay gelsın dıyorum.
Görüşlerin için teşekkür ederiz. Oyuna Türkçe eklettirmek için uzun süredir bir uğraş sarfediyoruz ancak ülkemizdeki kopya oyun satışının yüksekliği nedeniyle SI Games bugüne kadar Türkçe'yi koyma yanlısı olmadı. Sitemizde korsana karşı gösterdiğimiz çalışmaların ana sebeplerinden biri bu.
Oyunda şu anda Turksportal.net yazısı zaten var. Ve pek çok meraklı oyunsever sitemizi oradan görüp gelmiştir. Araştırmacılar sayfasında Türker Tozar'ın hemen yanında Turksportal.net yazısını görebilirsiniz.
haklısınız kopya cd ülkemızde çok fazla bu sadece oyunlar için değil şarkı ve fılım cd lerı ıcınde geçerli. turksportal.net yazısı benım cm de turkce yamada gözume çarpmıştı bu oyundada sizin söyledıgınız yere baktım gördum :)
selamlar..bence siteni futbol bölümünde aynı gazetelerdeki gibi kulüp yazarları olmalı..yani her kulübün yazarı kendi takımının o haftak iperformasını yada ligler tatilde iken hazırlık kamplarını v.s. değerlendirilmeli..
böylece siteye hem hareketlilik kazandırmış oluruz hemde yelpazemiz biraz daha genişler diye düşünüyorum..aynı şey basketbol içinde geçerli olabilir..
hatta daha da derinleştirirsek bir kaç arkadaşta avrupa liglerinden sorumlu yazar olabilir.bir kişi ingiltere bir kişi hollanda v.s. gibi..böyelce o ligler hakkındada detaylı bilgilere ve haftalık maç yorumlarına ulaşma şansına sahip oalbiliriz..
bilgilerinize..selamlarımla
dört büyükler için alt katagori açılsa öyle daha iyi olur her isteyen kendi takımıyla ilgili haberleri bulabilir ve acaba bu mesajdaki benim takımmı diye düşünmez böyle daha iyi olacağını düşünüyorum
valla gs ve italya ligi yazarlığına atlarım :)
güzel fikir Dede inş oLur.
zaten anlatmak istediğimde buydu benim.Quote:
Originally Posted by batuhan1907
mesela anasayfada her takımın altbaşlığı olur..ve onun altında atıyorum bir kişi o haftaki maçları yorumlar(yorumcu olarak görev yapan arkadaş mesela) bir kişi takımla ilgili medyadan yada idmana gidip takip etme imkanı olan arkadaşlar bizatihi idmandan hberler verirler..
böylece hem daha rahat ulaşmış oluruz takımımızla ilgili bilgilere hemde siteyi daha etkin bi hale getirmiş oluruz diye düşündüm..
destek veren herkese teşekkürler..
[- Biz Türkler duygusal adamlarız Aşk, Şiir Konusunda pek ilgi göremedım başlıklarda Herkez şiirlerini paylaşsa Aşklarını hikayelerını anlatsa çok güzel oLur böyle bir kaç sitede görmüştüm bunu. tabi Bu yönetımden ıstegım degıl Kullanıcılardan istegımdır. Çunku yazacak paylaşacak kişi bizleriz destekleyecek kişiler mod larımız.
[/quote]
buna tamamen katılıyoum..hatta bu konuyu önce tarığa(jesus_fb), daha sonra volkan ve mustafa ya da açtım..yeni oluşumda nasıl olur bilemiyorum ama şimdilik ben yetnekleriniz bölümünde bi kaç şiiirimi paylaşım açtım..ilgilenenler ile şimdilik buradan paylaşımlarımıza devam edebliriz..
ama kesinlikle özel bir şiir bölümü olması konusunda bende ısrarcıyım..
selamlarımla
Ben Sİtemızde birtane online oyun bölümü açılmasını istiyorum her dk.. her saat oynaya bılecegımız. bir oyun bunun ıcın gereklı bırsey devamlı olacak bir host sanırım... örnegın 1 lıg acılır devam eder yenı kullanıcı geldıgınde oyuna baglanır ve bostakı takımı alır devam eder... böyle olursa sitemız ıcın cok guzel bırsey olabılır...
katiliyorum dede hollanda ligin ben hallederiim.. cunku takip ediyorumQuote:
Originally Posted by DeDe
Bence çok uzun bir iş ve altından kalkılması da zor olur :j:Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
TURKSPORTAL daha zor işleri başardıgını düşünüyorum.Quote:
Originally Posted by cngnsry
her hafta bir futbolcuyla röportaj mesela olmaz mı ?
