Öncelikle takımın oyununu çok beğenmedim. Çileden çıktım izlerken..
Kare As Sırasıyla;
1- Baroni
2- Lugano
3- Carlos
Baroni de ne teknik varmış arkadaş adam bir çalımlar attı kanatlara indi ofansa çıktı üstelik kaleciyi geçti yıktı ama penaltıyı yedi hakem.. Demekki asistanlarda çözüm değilmiş. Önemli olan niyet. Savunmada Gökhan gönül çileden çıkardı. Ofanstada ölü gibiydi. Son dakikalarda art arda çok net yakaladık fakat becerikli oyuncu sayımız az olduğu için bitiremedik. Hem ağır hem bitirici değiliz. Hemde birazda tiye aldık gibi geldi.. Carlos çizgiden çıkardı, dönen toplarda uzaklaştırdı. Lugano tüm hava toplarını aldı, Alex güzeldi. Çok kez boyunu aşan kafa toplarını rakipten alarak yere indirdi dağıttı. Golümüzden öncede ceza alanında kafa vurdu kaleci son anda çıkardı kornere kornerdende Alex asist Lugano gol...
Yalnız çok bariz gol pozisyonlarıda verdik. Twente takım felan değil. Bizim Emre felan olsa daha pres yapsak bu twenteyi ezerdik. Hatta son dakikalarda bir gol bile atsaydık Hollandanın en formda takımını evinde 2-0 net skorlada yenebilirdik. Galiba namağluplar ligde emin değilim. Demekki öyle büyük takım olunmuyormuş. Büyük takım en kötü form döneminde bile ligde art arda kaybetsede seni yenebiliyormuş. Onlar bizi yenince kendilerini çok büyük gördüler ama dediğim gibi takım değiller. Kalecileri çok iyi. N Kufo mu nedir Tiote felan ilerideki iki zencisi topu taşıyor ileride tamamen. Ama Baroni gerçekten Avrupanın üst düzey takımlarında oynayabilecek yetenekte. SAvunmada, ileride, kanatlarda heryerde gördüm. TEkniği beni büyüledi. ADama dümdüz oynuyor yana gidiyor diyorlardı ama dün bu tezi çürüttü.
Yani ölümüz bile yetiyormuş demekki. Artık gördükki tiye almadığımız bir kupada (?), formumuzun kötü olduğu dönemlerde bile Avrupada maç kazanabiliyormuşuz buda AVrupanın büyük kulüplerinden birisi olduğumuzu gösterir..
Şuda varki bu maç ülke puanı açısından çok önemliydi. Çünkü üstümüzde Portekiz ve Hollanda var bu ülke takımlarını yenip onlarla aradaki puan farkını kapatmak açısındanda çok kritikti..
9-Hollanda 34213
FC Twente 0-1 Fenerbahçe SK
FC Timişoara 1-2 AFC Ajax 333
Sporting Clube de Portugal 22:05 SC Heerenveen
PSV Eindhoven 20:00 AC Sparta Praha
------------------------------------------
10-Portekiz 33796
FC BATE Borisov 1-2 SL Benfica 333
Sporting Clube de Portugal 22:05 SC Heerenveen
Werder Bremen 20:00 CD Nacional
------------------------------------------
11-Türkiye 33250
FC Twente 0-1 Fenerbahçe SK 400
Galatasaray AŞ 21:05 Panathinaikos FC
bugünde 400 puan alırsak fark iyice azalacak..
Şunuda söyleyeyim takımı ilk yarı oyun olarak daha çok beğendim. İlk pozisyonları bulan taraf bizdik. Art arda kaçırdık.. Oyun kontrolünü bi zaman tutsakta ikinci yarı Twente genelde pas yaptı.. Tek paslarıda çok iyi yapıyorlar ama sade pas yapmakla olmuyor..