Atletico çok zor rakip..
Printable View
Atletico çok zor rakip..
çokda şaşırmadım hiç bir zaman şanslı olamadak ki elendik geçmiş olsun
Agüero-Forlan bizim defansı deşer diyorum ama eleyebiliriz bir umut var.
fenerin rakibi fulham olacak bence
unirea lı temsilciler şoka girdi :D liverpooldan sonra.
bu arada fenere çok zor rakipler kaldı
villarreal-wolfsburg uefanın en çekişmeli eşleşmesi gs'den sonra:D
fenere hertha gelicek eminim
lille-fener
Fenerbahçe, Lille'i çekti.
Lille - Fenerbahçe iyi iyiii
Lille - Fenerbahçe iy kura.. Galatasaray için bişe demek istemiyorum.
kolay rakip geldi 2 takimada.. turu rahat geceriz.. Atletico cok formsuz bence Galatasaray rahat gececektir turu.
Lille çok kolay rakip Fener için.. O bir üst tura çıkacak, bizim içinse Avrupa macerası şimdi başlıyor.
Fenerbahçe güzel kura çekti 2. tura geçer diye düşünüyorum.
şimdi 2.turda kimler çıkcacak acaba.
Bi üst turda da bu talihsizlikle devam edersen Liverpool falan gelir.
Deplasmanda iyi sonuç alırsak turu geçeriz.Lille'de son haftalarda iyiymiş baya ama Fb turu geçer.
madrid vs gs-everton-lizbon ohaaa
Galatasaray devre arası çok iyi bir oyuncu alması şart oldu. Galatasaray'ın tek yapacağı bir iş var, Agüreo ve Forlan'ı iki maçda da durdurup maçı kazanmak. Başka bir seçeneği yok.
Fenerbahçe için söylenecek bir kelime yok. Ciddiye alındığı taktirde rahat bir şekilde eleyebilirler. Sonuçta buraya en fazla puan toplayıp gelen bir kulüp.
Everton * Sporting galibi. Off off yani Galatasaray için.
Çok şanslıyız yahu bu kadar da olmaz elenmemiz için herşey oluyor tamam gitmiyoz avrupaya falan yuh yani
fener-liverpool -unirea
2. kura o kadarda zor degil bence her ikiside elenebilir yeterki Atletico'yu geçelim. Fenerde geçerse Liverpool gelir heralde onunkiler daha zor.
Çok umutsuzluğa kapılmayalım, tamamdır şanssız bir kura çektik ancak başımızda Frank Rijkaard ve kadromuzda bir çok yıldız bulunuyor. Defansa iyi bir takviyeyle neden olmasın?
genelde gs diğer türk takımlarına oranla daga güzel kuralar çekerdi tabi bunun sebebi avrupadaki basarıları yani ben güçlü görülen takımlara bi şekilde kolay takımların cıktıgını düşünüyorum torba avantajı dısında bugün ki liverpool örnegi gibi mesela.bu sefer çok sanssız kura cektiler umarım defansın göbegini bi an önce toplarlar yada toplamazlar o fark etmez turu gecsinler yeter:) bizim lille fransanın son 3-4 yıldır düzenli olarak üst sıraları zorlayan ekibi yani bi bordeaux değil ama psg gibi bi sene şampiyonluga bi sene düsme potasından cıkmaya oynamıyo vs. çokda bilmiyorum bu yıl zaten fransa ligini fenerbahcem geçer gibi turu
Fenerbahçe - Liverpool biletini şimdiden almak lazım. Büyük ihtimalle Fenerbahçe çeyrek finali göremiyecek ama; Liverpool'u elerse kupayı Fener kaldırır.
turu gectigimiz halde kupanin favorisiyle oynicaz. insallah liverpool'un kötü gidisati ozamana kadar sürer
Lille'yi küçümsemeyin...
bence her iki tkaımda 2.tura geçecek.ama öbür turlar iki takım içinde gerçekten zor.atl.madrid formsuz onun için korkmuyorum.lille de formda onun için korkuyorum.
Ben küçümsüyorum, Twente'den güçlü ekip değil, Fenerbahçe nasıl lider olduysa aynen devam eder, deplasmanda ve içeride yener. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligininde çeyrek final oynadığı dönemden daha da güçlü kaldı ki devre arası bir yabancı hakkı var, mutlaka iyi bir oyuncu alınır şu eşleşmelerden sonra.
Eğer avrupada takımlarımız iyi bi yerlere gelmek istiyorsa korkmaya falan gerek yok çıkıp çatır çatır oynucaz rakipler güçlü olabilir biz kendimiz gibi oynarsak iki takımımızda güzel başarılar elde eder.
http://www.resimbank.org/image-1366_4B2B78A0.jpg
Tam olarak eşleşmeler böyle.
bence bizim durumumuz fenerden daha içaçıcı
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._5722063_n.jpg
Adamlar bu grupta 15 gol atıp 9 yemişler.
şuanda hem bu turu hemde öbür turu sayarsak en zor eşleşmeler galatasarayın.sonrada ajax-juve/fulham-shaktar geliyor.ama inanıyorum gerçekten iki takımda bu turu geçecek
Lille'i eleriz fakat Liverpool kötü oldu yahu. Liverpool'u eleyebilirsek büyük ihtimal kupayı alırız.
Chelsea'nin Agüero'yu kesinlikle transfer etmesi lazım:D