yalnız varya bomba gibi geliyoruz :)
ne gibi? :D:D:DQuote:
Originally Posted by Vieri
bizim bilmediğimiz bişeylermi oluyor mustafa?Quote:
meraklandırma bizleri..zaten heyecanlıyız..
bide böyle esrarcengiz şeyler söyleme canım :)
Ben mesajların temizlenmesini istiyorum mesala Futbol bölümünde o kadar mesaj varki 2 yıl önceden kalma gibi ayrıca çöp kutusu olayı ana göre şaçma tamamen kaldırılması böylece database boyutuda azalmış olur site 1-2 gün kapatılıp gereksiz ve eski konular tamamen temzilenip açılabilir.
gereksiz Mesaj Alanı üyelerin veya ziyaretçilerin ne tür konuların o bölümlere gittiğini görmesi için var. Oraya gönderilen konular forum kurallarından alıntılar ile yapıldığı için bu sayede neyin yapılıp neyin yapılmayacağı daha iyi belirtiliyor.
Burası bir forum, burada "bu konu eskidi" diyip konuları silersek yanlış olur. O zamanlşar o konuları tartışan üyelere haksızlık olur...
Futbol veya diğer bölümlerle ilgili bir düzenlemeye gidilecek ancak mesaj veya konu silme yapılmayacak...
Tamam açıklamanız için sağ olun.
bence forum geniletilmeli
spor haberleri gereksiz değildir bundan dolayı spor haberleri gereksiz mesajlara değil ayrı şeylere yazılmalı
sitede yamalar röportajlar çok güzel fakat aynı önem foruma da verilmeli
ayrıca tanıtımlar sadece menejerlik oyunlarına hizmet amaçlı değil aynı zamanda genel kültür için de yapılmalıdır.
Mesela bir Jo'nun nasıl bir futbolcu olduğunu öğrenmem için bu siteye bakmama yeterli olmalı
bu da ligleri ayırmalı ordan takımlar için gerekirse bir bir yapılmalıdır
yani BU SİTENİN FARKI HERKESE İSPATLANMALIDIR....
bu işi yapmak için de yeni mod lar alınmalıdır.....
çünkü bu kadar şeyi yapmak kolay değil ;)
Son 12 saatte online olanlar bölümü kaldırılabilirmi bence gereksiz bir yer hemde forumda kirlilik yaratıyor onun yersine getireceğiniz tsi puan sistemini koyarsanız daha iyi olur veya buna benzer bilgiler şimdiden yanıtınız için sağ olun.
fazla kurcalamayın ;)Quote:
Originally Posted by DeDe
Yeni tasarım bildiğim kadarıyla bitti ama önerim daha çok şeffaf bir yapıya sahip olması.Ve şuanki site açık söylemek gerekirse çok karmaşık bir yapıya sahip.O biraz sadeleştirilebilir ve PES & Fifa alanında deneyimli kişiler alınarak yada alt yapıdan çıkarılarak bu bölümlerede ağırlık verilmeli :)
fifa pes sensible soccer ve diğer spor oyunlarına yer verileceği gibi futbol ağırlıklı bir site hürriyetine sahip olacağız, basketbol içeriği yine sürerken motorsporlarıda Turksportal'a eklenecek yeni bölüm olacak. Araştırmacılar platformunu oluşturacağımız için gerek FM gerekse futbol takımları haberleri bakımından oldukça geniş bir içerik sunmak istiyoruz. Turksportal'ın yeni sitesinde internet teknolojilerinin en üst noktasını kullanmaktan çekinmedik. Kodlaması tamamen Turksportal'a ait. forum haricinde hiç bir ek yazılıma ihtiyaç duymaksızın kendi istediğimiz şekiliyle siteyi oluşturuyoruz. ASP ve AJAX teknolojilerinin bir araya gelmesiyle arkaplanda Java destekli ve çok hızlı işleyen bir site olacak. Şu anda çalışmalar oldukça ağır ilerlemekte buda bizlerin özel yaşamı ve para kazanabilmemiz için yaptığımız işlerin yoğunlaşması dolayısıyla.
ip ucu yokmu(/r)Quote:
Gereken İp Uçlarını Zaten Vermiş Mustafa Abi..;)
Her Türlü Konuda çok iyi olacağımıza inanıyorum..
Wouowwww :)Quote:
ASP ve AJAX
İkisini aynı platformda pekiştirip bizlere sunacaksanız site tasarım harikası olavcak gibi :D
evet bu açıklamalardan sonra baya bi meraklandım :D
bakalım nasıl olacak?
Bekliyoruz :)
ewet bekliyoruz hala :D
Benden de bir o kadar..
BekliyoruzzZzZz ..!
:D