onun omzundan zaten problem vardi. yani omuz konusunda muzmin sakat dedigimiz futbolculardan Gokhan Zan ve dun de bu tekrarladi. umarim bir an evel duzelir.
ancak dunku macta da gorduk ki bu takimin Baros haricinde hem iyi bir santrafora hem de Servet'le uyum icinde oynayabilecek iyi bir stopere ihtiyaci var. bunlar saglandigi takdirde zaten cok cok iyi olan kadro daha da iyi olacak uyum da saglanirsa ilerleyen zamanlarda daha iyi ba$arilar hatta belki kupalar kazanabilecek seviyeye gelecektir Avrupa'da...
tabii bizimkilerin gelecek oyunculara Elano'ya davrandiklari gibi davranmamalari gerekiyor. aslinda bi de anlamadigim noktalardan biri Elano'nun neden ortasahada oynuyomu$ gibi gozuktugu, pres yaptigi, bastigi... adami en son Hakan Balta(!) geri donemedigi icin sol bekte gordum yahu! hickimse ondan boyle bi goreve burunmesini beklemiyor yani en azindan taraftar olarak bunu soyluyorum. onu boyle oynatan teknik kadro buyuk ihtimalle ama adami yanli$ mevki de oynattiklarindan haberleri yok mu yahu? bu adam forvet arkasi yani Football Manager tabiriyle AMC dedigimiz pozisyonda Free Role'de oynamiyor mu? ben mi bu zamana kadar yanli$ seyrettim Elano'nun Man. City'deki maclarini? enteresanima geliyor gercekten..
ayrica boyle kotu gitmemize ragmen bi gun birine cok fena patlayip duzelecekmi$iz gibime geliyor ama. hadi hayirlisi...